Sari la conținut

💚💚💚Corina 0757147086💚💚💚

Postări Recomandate

• Oras:Galați
Postat

Dacă și tu mai ești de 200, înseamnă că ne iei de fraieri! Stai mai bine,acolo unde te afli! 😂

Postat
Acum 33 minute, trebuci80 a spus:

Dacă și tu mai ești de 200, înseamnă că ne iei de fraieri! Stai mai bine,acolo unde te afli! 😂

Spune-mi o fata de pe Galați-Brăila care este de 200 lei,adică cu cine ai făcut comparația, ca vreau și eu sa merg la ea!

În condițiile în care toate jegurile și teparele tot 150 lei plătești, consider,doar părerea mea (sunt subiectiv) se merita 200 lei la Corina,cred ca la ce inflație ne așteaptă de la anul,200 lei va fi puțin,încă odată e doar parerea mea,nu neapărat ca asa e!

Dute la ea și scrie după o recenzie sa ne zici cum e!

Postat
Acum 15 minute, teetree a spus:

Spune-mi o fata de pe Galați-Brăila care este de 200 lei,adică cu cine ai făcut comparația, ca vreau și eu sa merg la ea!

În condițiile în care toate jegurile și teparele tot 150 lei plătești, consider,doar părerea mea (sunt subiectiv) se merita 200 lei la Corina,cred ca la ce inflație ne așteaptă de la anul,200 lei va fi puțin,încă odată e doar parerea mea,nu neapărat ca asa e!

Dute la ea și scrie după o recenzie sa ne zici cum e!

Stai liniștit,că și eu am fost la ea! Nu vorbesc în necunoștință de cauză!

• Oras:Mureș
Postat
Acum 3 ore, trebuci80 a spus:

Stai liniștit,că și eu am fost la ea! Nu vorbesc în necunoștință de cauză!

Ești liber sa mergi la cine dorești nu trebuie sa ma jignești, poate în ochii tai nu merit prețul ăsta dar e strict părerea ta, poți sa vorbești și frumos ca nu te costa nimic, nu consideri ca merit treci mai departe nu faci tu program pe corpul meu și nici eu pe bani tăi!

Postat
Acum 9 ore, coryna69 a spus:

Ești liber sa mergi la cine dorești nu trebuie sa ma jignești, poate în ochii tai nu merit prețul ăsta dar e strict părerea ta, poți sa vorbești și frumos ca nu te costa nimic, nu consideri ca merit treci mai departe nu faci tu program pe corpul meu și nici eu pe bani tăi!

Nu te a jignit nimeni! Din contra,tu ne jignești inteligența cu preturile nemeritate pe care le practici! Iar că tine sunt multe ,pe Galați Brăila! 

• Minus 1
Postat
Acum 9 minute, trebuci80 a spus:

Nu te a jignit nimeni! Din contra,tu ne jignești inteligența cu preturile nemeritate pe care le practici! Iar că tine sunt multe ,pe Galați Brăila! 

Eu cred ca nu ma cunoști de ma compari cu țepele pe care le-ai luat tu, cum ti-a spus și colegul mai sus care chiar ma cunoaște, părerea mea este ca tu ai o problema doar cu prețul și o dai aiurea...mergi unde vrei și lasa-i și pe ceilalți sa faca la fel! Stop conversație, succes

Postat
Acum 2 minute, coryna69 a spus:

Eu cred ca nu ma cunoști de ma compari cu țepele pe care le-ai luat tu, cum ti-a spus și colegul mai sus care chiar ma cunoaște, cauți ceva ieftin și asta găsești...mergi unde vrei și lasa-i și pe ceilalți sa faca la fel! Stop conversație, succes

Zici,tu?! Am fost de doua ori la tine,anul acesta! Odată prin martie cu 150 și odată prin iulie cu 200,când mi am luat țeapă că n am mai întrebat dinainte preturile! Așa că nu mai zice că nu te cunosc! Buleala a avut loc la căminul de nefamiliști concivia!

Postat
Chiar acum, trebuci80 a spus:

Zici,tu?! Am fost de doua ori la tine,anul acesta! Odată prin martie cu 150 și odată prin iulie cu 200,când mi am luat țeapă că n am mai întrebat dinainte preturile! Așa că nu mai zice că nu te cunosc! Buleala a avut loc la căminul de nefamiliști concivia!

Îți place mahalaua și cearta, se vede ce domn ești, locația o scriu mereu pe forum! Vezi-ti de treabă simplu, nu o mai caută cu mine!

Postat

Dragilor am ajuns în  oraș și sunt disponibila pentru programări, pentru cei care doresc sa ma cunoască și sa petreacă un moment placut alături de mine, programările pe WhatsApp!

Locație la A3, program pana la 22😘

IMG-20241127-WA0004.jpg

IMG-20241127-WA0001.jpg

IMG-20241127-WA0000.jpg

IMG-20241127-WA0002.jpg

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 2 ore, coryna69 a spus:

Dragilor am ajuns în  oraș și sunt disponibila pentru programări, pentru cei care doresc sa ma cunoască și sa petreacă un moment placut alături de mine, programările pe WhatsApp!

Locație la A3, program pana la 22😘

IMG-20241127-WA0004.jpg

IMG-20241127-WA0001.jpg

IMG-20241127-WA0000.jpg

IMG-20241127-WA0002.jpg

De cand sunt pozele astea?

Postat
Acum 7 ore, Pepe45 a spus:

De cand sunt pozele astea?

De acu' 10 ani, când avea 28!! In realitate are cam 70 75 kg in viu,îți garantez!😂

• Haha 1
  • Confuz 1
  • Minus 2
  • Oras:Galati
Postat

Asta e, dacă nu corespund pozele poți face stanga-n prejur...bănuiesc ca nu se supără , nu? 😉🤔

Postat
Acum 10 ore, trebuci80 a spus:

De acu' 10 ani, când avea 28!! In realitate are cam 70 75 kg in viu,îți garantez!😂

Pai vezi ca nu ma cunoști personal...eram convinsa ca minți!

Postat
Acum 2 ore, L1viu a spus:

Asta e, dacă nu corespund pozele poți face stanga-n prejur...bănuiesc ca nu se supără , nu? 😉🤔

Tu vezi-ti de treabă ca e mai bine, nu te mai baga pe toate topicele in seama fără rost!

Postat
Acum 4 ore, coryna69 a spus:

Tu vezi-ti de treabă ca e mai bine, nu te mai baga pe toate topicele in seama fără rost!

Am zis "dacă nu" ... 

Ce te ataci?  Era doar o idee, nimic mai mult 🙏 uite asa va dați arama pe fata unele dintre voi...nu știți să purtați o discuție civilizata...în fine 🫣

Postat
1 oră în urmă, L1viu a spus:

Am zis "dacă nu" ... 

Ce te ataci?  Era doar o idee, nimic mai mult 🙏 uite asa va dați arama pe fata unele dintre voi...nu știți să purtați o discuție civilizata...în fine 🫣

Frumos mod de a începe o discuție civilizată😉

Postat

Dragilor mâine este ultima zi în oraș dar nu voi fi toată ziua...seara minunata va doresc😇

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Ojala que no vuelvas nunca 

nu ai invatat nimic de la prietena ta , ai lucrat cu ea în atâtea locuri , și în afara și în tara , ea sigur nu se certa cum faci tu ....

• Minus 2

Postat
La 05.12.2024 la 18:40, Trontas a spus:

Ojala que no vuelvas nunca 

nu ai invatat nimic de la prietena ta , ai lucrat cu ea în atâtea locuri , și în afara și în tara , ea sigur nu se certa cum faci tu ....

Vete a Tomar por culo, tu y tu puta mentadidad de mierda!

Eu și prietena mea suntem diferite din mai multe puncte de vedere, tu pe mine nu ma cunoști...eu nu o sa fiu ca ea ca să îți demonstrez ție ceva!

Nu am cautat băgare de seama și ceartă cu nimeni pur și simplu dacă se comentează pe topicul meu trebuie sa îmi spun și eu punctul de vedere și da de cele mai multe ori atunci când se comentează în contradictoriu se alimentează o cearta inevitabil!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...