lya699 Reputație: 37 Postat Iunie 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16 Buna sunt Lya sunt noua in orasul vostru. Va astept cu drag si nerabdare !! locatia mea este strada emil palade 18A ❤️🔥Oral protejat ❤️🔥 Oral neprotejat (epilati + igiena maxima ) ❤️🔥FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) ❤️🔥GFE ( in functie de preferintele tale ) ❤️🔥69 ❤️🔥Sex normal in diferite pozitii 😈Dominare ❤️🔥Foot fetish ❤️🔥Foot job ❤️🔥Diferite fantezii( in limita bunului simt) ❤️🔥Masaj Relaxare ❤️🔥Masaj prostata ❤️🔥Cunnilingus ❤️🔥Annilingus pasiv ❤️🔥Sex intre sani ❤️🔥Trio - doar cuplu 🎁 200 1 numar ( 30 min ) 350- 2 numere ( 1 ora ) 1 Link spre comentariu
st3fan1981 Reputație: 43 Postat Iunie 16 Oras:iasi Disponibila Oras:iasi Disponibila Partajează Postat Iunie 16 Acum 5 minute, lya699 a spus: Buna sunt Lya sunt noua in orasul vostru. Va astept cu drag si nerabdare !! locatia mea este strada emil palade 18A ❤️🔥Oral protejat ❤️🔥 Oral neprotejat (epilati + igiena maxima ) ❤️🔥FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) ❤️🔥GFE ( in functie de preferintele tale ) ❤️🔥69 ❤️🔥Sex normal in diferite pozitii 😈Dominare ❤️🔥Foot fetish ❤️🔥Foot job ❤️🔥Diferite fantezii( in limita bunului simt) ❤️🔥Masaj Relaxare ❤️🔥Masaj prostata ❤️🔥Cunnilingus ❤️🔥Annilingus pasiv ❤️🔥Sex intre sani ❤️🔥Trio - doar cuplu 🎁 200 1 numar ( 30 min ) 350- 2 numere ( 1 ora ) Bun venit la noi🤗,te rugam sa vii si cu niste poze🙂Iti dorim mult succes!Te pupam!!😘 1 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3424 Postat Iunie 16 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Iunie 16 5 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
lya699 Reputație: 37 Postat Iunie 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iunie 16 Bună sunt disponibila dupa ora 22:30 pana la ora 03:00 astazi 😍🥰🥰 Link spre comentariu
macarons Reputație: 633 Postat Iunie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 16 Vei fi colega de apartament cu @myra_69 ? Oferiti si serviciul de threesome ? 1 Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1339 Postat Iunie 16 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat Iunie 16 Lya ... daca fizicul tau poate atrage multi clienti ... sa stii ca nu e suficient. Pe primul tau topic pe forum deschis la CT nu sunt decat certuri cu membrii de acolo si ai doar o recenzie negativa si aia transferata si tradusa de pe unul site.ul din Germania unde ai debutat in domeniu iar pe topicul la Ploiesti, recenziile confirma ca prestatia ta e departe de cerintele de pe "bursa de valori" - nimfomane.com. Cum spuneau si membrii din CT si PL.. daca prestatia ta nu se va ridica la nivelul cerintelor cu care sunt obisnuiti membrii forumului la tariful 200/350 .. n.ai nici o sansa aici ... in ciuda fizicului si zambetului. Pe pub24 merge si la mica ciupeala .. fastfuck ... ca peste tot ... sunt destui doritori ce dupa 3-10 beri cauta ceva de futut dupa ora 22... daca clienti de astia vrei. Baftă. 2 1 Link spre comentariu
lya699 Reputație: 37 Postat Iunie 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iunie 17 Buna dragilor !!Va astept la mine!!Va pup!!😚 1 Link spre comentariu
lupenu Reputație: 93 Postat Iunie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 17 La ce recenzii ai pe alte orașe...mai asteapta 1 Link spre comentariu
lya699 Reputație: 37 Postat Iunie 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iunie 17 Acum 4 minute, lupenu a spus: La ce recenzii ai pe alte orașe...mai Acum 6 minute, lupenu a spus: La ce recenzii ai pe alte orașe...mai asteapta Acum 6 minute, lupenu a spus: La ce recenzii ai pe alte orașe...mai asteapta Buna te astept la mine sa ma cunosti mai bine .!!Te pup! Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1339 Postat Iunie 17 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat Iunie 17 Lya ... n.are rost sa incepi sa discuti in contradictoriu ... si mai ales sa te inflamezi de la comentarii mai mult sau mai putin răutacioase ... Incearca sa extragi ce e bine pt tine si ceea ce crezi ca o sa.ti foloseasca sa.ti atingi scopul. Daca vrei ca cei ce utilizeaza forumul .. fie ca au cont sau nu sa fie multumiti ... daca vrei si poti .. ar trebui sa te pliezi cat de cat pe cerintele lor... adica sa oferi si un serviciu sexual corect ... pt ca pt la fizic stai f bine ... pt cei carora le plac fetele mici de statura si slim. Baftă. 1 Link spre comentariu
mazareanu Reputație: 22 Postat Iunie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 17 Nu e decat o alta bula care s-a desumflat inainte de a incepe, ca sa nu spun o alta petarda care a fasait zgomotos. Am analizat recenziile mimozei, de la slab, la foarte slab, nu mai spun de tarife care sunt clar mult peste ceea ce ofera, eu am spus pas clar! 1 Link spre comentariu
Mayergelu Reputație: 227 Postat Iunie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 17 Păcat de ambalaj…. La ce recenzii are nu stă mult aici. Se închină la cuvioasă și pa! Doar să umble urgent la atitudine, desi e greu… 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2687 Postat Iunie 17 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Iunie 17 Aici: se spune ca face NN cu finalizare vaginala la prețul de 400/800 ... "cireașa de pe tort"! 2 1 Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1339 Postat Iunie 17 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat Iunie 17 Acum 15 minute, Mocureloaded a spus: ... Se spune ca face NN cu finalizare vaginala la prețul de 400/800 ... "cireașa de pe tort"! #Mocule tu ai vrut sa.i explodeze casuța de mesaje ... asa.i ? 😂😂 Nu zic ca nu sunt si care fac ... dar cele mai multe zic vrute si nevrute in mesaje/anunțuri doar ca sa le vină clientii la uşă. Eu inclin sa cred ca la ea .. e tot de marketing. Ea a copiat si textul integral de la colega de apartament .. Myra ... care e o mare ... smecheră 😉. Daca Lya chiar ar pune ... "cireşe (otravite) pe tort" ... eu zic ca punea si CIM in program ... si chiar il presta pe bune. Eu cred ca si FK e pus tot de marketing ... Eu iau de realitate ce spun cei care au fost la ea ... serviciu f slab si minimal ... restul e ... can can. Eu zic sa.i lasam sa scrie pe cei carora le place ... riscul... Din fericire ... e concurenta f mare la IS saptamana asta. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2687 Postat Iunie 17 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Iunie 17 Acum 33 minute, max.ce.te. a spus: #Mocule tu ai vrut sa.i explodeze casuța de mesaje ... asa.i ? 😂😂 ... Nu am vrut sa-i explodeze nimic ... și nici sa i se inroseasca "firul" telefonului, dar vazandu-i mutrita aia de fata inocenta, premianta cu coronița în clasa a XII (deci majora) ... am început sa sap mai adânc, asa încât am dat peste cele zise pe un alt topic. Simplu! Later edit: am uitat a încadra sintagma inocenta între niște ghilimele ... 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum