venom5 Reputație: 1659 Postat Iunie 5, 2024 Postat Iunie 5, 2024 Salutare. Ca sa nu o lungesc și sa trec la subiect. Acest hobby al meu era finanțat dintr-un cont secret pe o platforma de pariuri online. Pentru cei care cunosc strategiile de gambling, eu utilizez metoda Easy money cu unele mici ajustari personale. Cotele sunt mai mici decât impozitele de plasare/încasare și de aia nu utilizez locațiile fizice. Problema e ca acum câteva zile acest cont mi.a fost găsit de către șefa. Dacă suma mare din cont nu a fost o problema, fiind "nationalizata" instant de ea, problema a fost reprezentata de retragerile sistematice de sume între 300 și 400 de lei și care nu se regăseau în "balanta" familiei. Prietenii știu de ce. Fiindcă nu am spus ce făceam cu banii, toată familiei crede ca ii foloseam sa cumpar droguri. LOL. Teste toxicologice, pliante cu droguri, finanțe urmărite. Ce mai, panarama. În fine, ca să revin la hobby-ul nostru drag. Caut sa cumpăr un cont VERIFICAT la superbet. Prefer sa fie de la user cu acces la mesagerie aici pe forum, cu o vârstă între 35-40 și sa nu fie ceva inrait de sa îl știe toate caseritele (de sa se prindă ca sunt altul când scot banii din online) 😉 Ofer 300 Cash. Fac cinste cu o ora cum ar veni. Predare face to face ca să vad ca e contul verificat la predare. Nu spăl bani sau alte kkturi. Vreau doar sa fie verificat sa pot face retrageri ca și cum as fi titularul. Dupa schimb voi schimba mailul, parola și telefonul cu ale mele. E pe bune, nu am chef de mistouri sau tepe. Va rog doar serioși sa scrie. Nu ma interesează conturi la alte firme. Respect 4
loverboy91 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 6, 2024 din ce oras esti?
venom5 Reputație: 1659 Postat Iunie 10, 2024 Autor Postat Iunie 10, 2024 Oradea. Ca doar aici am scris
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum