FullStake Reputație: -1 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 27, 2024 Deci, mai stie cineva ceva de ea, daca mai prestează?
buggy2000 Reputație: 180 Postat Decembrie 5, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 5, 2024 La 27.11.2024 la 16:29, FullStake a spus: Deci, mai stie cineva ceva de ea, daca mai prestează? Am văzut ca iar a scos anunț pe public zilele astea! Am fost și eu la ea odată, dar sincer nu cred ca am să mă mai duc!
Alison Reputație: 96 Postat Decembrie 6, 2024 Postat Decembrie 6, 2024 Acum 20 ore, buggy2000 a spus: Am văzut ca iar a scos anunț pe public zilele astea! Am fost și eu la ea odată, dar sincer nu cred ca am să mă mai duc! Da, am văzut și eu, dar am sunat și nu răspunde nici la mesaj măcar.
MrBlack69 Reputație: 0 Postat Mai 26 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 26 Buna seara. Mai activează Carmen că tot sun și nimic. Daca mai știți ceva de ea da ți un semn. Mulțumesc frumos
FullStake Reputație: -1 Postat Iunie 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 23 Reuseste sa mai dea cineva de ea? A pus anunt de cateva saptamani, dar nu raspunde deloc. Poate cineva sa sune si sa vada daca raspunde? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum