bugsy09 Reputație: 224 Postat Mai 31, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2024 Ma numesc Silvia, am revenit pentru cateva zile in Bucuresti, te astept la, locatia mea sa petrecem clipe de neuitat ,satisfac orice fantezie.Te astept. Bucuresti, Sector 3 La telefon a fost draguta si mi a raspuns la intrebari. Preturi 150/250 lei. Finalizare corporala, faciala, orala. Nu a zis nimic de extra. Nu am fost si nu va pot raspunde la alte intrebari. Eu am sunat pe numarul - 0733416824 - celalalte numere nu mai functioneaza. Din ce am inteles de pe alt forum lucreaza ocazional in Bucuresti. https://www.anuntul.ro/anunt-ofer-clipe-de-neuitat-26ZZbD
Membru Premium JeanVal Reputație: 1943 Postat Iunie 3, 2024 Membru Premium Postat Iunie 3, 2024 Fata are niște recenzii pe site-ul paralel, pare de încercat, poate îi fac o vizită azi. 1
Membru Premium JeanVal Reputație: 1943 Postat Iunie 3, 2024 Membru Premium Postat Iunie 3, 2024 Am fost la Silvia pentru 1 fin. Pozele o avantajează destul de mult, e la 1.60, par șaten cârlionțat, poartă ochelari si are dintii din fata putin in afara, gen Annemona de la top, per total nu e tocmai drăguță dpmdv. La corp e okish, are cam 50kg, sânii sunt lasati cu areolele mari si are câteva tatuaje mici pe corp si unul pe picior. Igiena ei a fost ok (n-am bagat botul), doar ca avea doar doua prosoape, ambele ude.. si la baie doar un gel de duș aproape gol dar avea sapun lichid Protex. La ON a prestat decent, o suge cu presiune pe capu’ la 🍆 si poate si ceva DT. La NP e foarte strâmtă ca abia am putut sa-l vâr pe gogu, n-am mai întâlnit așa strâmtoare. Am facut doar o poziție, misionar si asta a fost. Din cauza strâmtoril nu face LOT sau poate doar dupa ce mai schimbi niste pozitii. Eu nu mai revin dar daca va place o 🌮 extrem de strâmtă (eu nu-s Danny D, sunt mediu) poate merge o fin. dar parcă e mult 150. 3 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum