Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4853 Postat Februarie 28 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Februarie 28 La 13.02.2025 la 9:44, alina8884 a spus: Dispo pentru programări pe whatssap ❤️💋 ce am uitat sa mentionez, celalte buze sunt la fel de frumoase si roze, vai vai vai 1 Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
Membru Premium novice2018 Reputație: 1506 Postat Februarie 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Februarie 28 Acum 8 ore, Bluegrana777 a spus: Poate ma deblocheaza cand revine in Cta. Oricum faza initiala este de uluiala. Nu mi s a intamplat niciodata sa fiu blocat si cand am realizat asta i am trimis mesaje si pe publi24 si aici pe forum. In sfarsit! Fiecare este liber sa ia propriile alegeri. Intrebare simpla..ai fost la ea pana acum?
Membru Premium ROLLOOCT Reputație: 397 Postat Martie 4 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Membru Premium Postat Martie 4 VĂ SALUT Vă spun sincer nici nu știu cu ce să încep,am mai multe vizite făcute la ALINA, dar ultimele 2 le-am ratat , datorită timpului în care am fost ocupat ,și m-am hotărât să-i fac o primă recenzie. Ca și persoană este foarte plăcută din toate punctele de vedere, magnifică, superbă, optimistă, este o persoană calmă și caldă foarte sociabilă și se achită de sarcini în cel mai corect mod.ALINA este tot ce ți-ai dori de la o femeie,se face plăcută de la prima conversație ,se mulează după client,și are un corp superb frumos de zeiță. Contact fără probleme pe whatsapp, stabilit ora și respectat la minut apreciez foarte mult modul de programare. Locația curată călduroasă baie dotată cu absolut tot pentru scopul vizitei. LA ultima vizită pot spune că acțiunea a început cu un preludiu senzual bine făcu, mângâieri se alintă și este prezentă și implicată,se vede destul de natural că-i place ce-a ce face,te simți cu ia ca la o veche prietenă care ai avut multe partide de amor reușite,nu face french kiss e un minus,dar e tolerabil și trebuie respectată și ia.Apoi a început cu un oral unde te întreabă dacă vrei protejat sau neprotejat, face un oral foarte bun,foarte umed cu Deep,o scuipă o bate de buze cu multă salivă, simțeam că mă apropii să finalizez,am oprito din acțiune să trecem și la normal că nu mai rezistam mult. Apreciez faptul că nu este pe grabă,i-am cerut eu să-mi pună un prezervativ și am început cu un misionar lent și apăsat , și ia cu gemete naturale și foarte excitante te înnebunește , simți cum corpul ei vibrează de plăcere și cum ține ritmul cu tine dând contre ,am încercat și Doggy la marginea patului eu stand în picioare,am dorit neapărat să o mai vad pe la spate, fundul ei ăla mic jucăuș ma dat gata imediat ,și să vezi ce opturi a-mi făcea la final de nu-ți venea să mai scoți pula din pizdă ,se mișcă destul de bine,pizda strâmtă te termină repede daca nu ești pe fază să te controlezi. Văzând că este așa de pătimașă și implicată la oral, de data asta m-am decis pentru o finalizare orală,la stilul care îl face cum o dezmiardă in toate felurile , o suge bine de tot , transmite o senzație de plăcere încât nu poți să-i reziști tare mult,și in sfârșit am finalizat oral. Ce pot spune mai mult decât că este de vizitat,este o femeie superbă,un corp bine proporționat,cu un posterior demențial, îți vine să-l mănânci de când îl vezi, sânii naturali micuți dar fermi ,o mare plăcere să te joci cu ei, piersicuța curată ,este foarte comunicativa poți să vorbești despre ori-ce cu ia,foarte drăguță și serviabilă atentă cu clientul chiar din momentul de când i-ai trecut pragul știe să te abordeze ,are ceva special,(este ca un magnet.) Ce să zic,la note nu m-ai dau, toate serviciile ei sunt pe + sunt maxime ,parfumul ei îl simt încă multe ore după ce plec de la ea, mi-a duc aminte la una din vizite m-am dus cu o stare mai proastă ,avusesem o zi mai grea dar aveam programare și nu vroiam să-i stric programul, la plecare nu mai eram eu cel dinainte a vizitei, am plecat super fericit cu zâmbetul pe buze, mai rar întâlnești așa femeie înzestrată cu așa talent, m-a făcut să mă gândesc doar la ia ceva vreme, aș păstra o doar pentru mine ,dar nu vreau să fiu egoist.😎 ALINA mulțumesc mult pentru timpul petrecut cu tine,de fiecare dată m-ai făcut fericit,și când vei ajunge in CT promit să mă revanșez .😎 😘 Succes colegi iubitori de femei Frumoase. 1 1 1 2
Bluegrana777 Reputație: 11 Postat Martie 8 Postat Martie 8 On 2/28/2025 at 8:24 AM, novice2018 said: Intrebare simpla..ai fost la ea pana acum? Am fost o singura data si intr adevar este o fata frumoasa la care revii mereu cu placere. Ps. Scuze ca raspund asa tarziu.
maps280286 Reputație: 113 Postat Martie 22 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22 Când revii Alino?
ionescu77777 Reputație: 76 Postat Martie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 27 Alina te asteptam in CT!❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum