Sari la conținut

0729 406 332

Postări Recomandate

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Atenție mare ..dameza sta prin nord pe decebal nr 5 împreună cu peștișorul ei...un garoi pus pe făcut bani în valcea...

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, xl81 a spus:

Atenție mare ..dameza sta prin nord pe decebal nr 5 împreună cu peștișorul ei...un garoi pus pe făcut bani în valcea...

????link-ul?

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
Acum 5 ore, xl81 a spus:

pozele sunt reale 🤔 - pt ca a mai fost acum cateva luni in zona tot o fiinta de genul - cam plinuta insa - nu i mai stiu anuntul

Postat
Acum 5 ore, stanciuco16 a spus:

pozele sunt reale 🤔 - pt ca a mai fost acum cateva luni in zona tot o fiinta de genul - cam plinuta insa - nu i mai stiu anuntul

Locația corespunde însă despre fată nu sunt sigur.. Alina o chema, exact în Nord..dar știu ca activă pe Sibiu..în Valnu a mai revenit.. Avea "bucurii" pt un băiat plecat în Anglia, și o vreme a dispărut din peisaj.. se futea bn de tot, dar facea totul protejat.. la cum o știu nu cred 100% ca ar fi ea.. cert ca pozele sunt ale fetei despre care am scris..dar pana la fața locului nu ma pot pronunța.. o sa în erc sa sun maine, fiindcă as vrea sa o revăd..revin cu detalii..

🍀💯👍👍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...