DaniCata Reputație: 2 Postat Iunie 4 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Partajează Postat Iunie 4 Salutare colegi !! Ce știți de ea , cum este !? Am sunat o … mi a zis că va coborî să mi deschidă dar a durat cam mult .. așa că am plecat !! M a sunat după dar deja eram departe !! Să regret sau nu !?😂 Link spre comentariu
DaniCata Reputație: 2 Postat Iunie 4 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Autor Partajează Postat Iunie 4 Poate o sun iar după ce plec de la sală😂 Link spre comentariu
PrettyBoyHot Reputație: 16 Postat Iunie 4 Oras:Targu-Jiu Oras:Targu-Jiu Partajează Postat Iunie 4 Are topic descris, nu e rea fata, nici ca si corp si nici meserie, merita, pentru mine nu se merita sa mai merg cand am variante mai multumitoare la bani mai putini. Link spre comentariu
DaniCata Reputație: 2 Postat Iunie 4 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Autor Partajează Postat Iunie 4 Poți detalia !?!😂 zi mi și de variante !! Link spre comentariu
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 1860 Postat Iunie 4 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 4 @cleopatra01 există topic deschis și foarte detaliat ! Mulțumesc frumos! Și aș zice să le unim sau să iei o decizie !!!! 1 SEX & LOVE WORLDWIDE Link spre comentariu
Postări Recomandate