kindman Reputație: 144 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Apropo, a mai venit o thailandeza pe nume Ema. Cam scunda si nu f atragatoare, dar am auzit ca si ea a facut ceva scoala de masaj. 1
OttoLee Reputație: 19 Postat Ianuarie 19 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 19 Am fost și eu în vizita la Monica, dornic de un refresh . Față de data trecută, acum am gasit și gel de duș la baie. Am făcut o programare în prealabil expres pentru Monica și n-am fost dezamagit. Cine nu a încercat un masaj la Monica, îl invit și nu va regreta. Am avut parte de o experiență foarte plăcută la salon, iar Monica a fost absolut grozavă! Masajul de o oră a fost relaxant și revigorant, iar Monica a fost extrem de profesionistă și prietenoasă. Pe lângă faptul că este o persoană foarte vorbăreață și plăcută, este și o femeie foarte frumoasă. Atentă la nevoile mele, la partea erotică a avut grijă și de sateliti, chiar face minuni cu mâinile ei. Când am simțit că se apropie punctul culminant, au început să-mi tremure picioarele, până am explodat. Am mai zăbovit câteva secunde să-mi revin, apoi rapid la duș și am plecat ușurat M-a făcut să mă simt confortabil de la început până la sfârșit și cu siguranță voi reveni. Din partea mea are 10 pe linie! Recomand cu încredere! 1
royalboy Reputație: 37 Postat Februarie 2 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 2 Am fost și eu recent la Luxury, mai exact la Bianca. Din păcate a fost cel mai nașpa masaj la care am fost vreodată. Fata arată bine, are tot ce trebuie, sâni, fund, dar cam aici se opresc părțile bune. Masajul de relaxare a fost o glumă, dar am zis că poate la erotic va compensa. Din contră , pur și simplu îi era scârbă de penis. Îl masa cu 2 degete. Când i-am pus mâna pe sâni, a zis că e extra treaba asta ( așa ceva nu am mai auzit niciodată ). Am finalizat și am plecat în grabă, nici că voi mai călca vreodata pragul acestui așa zis salon . 5
catalin43 Reputație: 151 Postat Februarie 3 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Februarie 3 Am fost eu la thailandeza Shasha ( anunt pe publi).....este ok ,masaj bun ,partea erotica asemenea doar ca nu te lasa sai pui mana la pasarica( este neepilata)....permisivitate doar la sani....merita o data ca si curiozitate.... 1
mihaimar82 Reputație: 1 Postat Februarie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14 am fost si eu acum cateva zile , daca nu ai ce face cu banii si te deranjeaza poti sa mergi la ele , masajul tine cam 35 de minute maxim , nu te lasa sa ii pui mana jos , doar pe sani ,pretul corect este de 150 de lei maxim , nu merita mai mult 1
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Sâmbătă la 10:37 Oras:reghin Oras:reghin Postat Sâmbătă la 10:37 este fata brunetă cu părul.lung renata se fute la 150acolo
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Duminică la 08:25 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Duminică la 08:25 Acum 21 ore, Surdumarcel a spus: este fata brunetă cu părul.lung renata se fute la 150acolo Mai multe detalii, te rog! Am încercat sa scriu dar, ca nu poți primii mesaje🤔
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum