Takamoto Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 6, 2024 Eu am considerat intervalul 19.30-21 greu accesibil si l-am evitat. Dar vine iulie si nu prea mai e de mers la 17-18. Nu prea stiu incotro sa ma orientez, unele nici nu lucraza dupa 21. 1
lucianpbt Reputație: 1498 Postat Iunie 6, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 6, 2024 5 hours ago, Takamoto said: Eu am considerat intervalul 19.30-21 greu accesibil si l-am evitat. Dar vine iulie si nu prea mai e de mers la 17-18. Nu prea stiu incotro sa ma orientez, unele nici nu lucraza dupa 21. Eu daca am posibilitatea, intotdeauna aleg sa merg in timpul zilei si nu seara, din motive evidente. Daca e foarte cald, chiar si dimineata. E mai odihnita, inca e bine dispusa si nu a venit vreun tolomac sa o enerveze, poate sunt primul client pe ziua respectiva si imi acorda o atentie mai deosebita decat daca as fi al 7-lea. Asta e strict parerea mea si intotdeauna mi-a placut ziua dar nu reusesc sa ma programez ziua in 100% din cazuri. Seara buna.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum