bugsy09 Reputație: 224 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31 Noua in zona ta. Te astept la mine sa ne cunoastem. Pentru mai multe detalii ma poti contacta. 100 ron https://www.anuntul.ro/anunt-basarabia-104-B40Gm6#J8Z81G Link spre comentariu
nebula77 Reputație: 46 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Incerc eu că sunt in zona. Mâine sau luni. 1 Link spre comentariu
alexshenk31 Reputație: 650 Postat Iunie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1 Cred ca are 7 pesti in casa 😂 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Iunie 2 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 2 11 hours ago, alexshenk31 said: Cred ca are 7 pesti in casa 😂 Cum dreq sa-i intretina ma pe toti cu 100 ron!!??🤦♂️🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1928 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 14 minutes ago, only-me said: Cum dreq sa-i intretina ma pe toti cu 100 ron!!??🤦♂️🤣🤣🤣🤣 Ar putea dacă sunt pești de acvariu 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1928 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 A reușit cineva să vorbească cu fata? Are telefonul închis acum. Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat Iulie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 23 Are iar anunt -> https://www.anuntul.ro/anunt-basarabia-104-B40Gm6#roV2WW 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1928 Postat Iulie 23 Partajează Postat Iulie 23 Încerc mâine să văd dacă dau de ea că o să fiu în zonă. Acum are telefonul închis. 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1928 Postat Iulie 24 Partajează Postat Iulie 24 Am reușit să vorbesc cu ea la telefon despre servicii. Oferă servicii clasice, oral neprotejat/protejat (ON/P), NP plus masaj. Tarifele sunt 100 de lei pentru o finalizare și 200 de lei pentru o oră. Programul ei este până la ora 18:00 și va fi disponibilă până vineri inclusiv. Mi s-a părut foarte ok la telefon; a vorbit frumos și are o voce plăcută. Plănuiesc să o vizitez vineri și revin cu o recenzie despre cum a fost. 2 Link spre comentariu
preafericitu Reputație: 5 Postat Iulie 26 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 26 Am trecut eu pe acolo ademenit de pozele din anunt, dar nu sunt reale pozele, iar serviciile si locatia lasa mult de dorit. Mai mult nu are rost sa detaliez. Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1928 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Salut! Confirm și eu cele spuse de colegul de mai sus dupa vizita de azi. Locația este un apartament într-un bloc vechi, la stradă. Înăuntru, totul este aproape la fel de vechi ca blocul. Doamna care m-a primit are undeva la 35 de ani, este româncă, slabă, cu sâni ok dar lăsați și un fund care nu prea e. Când am întrebat despre poze, mi-a spus că sunt ale ei, dar că s-a tuns mai scurt, având acum părul până la umeri. Mai are o colegă, posibil ca pozele să fie ale ei, dar nu sunt sigur, am văzut-o doar puțin când era în bucătărie. Am plătit 100 de lei pentru o finalizare. Serviciile oferite sunt doar OP și NP, nimic mai mult. Am făcut un duș rapid și după aceea doamna a început cu o labă să-l trezească pe Gogu, a pus un prezervativ și a făcut un oral acceptabil, poziționându-se în lateral. Nu am reușit să obțin o erecție prea bună, dar am decis să încercăm un misionar. Doamna stătea lemn, am încercat timp de 2-3 minute, dar din cauza senzației de sex forțat, 🍆 a revenit la starea inițială. Ea a mai încercat cu mâna să o resusciteze, dar fără succes, evident. I-am cerut să continue cu un oral și acum a făcut un ON, la fel de banal. Gogu s-a sculat din nou și am încercat pe la spate, dar am avut aceeași senzație de sex forțat, doamna părea că stă cu pistolul la tâmplă. După 3 minute, am renunțat. Am făcut din nou un duș și am plecat. Deși a fost destul de cooperantă, la un moment dat mi-a spus că finalizarea durează 15 minute. Eu am stat DTD cam 25 de minute. Nu recomand această experiență, poate doar ca o soluție de urgență după luni de abstinență, la un preț de soldare. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum