Sari la conținut

Beaxxx 💋❤️0747396199

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Bună dimineața🥰 sunt disponibilă astazi până la 00:00, va aștept mesajele pe WhatsApp 0747396199💋💋IMG_9730.jpeg.22fc99fb9f09bd716f4eb0e196b55dcd.jpeg

• Inimioara 3
Postat

Bună dimineața dragii mei ❤️ astăzi este ultima mea zi în Constanța, vă aștept să o petrecem împreună 😅❤️ scrieți-mi pe whatsapp pentru programări 💋501033d1-5b33-464a-994f-f49127b8db98.jpeg.8cd2333da32b519aced2bbaf4d37e1e0.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Buna dragilor ! ❤️ nu am putut să mă abțin și am mai prelungit încă o zi aici la voi în oraș deci mă veți găsi și astăzi să ne putem simti bine împreună 🥰 de data aceasta locația va fi diferită, la Casa del Mar, strada Brizei, Năvodari 💋 scrieți-mi pe whatsapp pentru programări 🔥🔥

• Inimioara 1
Postat

Heyy dragilor !!

Am revenit în Constanța și abia aștept să ne reîntâlnim 🥰 voi fi disponibilă până la 01:00 deci va aștept mesajele pe whatsapp pentru programări 💋

zona Ciresica, strada Cișmelei 😁IMG_0956.jpeg.33f0954fd360b2262218da4ed12a9723.jpeg

• Oras:Constanța
Postat

Salut, nu mă pricep la recenzii….. țin să vă anunț ca nu e cea din poză și servicii zero ….are locația pe undeva prin mamaia ….nuba …

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 3 ore, Beaxxx a spus:

Heyy dragilor !!

Am revenit în Constanța și abia aștept să ne reîntâlnim 🥰 voi fi disponibilă până la 01:00 deci va aștept mesajele pe whatsapp pentru programări 💋

zona Ciresica, strada Cișmelei 😁IMG_0956.jpeg.33f0954fd360b2262218da4ed12a9723.jpeg

Zona Ciresica???

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
Acum 37 minute, DauBine89 a spus:

Salut, nu mă pricep la recenzii….. țin să vă anunț ca nu e cea din poză și servicii zero ….are locația pe undeva prin mamaia ….nuba …

Ai fost la ea ? Am vrut și eu sa o contactez dar nu am găsit nici o recenzie despre ea

Postat
2 hours ago, DauBine89 said:

Bună. Te-aș ruga să mă vizitezi iar apoi să îți dai cu părerea. Pozele mele sunt 100% reale și ofer servicii chiar foarte bune. Locația mea nu e în mamaia Nuba apropo, mă găsiți în zona Ciresica. Te pup 

Postat
1 hour ago, carpe_diem said:

Zona Ciresica???

Bună. Da, Ciresica doar pentru 2 zile iar apoi voi schimba locația 😘😘

Postat
1 hour ago, fuckfast said:

Ai fost la ea ? Am vrut și eu sa o contactez dar nu am găsit nici o recenzie despre ea

Scrie-mi cu încredere și te aștept pe la mine, vei decide singur dacă s-a meritat sau nu 💋

• Oras:constanta
Postat

La Cireșica nu merg,zona este nasoala rău.Dupa ce te muti sunt primul care te voi vizita

• Like 1
Postat
1 hour ago, artur.86 said:

La Cireșica nu merg,zona este nasoala rău.Dupa ce te muti sunt primul care te voi vizita

Nu cunoaștem Constanța foarte bine deci nu am avut de unde să știm, am luat un apartament pe care l-am găsit liber. Vom fi în mamaia nord de joi și te aștept acolo ❤️

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, artur.86 a spus:

Asteptam ziua de joi

Sa nu o asteptati degeaba! 🤣🤣🤣 Mai bine bate fierul cat e cald

• Haha 3

Postat
La 23.07.2024 la 9:22, artur.86 a spus:

Parca zici ca s-a dus in zona coiciu lol. Pentru ce vrea lumea de pe forum sa intretina e ok ciresica. Esti la intrare in mamaia si acces direct catre varianta sau city mall. De altfel, eu ma fut in pat si pe mobila. Ma doare la bascheti ce e in partea cealalta a geamului :)))

Postat
1 oră în urmă, bawss123 a spus:

Parca zici ca s-a dus in zona coiciu lol. Pentru ce vrea lumea de pe forum sa intretina e ok ciresica. Esti la intrare in mamaia si acces direct catre varianta sau city mall. De altfel, eu ma fut in pat si pe mobila. Ma doare la bascheti ce e in partea cealalta a geamului :)))

Sigur boss ai dreptate,moșii și pe la scari de bloc,apart.mici înghesuite nu se pune

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, bawss123 a spus:

Ce ai cu , cartierul coiciu ? 😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, jerry84 a spus:

Ce ai cu , cartierul coiciu ? 😂😂😂

Mai șoarec te tii de pula mea

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 25 minute, artur.86 a spus:

Mai șoarec te tii de pula mea

De ce vorbești "murdărește" ? Eu am întrebat în glumă ce are cu , cartierul coiciu ...nu te am citat pe tine ..sau ești același user 😁și ai greșit contul ? # lăsațilegalele că nu va face bine ! 

• Like 1
  • Haha 4

• Membru Premium
Postat
La 23.07.2024 la 12:56, DauBine89 a spus:

Am fost eu azi pe la ciresica si am vazut-o. Doar am stat putin de vorba dar sa stii ca ea e cea din poze😉

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.