Sari la conținut

Silvia - 0733416824

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma numesc Silvia, am revenit pentru cateva zile in Bucuresti, te astept la, locatia mea sa petrecem clipe de neuitat ,satisfac orice fantezie.Te astept. Bucuresti, Sector 3

La telefon a fost draguta si mi a raspuns la intrebari. Preturi 150/250 lei. Finalizare corporala, faciala, orala. Nu a zis nimic de extra. Nu am fost si nu va pot raspunde la alte intrebari. Eu am sunat pe numarul - 0733416824 -  celalalte numere nu mai functioneaza.

Din ce am inteles de pe alt forum lucreaza ocazional in Bucuresti.

https://www.anuntul.ro/anunt-ofer-clipe-de-neuitat-26ZZbD

• Membru Premium
Postat

Fata are niște recenzii pe site-ul paralel, pare de încercat, poate îi fac o vizită azi. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat

Am fost la Silvia pentru 1 fin. Pozele o avantajează destul de mult, e la 1.60, par șaten cârlionțat, poartă ochelari si are dintii din fata putin in afara, gen Annemona de la top, per total nu e tocmai drăguță dpmdv. La corp e okish, are cam 50kg, sânii sunt lasati cu areolele mari si are câteva tatuaje mici pe corp si unul pe picior. 
Igiena ei a fost ok (n-am bagat botul), doar ca avea doar doua prosoape, ambele ude.. si la baie doar un gel de duș aproape gol dar avea sapun lichid Protex. 
La ON a prestat decent, o suge cu presiune pe capu’ la 🍆 si poate si ceva DT. La NP e foarte strâmtă ca abia am putut sa-l vâr pe gogu, n-am mai întâlnit așa strâmtoare. Am facut doar o poziție, misionar si asta a fost. 
Din cauza strâmtoril nu face LOT sau poate doar dupa ce mai schimbi niste pozitii. 
Eu nu mai revin dar daca va place o 🌮 extrem de strâmtă (eu nu-s Danny D, sunt mediu) poate merge o fin. dar parcă e mult 150. 

• Like 3
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...