Sari la conținut

0750149414 - total

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în 0750149414 - total
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Merci . Ne ai dar 2 motive sa nu mergem :))) boala plus super taxa de 500 / ora 

o promovare ca la carte .. ideea a fost buna ' executia lasa de dorit :)))

• Oras:Neamt
  • Oras:Neamt
Postat

Uite cum apar pestisorii pe uscat!😂😂😂😂

Foarte bine gandita reclama pentru domnisoara! Boli nu am mai luat ,in rest avem de toate.

• Like 1
  • Oras:Bacau
Postat
La 15.06.2024 la 16:29, BotZila a spus:

150 oral

250 ...

500 ora

Futuva-n gura de ramoliti care se bucura la 150 de lei.... V-ati adus petardaa sa imprastie carcalaci , gandaci si paduchi prin zona??? Nici nu ai 3 saptamani de la inregistrare si te apuci sa arunci cu recenzii (reclame mascate?). Bai martalog handicapat, ai noroc ca stai ascuns sub un nume , virtual , pe forum, ca daca te prindeam in fata mea iti dadeam "reset la valorile din fabrica". 

Reputație: -1
  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău
Postat
La 17.06.2024 la 10:28, Lawler79mcf a spus:

Futuva-n gura de ramoliti care se bucura la 150 de lei.... V-ati adus petardaa sa imprastie carcalaci , gandaci si paduchi prin zona??? Nici nu ai 3 saptamani de la inregistrare si te apuci sa arunci cu recenzii (reclame mascate?). Bai martalog handicapat, ai noroc ca stai ascuns sub un nume , virtual , pe forum, ca daca te prindeam in fata mea iti dadeam "reset la valorile din fabrica". 

Băi, labă tristă, am postat ce am găsit. Adică sunat si aflat, am zis sa împărtășesc... ete pula de acum. Nu sunt pește. Nu te-am înjurat manca-mi-ai pula,  prostu puli care ești! 

Postat

Laba trista e mata si tactu retard care te-a proiectat. Iesi pe interval muie daca ai tupeu..... Sa te gadil putin la barbie mancami-ai coaiele de retard obosit. Iti doresc gandaci in pula non stop de la petardele care le promovezi....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...