AnaAlma Reputație: 211 Postat Iunie 22, 2024 Telefon: 0790443997 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0790443997 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 22, 2024 Buna domnilor incepand de astazi o sa fiu disponibila in Costinesti pana luni inclusiv. Va las mai jos cateva detalii despre mine , iar recenzii le gasiti pe topicul din Bucuresti. Numele meu este Ana am 25 de ani 1.60 inaltime si 50 kg. Sunt o persoana calda, sociabilă si foarte naturală. Pun mare accent pe igiena si același lucru l-as dori și de la dumneavoastra. Câteva detalii serviciile mele : ❤️🔥Oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) ❤️🔥FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) ❤️🔥GFE ( in functie de preferintele tale ) ❤️🔥 Finalizare orala sau corporala ❤️🔥Accept cunilingus, 69 ❤️🔥Sex normal in diferite pozitii ❤️🔥Finalizare orala sau corporala ❤️🔥Diferite fantezii( in limita bunului simt) ❤️🔥Masaj Relaxare ❤️🔥Accept și Cupluri el și ea ( Cu ea, atingeri, sărutări, mângâieri, limbuțe dacă igiena este corespunzătoare ) ❤️🔥Anal extra 100 ron si este in functie de dimensiune. Cadoul 🎁 ❤️ 200 ron - 30 minute ❤️ 300 ron - 60 minute ❤️ 100 de lei extra pentru analul in functie de marime. ❤️ Deplasări la Hotel sau Pensiune pentru minim 2h si este 500 lei ora,cu toate serviciile incluse. ❤️🔥 Pentru detalii și programări 📞 0790443997 WhatsApp cu rugamintea să îmi spuneti ziua si ora la care doriti sa ne vedem, pentru cat timp si până la ce ora vă pot răspunde pentru a nu creea neplaceri. Programul meu este pana seara tarziu. ❤️🔥 Locatie Costinesti ❤️ Sunt curiosa de experiențe noi cu voi si ii astept cu drag pe cei care doresc sa ne cunoaștem! 🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum