Membru Premium biju_buc Reputație: 523 Postat Mai 31 Oras:Ro Oras:Ro Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Am fost eu. Mi a plăcut. Mai bine ca in poze, înaltă, frumoasa la fata, bine făcută. Bronzata, tatuaje finute. Servicii clasice, mi a făcut si ceva masaj prostatic deși avea unghii. Pro client. Serviciile pe care spune ca le oferă le si oferă, nimic mai mult. Locație Lotus zona Opera. Halat 350. 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31 Partajează Postat Mai 31 1 oră în urmă, biju_buc a spus: Am fost eu. Mi a plăcut. Mai bine ca in poze, înaltă, frumoasa la fata, bine făcută. Bronzata, tatuaje finute. Servicii clasice, mi a făcut si ceva masaj prostatic deși avea unghii. Pro client. Serviciile pe care spune ca le oferă le si oferă, nimic mai mult. Locație Lotus zona Opera. Halat 350. Îți mulțumesc , te pup și te mai aștept 😘❣️ Link spre comentariu
sexboy69 Reputație: 13 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 A incercat careva dominarea la domnisoara? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Acum 11 minute, sexboy69 a spus: A incercat careva dominarea la domnisoara? Nu sunt doritori pentru dominare in CT 😂 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Iunie 1 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 1 Acum 2 ore, Eliza04 a spus: Nu sunt doritori pentru dominare in CT 😂 Pai noi nu prea luam bătaie pe aici...😉🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Bună dimineața băieți ! 😘 Astăzi voi fi disponibilă în intervalul 11:00-21:00, va aștept cu programări pe wtp. Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate , vă aștept cu drag 😘🔥 Link spre comentariu
gauloise07 Reputație: 128 Postat Iunie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2 Acum 11 ore, Eliza04 a spus: Nu sunt doritori pentru dominare in CT 😂 Constănțenii sunt veritabili macho. Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 876 Postat Iunie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2 Facut recenzie pentru doritori pe topikul colegei Nna, pentru un trio !! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Bună dimineața băieți ! 😘 Astăzi voi fi disponibilă în intervalul 11:00-21:00, va aștept cu programări pe wtp. Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate , vă aștept cu drag 😘🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 La 02.06.2024 la 9:46, Alyn2 a spus: Îmi place,ce vad.😘 🥰🥰😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Acum 35 minute, Russkiy a spus: очаровательный)😍Может, стакан?🥂 Ai greșit adresa 😂😂 Link spre comentariu
Russkiy Reputație: 38 Postat Iunie 3 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Iunie 3 Acum 8 minute, Eliza04 a spus: У вас неправильный адрес 😂 😂 Îmi cer scuze, trebuie să mă sobru, altfel am făcut și eu o greșeală cu limbajul meu 😅 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Iunie 3 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 3 Acum 3 ore, Eliza04 a spus: Ai greșit adresa 😂😂 Este hackerit de Putin ...a vrut să ,scrie in română dar a i a ieșit în "chineză" .... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Acum 5 minute, jerry84 a spus: Este hackerit de Putin ...a vrut să ,scrie in română dar a i a ieșit în "chineză" .... Săracul, el e pe altă treabă din câte am citit pe aici 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Iunie 3 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 3 Acum 7 minute, Eliza04 a spus: Săracul, el e pe altă treabă din câte am citit pe aici 🤣🤣🤣 Poate vrea sa bea o sticla de stalinskaya cu tine 😁 și tu rea acum 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Acum 23 minute, jerry84 a spus: Poate vrea sa bea o sticla de stalinskaya cu tine 😁 și tu rea acum 😂 🤣🤣 praștie mă fac și mă duc la război 😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Iunie 3 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 3 Acum 1 minut, Eliza04 a spus: 🤣🤣 praștie mă fac și mă duc la război 😂😂 Ce sa mai zic după o sticla de jack 😂 o oră de băute ...unde te mai duci ? 😂😂😂, o stalinskaya durează decât 30 de.min cu el 😁 Gata cu off topic la tine ! Îți urez succes 😂 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Chiar acum, jerry84 a spus: Ce sa mai zic după o sticla de jack 😂 o oră de băute ...unde te mai duci ? 😂😂😂, o stalinskaya durează decât 30 de.min cu el 😁 Gata cu off topic la tine ! Îți urez succes 😂 Hahahaha 😂😂 merci🤣😘 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Iunie 3 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 3 Acum 2 minute, Eliza04 a spus: Hahahaha 😂😂 merci🤣😘 Gata închei cu off , dar am uitat sa specific că , in Constanța daca nu știi limba rusă și nepaleză ai belit 🍆....😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Acum 4 minute, jerry84 a spus: Gata închei cu off , dar am uitat sa specific că , in Constanța daca nu știi limba rusă și nepaleză ai belit 🍆....😁 Să învețe română , ca ei sunt în țara noastră 🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Iunie 3 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 3 Acum 1 minut, Eliza04 a spus: Să învețe română , ca ei sunt în țara noastră 🤣🤣 Ai și tu dreptate ...dar parcă ne acaparează 😂 1 Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Iunie 3 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 3 La 31.05.2024 la 18:45, novice2018 a spus: Colegu ai ajuns....ca asa ai afirmat....o recenzie 😅🫠 Eliza este elixir aici la noi,vizitat atunci,scriu cu multa plăcere acum.Programare ușoară pe whtzapp,respectata punctual de ambele parti.Locatia o știam asa ca am ajuns la timp.M-ia deschis ușa imbracata sexi.Picioare luni frumoase,corp finuț cu tite care îi stau foarte bine,pe tocuri fata,fund obraznic bombat frumos.O bruneta delicata și foarte sexi placuta nu vulgara,nu aere de vedeta,nu figuri.Eram igienizat de acasă,așa ca m-am spălat pe mâini,am băut un pahar cu apa rece și am plasat 200 ron discret pt o finalizare.Mai mult nici nu duceam,inca de la ușă,m-au tăiat căldurile,de cum am văzut-o,sexi tare fata.Am trecut la placeri,a început cu un plăcut oral P,la cererea mea.Este arma ei forte oralul, îl face de simți plăcere și furnicături,tocmai în degetele de la picioare.Ca sa nu explodez in balon,am trecut la următoare pozitie pe la spate.Curul frumos și picioarele lungi finute,fac sa ai o priveliște plăcută.Am ținut ritmul sacadat,dar nu am rezistat prea mult,după 2-3 minute,m-am declarat plăcut învins și am finalizat în balon.As fi vrut să-i pun picioarele luni pe umerii mei și să mă bucur și de o altă poziție,dar asta a rămas pe data viitoare.M-am spălat,m-am îmbrăcat,ne-am îmbrățișat la ușă și am plecat foarte mulțumit.Nu pierdeți aceasta ocazie,fata merită toți banii,este ce trebuie 1 Link spre comentariu
Russkiy Reputație: 38 Postat Iunie 3 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Iunie 3 Acum 2 ore, jerry84 a spus: Este hackerit de Putin ...a vrut să ,scrie in română dar a i a ieșit în "chineză" .... Greșit, omule. Acest lucru vă este scris de Alexander Grigoryevich Lukașenko și KGB. Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Iunie 3 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 3 Chiar acum, Russkiy a spus: Greșit, omule. Acest lucru vă este scris de Alexander Grigoryevich Lukașenko și KGB. Ne lași cu balivernele tale,nu strica topicul fetei,marș la dg Link spre comentariu
Russkiy Reputație: 38 Postat Iunie 3 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Iunie 3 Acum 2 ore, Eliza04 a spus: Să învețe română , ca ei sunt în țara noastră 🤣🤣 Ți-ar plăcea să fii profesorul meu de română, cu un astfel de profesor voi învăța repede?))😇 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum