Sari la conținut

Sugestii masaj erotic

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Am venit și eu cu aceasta întrebare. Aveti ceva recomandări pentru masaj erotic?

Postat

Salutare, vin des în Oradea ( afacerii și parteneriate ) și eu am tot căutat... din păcate nu am găsit nimic sau poate băieți sunt secretoși 

Reputație: 19
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat

Sunt cu siguranță și prestatoare de asemenea servicii, din câte știu eu, sunt intr-un fel cu circuit inchis....le e teama sa nu se afle de ele, întrucât sunt oradence. 

Dacă nu ești din cercul de 'incredere', nu ai nicio șansă.  Îți trebuie o recomandare și garantare din partea unui client 'regulat' și silențios,  ca să zic asa....

Eu personal,  nu am avut privilegiul de a fi în cercuri restrânse și de incredere,  încă....😁😁😁😁

Încearcă la vreun salon cu specific. 

Reputație: 941
Postat

cand discutam despre masaj in general este cu sau fara happy, cele care declara in anunt ca este cu happy end le gasiti pe site-urile de anunturi cine nu declara si totusi o face mai discret nu cred ca ar trebui pomenite aici si bihorenii s-au fript, cel putin doua au renuntat in a mai face pentru ca au existat indivizi care au considerat ca ei au dat gaura la macaroana si au povestit super incantati pe aici. Deci unde gasiti anunturi de masaj si nu scrie explicit strict masaj, incercati

Reputație: 1599
  • Oras:Everywhere
Postat

Da...are dreptate colegul. Degeaba încerci și la saloane că majoritatea sunt puse pe fraiereală...

Eu o singura domnișoară știu care face un masaj erotic bun - și face nuru massage...este vorba de Tania ...dar ea nu cred că este în oraș. 

PS - uite îți dau exemplu pe Andreea "celebră" in ale masajului erotic...tipă arata bine, cur, tatze etc...dar degeaba la masaj e -0 

Postat
La 06.06.2024 la 21:16, chrisbbmike a spus:

Da...are dreptate colegul. Degeaba încerci și la saloane că majoritatea sunt puse pe fraiereală...

Eu o singura domnișoară știu care face un masaj erotic bun - și face nuru massage...este vorba de Tania ...dar ea nu cred că este în oraș. 

PS - uite îți dau exemplu pe Andreea "celebră" in ale masajului erotic...tipă arata bine, cur, tatze etc...dar degeaba la masaj e -0 

Da, Tania ii plecata. Am întrebat-o dacă mai vine în Oradea și a spus ca deocamdată nu știe. Poți sa îmi dai în privat mai multe detalii despre Andreea, te rog frumos!

Postat

O găsești pe aici...nu mai știu ce topic are...dar știu că are tipic deschis...și acuma prestează la un club relativ nou deschis în centru...cauți și tu anunțul pe publi că îl găsești ...nu de alta dar nu vreau să le fac reclamă. 

Postat
Acum 1 oră, chrisbbmike a spus:

O găsești pe aici...nu mai știu ce topic are...dar știu că are tipic deschis...și acuma prestează la un club relativ nou deschis în centru...cauți și tu anunțul pe publi că îl găsești ...nu de alta dar nu vreau să le fac reclamă. 

Acum știu de domnișoară spui. Și de ce club ii vorba, oricum mulțumesc frumos!

• Like 1
Postat
Acum 16 ore, Rubencusni a spus:

Acum știu de domnișoară spui. Și de ce club ii vorba, oricum mulțumesc frumos!

Ok...păcat de ea că îi faină, dar se pare că face totul cu scârbă și pusă pe făcut bani cât mai rapid...asta așa era din spusele multor colegi. Acuma că și-a schimbat atitudinea e posibil. Eu unul nu am încercat și nu o sa incerc...deși tipa ți-am spus arata beton goală ( are și cont pe...) ...după părerea mea are o păsărică de nota 10. 

Postat

De când nu mai activează Renata nu am mai fost la masaj. Avea un dezavantaj cu programările în rest a fost frumos 

Postat
La 12.09.2024 la 12:42, Dacul85 a spus:

De când nu mai activează Renata nu am mai fost la masaj. Avea un dezavantaj cu programările în rest a fost frumos 

Care Renata?

• Like 1
Postat
La 18.09.2024 la 14:34, Dacul85 a spus:

Unde are anuț?

Nu mai stiu de unde am nr ei demult

Postat
On 5/30/2024 at 4:54 PM, Rubencusni said:

I also came with this question. Do you have any recommendations for erotic massage?

Dacă sunteți în căutarea unui masaj erotic, vă recomand să găsiți un centru spa sau un serviciu de renume cu recenzii bune în zona dvs. Asigurați-vă că verificați profesionalismul, igiena și confortul pentru a vă asigura o experiență grozavă.

Postat
34 minutes ago, Oliverleo said:

Dacă sunteți în căutarea unui masaj erotic, vă recomand să găsiți un centru spa sau un serviciu de renume cu recenzii bune în zona dvs. Asigurați-vă că verificați profesionalismul, igiena și confortul pentru a vă asigura o experiență grozavă.

Mulțumim tare mult, ce ne recomanzi aici în Oradea pt că în general toți știm să dam sfaturi dar nu ne golește nimeni coaiele prin telepatie sau la distanta?!🤔🤭 Sa vina Sanepiduuu' mă' că e fix ce au nevoie fetele astea, vai de capu' și de zilele lor!!!

Postat
1 oră în urmă, Oliverleo a spus:

Din păcate nu prea există 

Postat
La 22.09.2024 la 10:52, tontu a spus:

Nu mai stiu de unde am nr ei demult

Dar a reusit cineva sa isi faca și programare care sa o respecte ? 
sigur face și altceva, de e așa ocupată. 

Postat
Acum 1 oră, iosmen a spus:

Dar a reusit cineva sa isi faca și programare care sa o respecte ? 
sigur face și altceva, de e așa ocupată. 

Am încercat să fac de 3 ori programare și tot de atâtea ori a intervenit ceva și a anulat 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...