TESTAMENT Reputație: 44 Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 5 minutes ago, alexandru976 said: Apropo și eu sunt fan de Star Wars 👍👍👍
alexandru976 Reputație: 337 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 23 3 minutes ago, TESTAMENT said: Da,sunt de acord sa ne vedem la o bere si vorba ta,ar fi super tare sa ne si stim deja.🤣.Urmatorul pas ar fi sa o luam pe Silvi daca mai lucreaza si sa o postim ca Motley Crue 🤣. @TESTAMENT Da posibil să ne știm, porecla de Creața îți spune ceva?
TESTAMENT Reputație: 44 Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 6 minutes ago, alexandru976 said: @TESTAMENT Da posibil să ne știm, porecla de Creața îți spune ceva? Nu,nu imi spune nimic.Cine este ?
alexandru976 Reputație: 337 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 23 2 minutes ago, TESTAMENT said: Nu,nu imi spune nimic.Cine este ? O să știi la momentu potrivit, nu pot să scriu aici
TESTAMENT Reputație: 44 Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 2 minutes ago, alexandru976 said: O să știi la momentu potrivit, nu pot să scriu aici Atit am vrut sa aud,abia astept ! Sa inteleg ca creata esti tu ? 🙂 1
alexandru976 Reputație: 337 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 23 Just now, TESTAMENT said: Atit am vrut sa aud,abia astept ! Sa inteleg ca creata esti tu ? 🙂 Da
vic86 Reputație: 171 Postat Iunie 23 Telefon: Ar fi culmea Oras:timisoara Telefon: Ar fi culmea Oras:timisoara Postat Iunie 23 Chiar acum, alexandru976 a spus: Da Creata erai când aveai parul lung. 1
TESTAMENT Reputație: 44 Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 Just now, alexandru976 said: Da 👍👍👍 Daca vrei trimitemi un pm in privat cu un nr de telefon si hai sa ne auzim la telefon,ca tu imi poti trimite pm dar eu nu,ca iti trimiteam eu cu nr meu de telefon
TESTAMENT Reputație: 44 Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 8 minutes ago, alexandru976 said: Da L-am primit,ne auzim la telefon.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum