Rubencusni Reputație: -17 Postat Mai 30 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 30 Am venit și eu cu aceasta întrebare. Aveti ceva recomandări pentru masaj erotic?
OlaEduard Reputație: 5 Postat Iunie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 2 Salutare, vin des în Oradea ( afacerii și parteneriate ) și eu am tot căutat... din păcate nu am găsit nimic sau poate băieți sunt secretoși
dantelog Reputație: 19 Postat Iunie 4 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iunie 4 Sunt cu siguranță și prestatoare de asemenea servicii, din câte știu eu, sunt intr-un fel cu circuit inchis....le e teama sa nu se afle de ele, întrucât sunt oradence. Dacă nu ești din cercul de 'incredere', nu ai nicio șansă. Îți trebuie o recomandare și garantare din partea unui client 'regulat' și silențios, ca să zic asa.... Eu personal, nu am avut privilegiul de a fi în cercuri restrânse și de incredere, încă....😁😁😁😁 Încearcă la vreun salon cu specific.
discret74 Reputație: 941 Postat Iunie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 5 cand discutam despre masaj in general este cu sau fara happy, cele care declara in anunt ca este cu happy end le gasiti pe site-urile de anunturi cine nu declara si totusi o face mai discret nu cred ca ar trebui pomenite aici si bihorenii s-au fript, cel putin doua au renuntat in a mai face pentru ca au existat indivizi care au considerat ca ei au dat gaura la macaroana si au povestit super incantati pe aici. Deci unde gasiti anunturi de masaj si nu scrie explicit strict masaj, incercati
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Iunie 6 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 6 Da...are dreptate colegul. Degeaba încerci și la saloane că majoritatea sunt puse pe fraiereală... Eu o singura domnișoară știu care face un masaj erotic bun - și face nuru massage...este vorba de Tania ...dar ea nu cred că este în oraș. PS - uite îți dau exemplu pe Andreea "celebră" in ale masajului erotic...tipă arata bine, cur, tatze etc...dar degeaba la masaj e -0
anonimax Reputație: 0 Postat Iunie 16 Postat Iunie 16 A fost careva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj/82892840f0h575541ehi877i6395h69h.html
Rubencusni Reputație: -17 Postat Iunie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 24 La 06.06.2024 la 21:16, chrisbbmike a spus: Da...are dreptate colegul. Degeaba încerci și la saloane că majoritatea sunt puse pe fraiereală... Eu o singura domnișoară știu care face un masaj erotic bun - și face nuru massage...este vorba de Tania ...dar ea nu cred că este în oraș. PS - uite îți dau exemplu pe Andreea "celebră" in ale masajului erotic...tipă arata bine, cur, tatze etc...dar degeaba la masaj e -0 Da, Tania ii plecata. Am întrebat-o dacă mai vine în Oradea și a spus ca deocamdată nu știe. Poți sa îmi dai în privat mai multe detalii despre Andreea, te rog frumos!
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Iunie 24 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 24 O găsești pe aici...nu mai știu ce topic are...dar știu că are tipic deschis...și acuma prestează la un club relativ nou deschis în centru...cauți și tu anunțul pe publi că îl găsești ...nu de alta dar nu vreau să le fac reclamă.
Rubencusni Reputație: -17 Postat Iunie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 24 Acum 1 oră, chrisbbmike a spus: O găsești pe aici...nu mai știu ce topic are...dar știu că are tipic deschis...și acuma prestează la un club relativ nou deschis în centru...cauți și tu anunțul pe publi că îl găsești ...nu de alta dar nu vreau să le fac reclamă. Acum știu de domnișoară spui. Și de ce club ii vorba, oricum mulțumesc frumos! 1
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Iunie 25 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 25 Acum 16 ore, Rubencusni a spus: Acum știu de domnișoară spui. Și de ce club ii vorba, oricum mulțumesc frumos! Ok...păcat de ea că îi faină, dar se pare că face totul cu scârbă și pusă pe făcut bani cât mai rapid...asta așa era din spusele multor colegi. Acuma că și-a schimbat atitudinea e posibil. Eu unul nu am încercat și nu o sa incerc...deși tipa ți-am spus arata beton goală ( are și cont pe...) ...după părerea mea are o păsărică de nota 10.
Rubencusni Reputație: -17 Postat Septembrie 11 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 11 Altceva recomandări mai aveți?
Dacul85 Reputație: 36 Postat Septembrie 12 Postat Septembrie 12 De când nu mai activează Renata nu am mai fost la masaj. Avea un dezavantaj cu programările în rest a fost frumos
tontu Reputație: 2 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 La 12.09.2024 la 12:42, Dacul85 a spus: De când nu mai activează Renata nu am mai fost la masaj. Avea un dezavantaj cu programările în rest a fost frumos Care Renata? 1
Dacul85 Reputație: 36 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Acum 5 ore, tontu a spus: Care Renata? https://nimfomane.com/forum/topic/189237-reni-masaj-terapeutic/#comment-6955471
OlaEduard Reputație: 5 Postat Septembrie 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 14 Upp, alte recomandări ?
mamboo Reputație: 150 Postat Septembrie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 16 Stie cineva ceva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/h27df7gfegh57f13ei4h0e9i857eh015.html
luzzu Reputație: 250 Postat Septembrie 16 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Septembrie 16 2 hours ago, mamboo said: Stie cineva ceva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/h27df7gfegh57f13ei4h0e9i857eh015.html Acest anunț nu mai este valabil. Îți propunem anunțuri similare din aceeași categorie.
tontu Reputație: 2 Postat Septembrie 18 Postat Septembrie 18 La 13.09.2024 la 21:03, Dacul85 a spus: https://nimfomane.com/forum/topic/189237-reni-masaj-terapeutic/#comment-6955471 Aaa, ba lucraeza asta
Dacul85 Reputație: 36 Postat Septembrie 18 Postat Septembrie 18 Acum 16 minute, tontu a spus: Aaa, ba lucraeza asta Unde are anuț?
tontu Reputație: 2 Postat Septembrie 22 Postat Septembrie 22 La 18.09.2024 la 14:34, Dacul85 a spus: Unde are anuț? Nu mai stiu de unde am nr ei demult
Oliverleo Reputație: 14 Postat Septembrie 23 Postat Septembrie 23 On 5/30/2024 at 4:54 PM, Rubencusni said: I also came with this question. Do you have any recommendations for erotic massage? Dacă sunteți în căutarea unui masaj erotic, vă recomand să găsiți un centru spa sau un serviciu de renume cu recenzii bune în zona dvs. Asigurați-vă că verificați profesionalismul, igiena și confortul pentru a vă asigura o experiență grozavă.
Gustxxx Reputație: 9 Postat Septembrie 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 23 34 minutes ago, Oliverleo said: Dacă sunteți în căutarea unui masaj erotic, vă recomand să găsiți un centru spa sau un serviciu de renume cu recenzii bune în zona dvs. Asigurați-vă că verificați profesionalismul, igiena și confortul pentru a vă asigura o experiență grozavă. Mulțumim tare mult, ce ne recomanzi aici în Oradea pt că în general toți știm să dam sfaturi dar nu ne golește nimeni coaiele prin telepatie sau la distanta?!🤔🤭 Sa vina Sanepiduuu' mă' că e fix ce au nevoie fetele astea, vai de capu' și de zilele lor!!!
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Septembrie 23 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Septembrie 23 1 oră în urmă, Oliverleo a spus: Dacă sunteți în căutarea unui masaj erotic, vă recomand să găsiți un centru spa sau un serviciu de renume cu recenzii bune în zona dvs. Asigurați-vă că verificați profesionalismul, igiena și confortul pentru a vă asigura o experiență grozavă. Din păcate nu prea există
iosmen Reputație: 2 Postat Septembrie 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 23 La 22.09.2024 la 10:52, tontu a spus: Nu mai stiu de unde am nr ei demult Dar a reusit cineva sa isi faca și programare care sa o respecte ? sigur face și altceva, de e așa ocupată.
Dacul85 Reputație: 36 Postat Septembrie 23 Postat Septembrie 23 Acum 1 oră, iosmen a spus: Dar a reusit cineva sa isi faca și programare care sa o respecte ? sigur face și altceva, de e așa ocupată. Am încercat să fac de 3 ori programare și tot de atâtea ori a intervenit ceva și a anulat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum