Sari la conținut

Eliza, 22 - 0757140391

Postări Recomandate

Postat

Salutare!

Oare a avut cineva ocazia de a vizita domnisoara?(zona Gheorgheni daca am vazut bine in anunt)

Daca da, cum a fost experienta?

Mersi anticipat colegii!

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Pune linkul cu anunțul, să știm și noi despre ce fata e vorba! In Gheorgheni sunt multe fete 

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Da, am vizitat-o de ceva vreme când era în Mănăștur. E mult mai drăguță decât ca in poze, e suplă și sexy. A fost super prietenoasă și m-a bine dispus numai cat am discutat cu ea. Ca fun fact mi-a zis se termina foarte repede și s-a adeverit mitul la 69. Am platit 300 pt o fin cu CIM.

Postat
Acum 11 ore, Fuscus64 a spus:

Da, am vizitat-o de ceva vreme când era în Mănăștur. E mult mai drăguță decât ca in poze, e suplă și sexy. A fost super prietenoasă și m-a bine dispus numai cat am discutat cu ea. Ca fun fact mi-a zis se termina foarte repede și s-a adeverit mitul la 69. Am platit 300 pt o fin cu CIM.

are ochelari ? cum e fundul mare , mic , bombat ?  e pe graba sau e ok ?  are o poza pe publi cand sta capra si mi se facu pofta de ea 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Chiar dacă ar părea în afara discuțiilor de aici, ma vad totuși "obligat" (luați ghilimelele în seama) a va informa ca fata face și NN (adică normal neprotejat) pentru o extra taxa de 200.

P.S.: desigur, fiecare își asuma ceea ce face!

Postat
Acum 31 minute, Mocureloaded a spus:

Chiar dacă ar părea în afara discuțiilor de aici, ma vad totuși "obligat" (luați ghilimelele în seama) a va informa ca fata face și NN (adică normal neprotejat) pentru o extra taxa de 200.

mersi frumos de salvare , chiar am vrut sa ma duc

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 56 minute, Mocureloaded a spus:

Later edit: Herculane 6 scara 3

Postat
14 hours ago, Mocureloaded said:

cum le stie varu pe toate :)) mersi aveam un plan cu ea, ca in poze arata ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...