ElGuaje Reputație: 63 Postat Iunie 14, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 14, 2024 Trebuie un topic ca doar azi incepe euro.Ce favorite vedeti?Eu cred ca e intre Anglia/Franta.Fac tricolorii nostrii o figura frumoasa si trecem de grupe? 1
costy7 Reputație: 1521 Postat Iunie 14, 2024 Postat Iunie 14, 2024 Despre ai noștri am așa o senzație că nu facem mai nimic ,nu prea avem argumente care sa ne dea ceva sperante sper să mă înșel,in rest pe Franța o vad iar în finala
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2024 Postat Iunie 14, 2024 Pff a măcelărit Germania azi. La 3-0 nici nu m-am uitat că devenise plictisitor. Cat despre ai noștri, cum sa nu facă o figură frumoasă? Prin cluburi, la băut și la femei sunt ft buni 😁 Ah la fotbal te referi? 😂
M0ff0ss Reputație: 825 Postat Iunie 14, 2024 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 14, 2024 Lăsați miștocăreala! Facem 4 pcte și trecem de grupe 🙂 P.S. Pariurile se declară deschise.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2024 Postat Iunie 14, 2024 8 hours ago, ElGuaje said: Trebuie un topic ca doar azi incepe euro.Ce favorite vedeti?Eu cred ca e intre Anglia/Franta.Fac tricolorii nostrii o figura frumoasa si trecem de grupe? Pe belgieni clar nu ii batem, cu Ucraina ar trebui sa batem in mod normal, iar cu Slovacia poate un egal in cel mai bun caz.
babujee1 Reputație: 85 Postat Iunie 14, 2024 Oras:Ala Oras:Ala Postat Iunie 14, 2024 Eu zic că o să facă o surpriză băieții și vor ieși din grupe, multi sunt tineri și ar trebui să aibă o sete de a demonstra mai ales că euro/mondialul sunt rampe de lansare in cariera. Cât despre favorite eu as prefera Portugalia însă Franța e clar favorita să câștige!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2024 Postat Iunie 14, 2024 Acum 56 minute, M0ff0ss a spus: Lăsați miștocăreala! Facem 4 pcte și trecem de grupe 🙂 P.S. Pariurile se declară deschise. Cu Belgia si Ucraina in grupă? De Slovacia trecem, dar de restul, ma îndoiesc. Cel mult putem forța egal cu Ucraina, dar va fi foarte greu.
costy7 Reputație: 1521 Postat Iunie 14, 2024 Postat Iunie 14, 2024 Palm ba cu Alibec și cu pușcaș câștigăm campionatul european 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2024 Postat Iunie 15, 2024 17 hours ago, M0ff0ss said: Lăsați miștocăreala! Facem 4 pcte și trecem de grupe 🙂 P.S. Pariurile se declară deschise. Poti trece de grupe cu 4 puncte?
Membru Premium farafiltre Reputație: 5020 Postat Iunie 16, 2024 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iunie 16, 2024 Cat o fi cota sa pariezi... pe un (singur) punct ?🥲 dag dal gas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 La 15.06.2024 la 19:07, ALEX1_1 a spus: Poti trece de grupe cu 4 puncte? Se califică și câteva de pe locul 3 acuma, fiind 24 de echipe in grupe si 16 in faza eliminatorie (deci 4 de pe locul 3). Te poți califica cu 4 puncte, dar depinde si de golaveraj.
Membru Premium danp123 Reputație: 3154 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 11 minutes ago, Userkare said: Se califică și câteva de pe locul 3 acuma, fiind 24 de echipe in grupe si 16 in faza eliminatorie (deci 4 de pe locul 3). Te poți califica cu 4 puncte, dar depinde si de golaveraj. Poate o sa avem surprize de echipe calificate cu un singur punct!
Membru Premium danp123 Reputație: 3154 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 On 6/15/2024 at 7:07 PM, ALEX1_1 said: Poti trece de grupe cu 4 puncte? SIGUR!
Membru Premium danp123 Reputație: 3154 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 On 6/15/2024 at 2:44 AM, costy7 said: Palm ba cu Alibec și cu pușcaș câștigăm campionatul european Pai daca am reusit sa nu luam gol in amicalul cu Liechtenstein... SIGUR devenim campioni europeni! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Acum 1 oră, danp123 a spus: Pai daca am reusit sa nu luam gol in amicalul cu Liechtenstein... SIGUR devenim campioni europeni! Ești răuț cu băieții noștri. Lichtenstein sunt totuși o echipă bună, locul 202 in lume, acolo lângă legende ale fotbalului mondial ca Sri Lanka, Gibraltar sau Bahrein. Eu sincer aveam emoții cu egalul acela 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 3 hours ago, Userkare said: Se califică și câteva de pe locul 3 acuma, fiind 24 de echipe in grupe si 16 in faza eliminatorie (deci 4 de pe locul 3). Te poți califica cu 4 puncte, dar depinde si de golaveraj. Nu am stiut asta! Se pare ca am ramas in urma cu noile reglementari UEFA, ultima oara stiam ca doar primele 2 echipe merg mai departe.
costy7 Reputație: 1521 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Am o cotă să îmi bag ,2-2 am pus🙈😅
ElGuaje Reputație: 63 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 17, 2024 Acum 7 minute, costy7 a spus: Am o cotă să îmi bag ,2-2 am pus🙈😅 Iti face nationala de un cadou de meniu complet la o gagica faina😄.Asta sper si eu.
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4945 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 După rezultatul ăsta, nevestele sunt cele mai fericite, scapă nebătute 😇 alea mai norocoase Poate chiar au o noapte pasională 🥰 La alea cu gura mare e mai discutabilă treaba.... Da' așa-s oltencele 🥲 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium danp123 Reputație: 3154 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 7 hours ago, danp123 said: Pai daca am reusit sa nu luam gol in amicalul cu Liechtenstein... SIGUR devenim campioni europeni! Imi mananc vorbele! Si palaria! Au fost nemaipomeniti! Daca asa ar juca intotdeauna! Doamne ajuta! Au facut un pas MAAAARE ca sa iasa din grupa! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Toată stima pentru băieți și tot surprize de astea să avem 😁 🇷🇴
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Acum 17 minute, danp123 a spus: Imi mananc vorbele! Si palaria! Au fost nemaipomeniti! Daca asa ar juca intotdeauna! Doamne ajuta! Au facut un pas MAAAARE ca sa ias din grupa! Da, parcă nu a fost România "noastră" pe teren, total atipic stilului nostru de joc, au atacat si atacat si atacat până le-au dat knockout. Așa se joacă la victorie!
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4945 Postat Iunie 17, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 17, 2024 Acum 1 oră, Userkare a spus: Da, parcă nu a fost România "noastră" pe teren, total atipic stilului nostru de joc, au atacat si atacat si atacat până le-au dat knockout. Așa se joacă la victorie! Așa ai zis de parcă am fi fost tot meciul călare pe ei(pe mamá lor)... dar ne-au cam dominat. Am profitat de o greșeală și după i-am prins pe contraatac, ceea ce e bine și E și mai bine că ne-a ieșit astăzi. Stilul de joc nu mi-a părut atipic, dar contează mai puțin asta acuma. Important este că am câștigat 😁 2 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Belgia pierde cu Slovacia, la asta chiar nu m-am asteptat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Așa ai zis de parcă am fi fost tot meciul călare pe ei(pe mamá lor)... dar ne-au cam dominat. Am profitat de o greșeală și după i-am prins pe contraatac, ceea ce e bine și E și mai bine că ne-a ieșit astăzi. Stilul de joc nu mi-a părut atipic, dar contează mai puțin asta acuma. Important este că am câștigat 😁 Am avut și bulan, dar totuși nu s-au inchis 70 de minute după primul gol, asta ne-a adus victoria. Ne dadea Ucraina 2-1 daca am fi jucat jocul nostru clasic. 1 oră în urmă, ALEX1_1 a spus: Belgia pierde cu Slovacia, la asta chiar nu m-am asteptat. Ziua si grupa surprizelor! Fac pariu ca meciul cu Slovacia ne va fi cel mai greu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum