Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere

Am pierdut cu Olanda și datorită unui arbitraj incorect, un neamț acuzat de luare de mită 300 de euro a făcut în așa fel să accepte tacit două faulturi la Ianis și Mogoș. În schimb băieții noștrii au lăsat vestiarul impecabil de curat la Munchen. Bravo ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
10 hours ago, beleauaxxx said:

Am pierdut cu Olanda și datorită unui arbitraj incorect, un neamț acuzat de luare de mită 300 de euro a făcut în așa fel să accepte tacit două faulturi la Ianis și Mogoș. În schimb băieții noștrii au lăsat vestiarul impecabil de curat la Munchen. Bravo ! 

Ce va place sa mancati ce nu trebuie. Au fost mai buni decat papagalii supraestimati. Punct!

Link spre comentariu
Acum 7 ore, cristian.. a spus:

Ce va place sa mancati ce nu trebuie. Au fost mai buni decat papagalii supraestimati. Punct!

Când unul ca Denzel Dumfries adus din coloniile olandeze e pus pe capete sparte sigur că ei câștigă. Până la urmă și-o va fura și Olanda se opresc în sferturi sigur 😁

Link spre comentariu

• Oras:Moscopole
  • Oras:Moscopole
La 03.07.2024 la 18:57, beleauaxxx a spus:

Ne-o fi ciupit cîrnățarul de arbitru dar fazele alea două n-au influențat cu nimic rezultatul. A fost diferență de valoare, de ritm, de stamina...nu am putut ține ritmul de la începutul meciului, când chiar am jucat altceva, nici nu ziceai că ăia pe care i-am dominat și subordonat așa 😜, sunt olandezii. Dar n-am dat gol și efortul s-a văzut că ne-a vlăguit de tot, când veneau ciorile în picaj ziceai că intră uliul printre porumbei 🤦🏻, un singur holandez din ăsta zburătăcea 2 sau 3 de ai noștri. 
Băjeții a jucat bine da’ i-a bătut scîrbilii alea 🤷🏻‍♂️

Oricum, ne-am depășit așteptările și puterile și acum tre’ să ne calificăm la mondial dacă vrem să creștem. 

P.S. Acum s-a văzut de ce ai noștri nu au loc de titulari nici măcar la echipe mai slab cotate. 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...