Sari la conținut

𝕽𝖔𝖘𝖘𝖘𝖆 𝐿𝓊𝓍𝓊𝓇𝓎 | ❌ INDISPONIBILĂ ❌

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
On 6/23/2024 at 9:51 PM, Timidu89 said:

Salutare! 

Am vizitat-o si eu pe Rosssa, fiind intrigat de poze si de ce am citit despre ea. O sa relatez intalnirea mai pe scurt de data asta. 

Metoda de comunicare / programare: 10/10 Am contactat-o pe whatsapp si am stabilit programarea cu 2 zile inainte (mentionandu-i ca vin din alt oras, pentru ca citisem ca nu face programari cu o zi sau mai multe zile in avans), confirmata si respectata fara probleme. 👌

Aspect: 9.25/10 (9.5 la fata, 9 la corp) Este miniona, cu un corp fit, bine proportionat, fund superb, bombat si tare, sani mici frumusei, un pic lasati si moi, dar nederanjant, cu un piercing in sfarcul drept, talie subtire, piele super fina, papusica la fata, frumusica foc, cu trasaturi finute, machiata frumos, decent, gene false (nu foarte mari), buze carnoase (cu ceva acid, dar nimic exagerat), numai bune de sarutat. 

Atitudine: 9/10 Comunicativa, vorbareata, amabila, dezinvolta, nu sta cu ochii pe ceas, singurul minus ar fi ca mai sta pe telefon in pauza si dupa actiune, dar nu te ingnora complet, poti purta o conversatie cu ea. 

ON: 8/10 Bun, foarte umed, cu presiune buna, cu spit, eye contact, nu foarte adanc, nu oboseste repede (am incercat mai multe pozitii, inclusiv 69), nu se opreste pana nu-i zici tu. 

NP: 9/10 Se implica, e acolo cu tine, se uda natural, am incercat 2 pozitii (misionar si doggy). Se pozitioneaza bine in misionar, te priveste in ochi, vine la FK. In doggy mi-a placut si mai mult, privelistea e superba, da si contre, geme frumos, la un moment dat a inceput sa faca opturi si am lasat-o mai mult pe ea, am incercat si in pozitia asta un pic de FK 😜, ceea ce e mai greu de realizat. 😅

GFE: 8.5-9/10 Mi-a placut mult cum saruta, un FK adevarat, intretinut si chiar initiat de ea, saruta si in timpul sexului. E destul de pasionala in unele momente, in special in timpul FK-ului si are reactii misto cand e sarutata pe gat, corp, dar per total nu e super lipicioasa, nu saruta pe corp (cel putin nu-mi amintesc, dar nu cred), deci cred ca e un pic loc de mai bine si are potential daca vrea. 

Igiena: 10/10 Curata, epilata, nimic de reprosat. 

Cadou: 550 lei pentru o ora, 2 numere (n-am mai reusit si a doua finalizare, dar asta a fost din cauza mea), dtd 60 min. 

In concluzie, eu m-am simtit foarte bine cu Rosa, e o fata misto. E de vizitat in special pentru aspect, implicarea de la sex si FK-ul intretinut. 

Rosa, mi-a facut placere sa te cunosc, te pup! 😘🤗

Spor! 

Vai,vai ! Mulțumesc înzecit dragul meu ! Frumoasa leratare a experienței noastre 🔥🥰 Sper să ne mai vedem , kiss 🖤

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...