zeke69 Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2024 Postat Iunie 10, 2024 Salutare, forum! Scuzati-mi indrazneala de a va cere parerea fara sa fi contribuit pe acest forum, dar sunt si eu la inceput de drum. Am gasit acest anunt de care sunt interesat si as vrea sa stiu daca a vizitat cineva acest cuplu si, totodata, daca aveti vreo recomandare de cupluri in Constanta. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-tanar-open-mind/04d78h5gi9i7731e12262h795ehe32hf.html “””Cuplu tanar open mind!! Descriere Buna dragilor ! Suntem un cuplu tanar, open mind si discret ce va putem oferii sedinte de dominare soft hard, cuckold, swing si nu numai, tuturor domnilor, doamnelor sau cuplurilor ce își doresc să experimenteze senzatii noi. Putem intra si separat in cazul in care doresti doar cu unul dintre noi. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe wapp Avem locatie curata si discreta Precizez ca pozele sunt 100% reale si autentice !!!“”” 0755602293 Daca am gresit formatul, categoria sau altceva, va rog sa ma trageti de urechi si voi corecta in masura in care pot! Multumesc 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4403 Postat Iunie 13, 2024 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Iunie 13, 2024 am scris eu cu ei, fac servicii cuckold sau threesome, dar fata nu sa fute in cur deci doar o eventuala dubla penetrare in vagina este o optiune. se poate si doar cu unul din ei. eu am renuntat find lipsa de anal. mi sa pare ca fin era 300 si cand am intrebat eu erau in mamaia sat de gasit 1
totomaximus Reputație: 1 Postat Iunie 29, 2024 Oras:Călărași Oras:Călărași Postat Iunie 29, 2024 La 10.06.2024 la 18:33, zeke69 a spus: Salutare, forum! Scuzati-mi indrazneala de a va cere parerea fara sa fi contribuit pe acest forum, dar sunt si eu la inceput de drum. Am gasit acest anunt de care sunt interesat si as vrea sa stiu daca a vizitat cineva acest cuplu si, totodata, daca aveti vreo recomandare de cupluri in Constanta. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-tanar-open-mind/04d78h5gi9i7731e12262h795ehe32hf.html “””Cuplu tanar open mind!! Descriere Buna dragilor ! Suntem un cuplu tanar, open mind si discret ce va putem oferii sedinte de dominare soft hard, cuckold, swing si nu numai, tuturor domnilor, doamnelor sau cuplurilor ce își doresc să experimenteze senzatii noi. Putem intra si separat in cazul in care doresti doar cu unul dintre noi. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe wapp Avem locatie curata si discreta Precizez ca pozele sunt 100% reale si autentice !!!“”” 0755602293 Daca am gresit formatul, categoria sau altceva, va rog sa ma trageti de urechi si voi corecta in masura in care pot! Multumesc Totul este protejat, ea face dubla penetrare vaginala , eu am plătit 200 de lei pt o ora anul trecut! Sunt ok amândoi, eu zic ca se merita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum