Sari la conținut

Bruneta Basarabia 104 - 0739023572

Postări Recomandate

Reputație: 17092
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
11 hours ago, alexshenk31 said:

Cred ca are 7 pesti in casa 😂

Cum dreq sa-i intretina ma pe toti cu 100 ron!!??🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 1928

Am reușit să vorbesc cu ea la telefon despre servicii. Oferă servicii clasice, oral neprotejat/protejat (ON/P), NP plus masaj. Tarifele sunt 100 de lei pentru o finalizare și 200 de lei pentru o oră.

Programul ei este până la ora 18:00 și va fi disponibilă până vineri inclusiv. Mi s-a părut foarte ok la telefon; a vorbit frumos și are o voce plăcută. Plănuiesc să o vizitez vineri și revin cu o recenzie despre cum a fost.

• Like 2
Link spre comentariu

Reputație: 1928

Salut!

Confirm și eu cele spuse de colegul de mai sus dupa vizita de azi. Locația este un apartament într-un bloc vechi, la stradă. Înăuntru, totul este aproape la fel de vechi ca blocul.

Doamna care m-a primit are undeva la 35 de ani, este româncă, slabă, cu sâni ok dar lăsați și un fund care nu prea e. Când am întrebat despre poze, mi-a spus că sunt ale ei, dar că s-a tuns mai scurt, având acum părul până la umeri. Mai are o colegă, posibil ca pozele să fie ale ei, dar nu sunt sigur, am văzut-o doar puțin când era în bucătărie.

Am plătit 100 de lei pentru o finalizare. Serviciile oferite sunt doar OP și NP, nimic mai mult. Am făcut un duș rapid și după aceea doamna a început cu o labă să-l trezească pe Gogu, a pus un prezervativ și a făcut un oral acceptabil, poziționându-se în lateral. Nu am reușit să obțin o erecție prea bună, dar am decis să încercăm un misionar. Doamna stătea lemn, am încercat timp de 2-3 minute, dar din cauza senzației de sex forțat, 🍆 a revenit la starea inițială. Ea a mai încercat cu mâna să o resusciteze, dar fără succes, evident. I-am cerut să continue cu un oral și acum a făcut un ON, la fel de banal. Gogu s-a sculat din nou și am încercat pe la spate, dar am avut aceeași senzație de sex forțat, doamna părea că stă cu pistolul la tâmplă. După 3 minute, am renunțat.

Am făcut din nou un duș și am plecat. Deși a fost destul de cooperantă, la un moment dat mi-a spus că finalizarea durează 15 minute. Eu am stat DTD cam 25 de minute.

Nu recomand această experiență, poate doar ca o soluție de urgență după luni de abstinență, la un preț de soldare.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...