ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 17 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 17 40 minutes ago, Userkare said: Am avut și bulan, dar totuși nu s-au inchis 70 de minute după primul gol, asta ne-a adus victoria. Ne dadea Ucraina 2-1 daca am fi jucat jocul nostru clasic. Ziua si grupa surprizelor! Fac pariu ca meciul cu Slovacia ne va fi cel mai greu! Eu am zis ca Belgia ne va bate clar, ma gandesc ca totusi s-ar putea sa ma insel. Oricum va fi un meci greu. Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 58 Postat Iunie 18 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Iunie 18 Eu v-am spus mai sus că vom face o figură frumoasă și vom ieși din grupe ... Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 21 Ucraina-Slovacia 2-1 In mod normal nationala Romaniei nu ar trebui sa aiba nici un fel de problema cu Slovacia. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 Acum 3 ore, ALEX1_1 a spus: Ucraina-Slovacia 2-1 In mod normal nationala Romaniei nu ar trebui sa aiba nici un fel de problema cu Slovacia. Depinde mult de ce facem mâine. Ne-ar trebui un egal cu Belgia cel putin. Daca ne bate Belgia, și toate 4 echipele au cate 3 punctee, etapa viitoare va fi de knock-out și vor fi două meciuri super disputate pentru a merge mai departe. O sa lupte slovacii. Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 22 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 22 18 hours ago, Userkare said: Depinde mult de ce facem mâine. Ne-ar trebui un egal cu Belgia cel putin. Daca ne bate Belgia, și toate 4 echipele au cate 3 punctee, etapa viitoare va fi de knock-out și vor fi două meciuri super disputate pentru a merge mai departe. O sa lupte slovacii. Eu zic ca ne calificam in faza eliminatorie. Dar acolo o sa fie cu adevarat greu. Acolo nu mai dai de Ucraina si Slovacia.... Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 23 On 6/22/2024 at 1:22 AM, Userkare said: Depinde mult de ce facem mâine. Ne-ar trebui un egal cu Belgia cel putin. Daca ne bate Belgia, și toate 4 echipele au cate 3 punctee, etapa viitoare va fi de knock-out și vor fi două meciuri super disputate pentru a merge mai departe. O sa lupte slovacii. S-a vazut clar diferenta de valoare intre cele 2 echipe. Faptu ca Belgia a pierdut primu meci a fost o intamplare. Valoarea echipei este evidenta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23 Partajează Postat Iunie 23 Acum 3 ore, ALEX1_1 a spus: S-a vazut clar diferenta de valoare intre cele 2 echipe. Faptu ca Belgia a pierdut primu meci a fost o intamplare. Valoarea echipei este evidenta. Clar s-a văzut, la ce jucători au belgienii. Singurul nostru avantaj era ca aveam o echipă cu moral ridicat in urma meciului cu Ucraina, valoarea individuală a lotului nu se compară cu belgienii. N-au jucat neapărat rău aseară, dar au avut destul de multe ocazii sa egaleze și le-au ratat de fiecare data. Vorba aia, ocaziile se răzbună. Important acuma e sa trecem de slovaci, dar va fi un meci greu. Practic acuma au toți 3 puncte in grupă și fiecare meci se joacă la calificare din grupe. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3770 Postat Iunie 24 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iunie 24 Ăia bătuți de noi, i-au bătut pe ăia care care i-au bătut pe ăștia care ne-au bătut pe noi 🥲 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Acum 22 minute, Cozonac77 a spus: Ăia bătuți de noi, i-au bătut pe ăia care care i-au bătut pe ăștia care ne-au bătut pe noi 🥲 Greu de crezut, știu 😂 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 26 On 6/23/2024 at 5:26 PM, Userkare said: Clar s-a văzut, la ce jucători au belgienii. Singurul nostru avantaj era ca aveam o echipă cu moral ridicat in urma meciului cu Ucraina, valoarea individuală a lotului nu se compară cu belgienii. N-au jucat neapărat rău aseară, dar au avut destul de multe ocazii sa egaleze și le-au ratat de fiecare data. Vorba aia, ocaziile se răzbună. Important acuma e sa trecem de slovaci, dar va fi un meci greu. Practic acuma au toți 3 puncte in grupă și fiecare meci se joacă la calificare din grupe. Dupa 24 de ani, nationala Romaniei reuseste sa ajunga in optimi la un campionat european. Ramane de vazut cu cine vom juca. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 Felicitări băieților!!! 👏🇷🇴 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2829 Postat Iunie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 26 3 hours ago, ALEX1_1 said: Dupa 24 de ani, nationala Romaniei reuseste sa ajunga in optimi la un campionat european. Ramane de vazut cu cine vom juca. Portugalia lu' ala de nu-i zicem numele ... (dar e OK sa-l injuram 🤬) a tras sforile! Asa ca in loc de Slovenia, jucam cu Olanda! Cu cine va juca Slovenia? Cu Portugalia... EVIDENT! Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 27 12 hours ago, danp123 said: Portugalia lu' ala de nu-i zicem numele ... (dar e OK sa-l injuram 🤬) a tras sforile! Asa ca in loc de Slovenia, jucam cu Olanda! Cu cine va juca Slovenia? Cu Portugalia... EVIDENT! Romania daca ar fi fost in locu Portugaliei ar fi facut acelasi lucru. Suna dur dar in viata fiecare trebuie sa faca ce ii mai bine pt el. Chiar daca asta inseamna ca o sa il superi pe colegu sau pe prietenu. Oricat de neplacut ar suna asta ii adevaru! 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Iunie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 27 Mai bine cu olanda nu e usor nici unul dar dc batem slovenia nu i mare lucru dc ne bate ea iar ne palngem ca suntem batuti de aia mai mici dc batem olanda ca se poate, niciodata nu a fost asa slaba , atunci fericirea va fi ca si cand am batut argentina sau anglia Este posibil sa invinga ai nostrii Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2829 Postat Iunie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 28 8 hours ago, tomson said: Mai bine cu olanda nu e usor nici unul dar dc batem slovenia nu i mare lucru dc ne bate ea iar ne palngem ca suntem batuti de aia mai mici dc batem olanda ca se poate, niciodata nu a fost asa slaba , atunci fericirea va fi ca si cand am batut argentina sau anglia Este posibil sa invinga ai nostrii Eu preferam Slovenia! Poate vedeam putzina ambitie de la ai nostrii sa-i bata! Si dupa, ar fi dat de un adversar tot cam de calibrul Olandei (cea de acum): castigatoarea dintre Austria si Turcia. Visam si eu, ca tot microbistu' sa-i vad p'ai nostrii pana in semifinale! 🤩 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Acum 2 ore, danp123 a spus: Eu preferam Slovenia! Poate vedeam putzina ambitie de la ai nostrii sa-i bata! Si dupa, ar fi dat de un adversar tot cam de calibrul Olandei (cea de acum): castigatoarea dintre Austria si Turcia. Visam si eu, ca tot microbistu' sa-i vad p'ai nostrii pana in semifinale! 🤩 La cum a jucat Austria in ultimele meciuri nu cred că vrem sa dam peste ei mai departe. Din păcate cred că vom da in sferturi de ei. Olanda o putem bate, sunt foarte ieșiți din formă. Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 30 On 6/28/2024 at 10:28 AM, Userkare said: La cum a jucat Austria in ultimele meciuri nu cred că vrem sa dam peste ei mai departe. Din păcate cred că vom da in sferturi de ei. Olanda o putem bate, sunt foarte ieșiți din formă. Daca intr-adevar trecem de Olanda, ceea ce poate fi posibil, cu Austria ne va fi f greu. Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iunie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 30 De asemenea, Elvetia bate Italia. Pt mine o adevarata surpriza. 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2829 Postat Iunie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 30 3 hours ago, ALEX1_1 said: De asemenea, Elvetia bate Italia. Pt mine o adevarata surpriza. Cat a chinuit Anglia cu Slovacia! P.S. In ambele cazuri, sunt echipe cu care Romania s-a intalnit si a avut rezultate bunicele...in cazul Elvetiei, chiar FOARTE BUNE! Link spre comentariu
tttpttt Reputație: 695 Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Acum 33 minute, danp123 a spus: Cat a chinuit Anglia cu Slovacia! P.S. In ambele cazuri, sunt echipe cu care Romania s-a intalnit si a avut rezultate bunicele...in cazul Elvetiei, chiar FOARTE BUNE! Oare pt ca Elvetia juca cu rezervele? 🤣 Link spre comentariu
tttpttt Reputație: 695 Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Oricum baietii, fac o predictie si SPER sa ma insel. Ne da Olanda, de nu ne mai trebuie spatiu Schengen. 1 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iulie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 1 11 hours ago, danp123 said: Cat a chinuit Anglia cu Slovacia! P.S. In ambele cazuri, sunt echipe cu care Romania s-a intalnit si a avut rezultate bunicele...in cazul Elvetiei, chiar FOARTE BUNE! De mult nu am vazut nationala Angliei sa se chinuie in asemenea hal. Daca nu isi revin vor parasi competitia destul de repede. Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Iulie 2 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 2 Cu cat luam bătaie deseară? 3-0? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 8 minute, nila78 a spus: Cu cat luam bătaie deseară? 3-0? Batem 1-0 din bulan 😁 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 120 Postat Iulie 2 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 2 2 hours ago, nila78 said: Cu cat luam bătaie deseară? 3-0? In mod normal nu ar trebui mai mult de 2-0. Ramane de vazut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum