Sari la conținut

Arta dominarii-astept pareri

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Oras:Iasi
  • Disponibila

Daca te-ai fi obosit sa dai  chiar si cu google o cautare, ai fi observat ca sunt 2 topice deschise dupa numerele de telefon. Unul deschis de @baron , si unul deschis de un coleg nou.  Vino si tu cu o recenzie ,te rog, pe unde ai mai fost, ajuta-ne si tu pe noi. 

• Like 2
Link spre comentariu
19 hours ago, Lowy. said:

Din ce au zis baietii, pare de incredere.. Poate faci tu o prezentare in locul lor dupa vizita

eu nu merg asa fara sa fi fost cineva inainte sa imi zica cum a fost si etc... nu risc nici 300 lei aiurea 

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Alexandru195 a spus:

eu nu merg asa fara sa fi fost cineva inainte sa imi zica cum a fost si etc... nu risc nici 300 lei aiurea 

Eu-ti pot recomanda sa mergi la PatriciDeede. Un vibe bun, tinere, asculta ce-ti doresti si se tine cont de ceea ce vrei. Formeaza un cuplu dragut si nu m-am simtit grabit. 20 minute tot am stat in plus. Am primit un uro cu facesitting demential.

A doua varianta ar fi (0749) 564 924 cu care doar am vorbit si intentionez cat de curand, pare a avea acea agresivitate. Vazusem cuvinte frumoase despre. Are vreo 3 anunturi ce-i drept dar nu asta conteaza.

Am vazut c-ai mai mentionat-o pe Mira pe undeva. Intr adevat, nu-i punctul ei forte ceea ce cauti, e si mititica. Cu mine nu a reusit sa se impuna si probabil e greu sa faca asta in general.

App… nu stiu unde, cine accepta 300 lei. E putin. Poate doar jumatate de ora din care nu ai intelege mai nimic.

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741784548
  • Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta
  • Disponibila
  • Telefon: 0741784548
  • Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta
  • Disponibila
On 6/6/2024 at 9:24 AM, Nemessiss said:

Eu-ti pot recomanda sa mergi la PatriciDeede. Un vibe bun, tinere, asculta ce-ti doresti si se tine cont de ceea ce vrei. Formeaza un cuplu dragut si nu m-am simtit grabit. 20 minute tot am stat in plus. Am primit un uro cu facesitting demential.

A doua varianta ar fi (0749) 564 924 cu care doar am vorbit si intentionez cat de curand, pare a avea acea agresivitate. Vazusem cuvinte frumoase despre. Are vreo 3 anunturi ce-i drept dar nu asta conteaza.

Am vazut c-ai mai mentionat-o pe Mira pe undeva. Intr adevat, nu-i punctul ei forte ceea ce cauti, e si mititica. Cu mine nu a reusit sa se impuna si probabil e greu sa faca asta in general.

App… nu stiu unde, cine accepta 300 lei. E putin. Poate doar jumatate de ora din care nu ai intelege mai nimic.

Mulțumim de recomandare și cuvintele frumoase! 💝 

O facem cu drag! 🫶🏽

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...