Awedesmo Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2024 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 12, 2024 Buna seara sunt din Bacau, am tot vazut pe una care sta la strada la intrare la piscina Tnt la Bacau, Este o tipa blonda, o fost cineva stie ce tarifele are?
Membru Premium florinbidi Reputație: 1626 Postat Iunie 14, 2024 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Iunie 14, 2024 La 12.06.2024 la 22:43, Awedesmo a spus: Buna seara sunt din Bacau, am tot vazut pe una care sta la strada la intrare la piscina Tnt la Bacau, Este o tipa blonda, o fost cineva stie ce tarifele are? De ce nu-ți satisfaci curiozitatea și ne spui și noua cum a fost 😜😜😜 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
indragostitul Reputație: 669 Postat Iunie 14, 2024 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 14, 2024 Poate schimba pisicut titlul topicului asa din CURizitate...
Awedesmo Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2024 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 14, 2024 Acum 7 ore, florinbidi a spus: De ce nu-ți satisfaci curiozitatea și ne spui și noua cum a fost 😜😜😜 Pai daca nu am fost la ea cum sa stiu ce tarife are tipa, am postat aici ca poate o fost cineva la ea si are mai multe informaţii!
Membru Premium florinbidi Reputație: 1626 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 La 14.06.2024 la 15:07, Awedesmo a spus: Pai daca nu am fost la ea cum sa stiu ce tarife are tipa, am postat aici ca poate o fost cineva la ea si are mai multe informaţii! Ce am spus eu și ce ai înțeles tu......🤫🤫🤫 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum