Tips18 Reputație: 13 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 23 Salutare, avem aici o fiinta neserioasa, practic de evitat, vorbesti, programezi, ii dai adresa apoi nu iti mai raspunde :))), o fi vreo vecina 🤣 dar totusi raspunzi si gasesti o scuza. Deci evitati sa nu aveti asteptari . Seara faina https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/doar-deplasari-masaj-erotic/9ih2fii073627h77259ie34479526hi9.html Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 24 Tin minte ca acum vreo cateva luni am avut si eu o tentativa de a ma vedea cu duduia. Cand i-am dat adresa mi-a spus ca ea in zona aia nu vine ca e ...rau famata. WTF? E una dintre cele mai sigure zone din oras si printre cele mai linistite. Am chemat pe la mine cel putin vreo 25-30 de fete si niciuna nu a avut nimic de obiectat. Ea voia doar o scuza sa refuze. Bine ca nu am programat intalnirea ca aveam toate sansele sa patesc ca si colegul....sa nu ajunga. Daca-mi amintesc bine zicea si ceva de genul ca trebuie sa-i transfer pe Revolut 100 de lei contravaloarea deplasarii. P.S. Pentru cei mai vechi de pe forum: prima fata care "mi-a trecut pragul" acu' vreo 12-13 ani a fost Snejana, o superbitate de fata. Dupa care prietena ei, tot cu nume sarbesc, dar pe care nu-l mai tin minte. Poate ma ajutati voi. Stiu ca pe cea din urma am chemat-o de cateva ori la rand. Mi-a placut atat de mult de ea si eram atat de compatibili (mai ales la sarut 😚) incat devenisem ..."obsedat" de intalnirile cu ea. Doar ca exact cand ne "aprinseseram", au disparut ...amandoua. Brusc si dintr-o data. Visul meu era sa le am pe amandoua in acelasi timp, dar din pacate a ramas doar un vis. Femei ca si cele doua, recunosc, nu prea am intalnit. Poate doar Kristinne si Sofia. Or' ma fie ele si altele (pe aproape), dar nu vreau sa va plictisesc. Link spre comentariu
Cheuvseski Reputație: 30 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Funny. I had the exact same experience, and I also live in one of the safest areas in the city. I spent like three hours just to clean up my place and then when I asked her if she could come, she just replied with two upside down smilies. 🙃🙃 I guess she doesn't have anything better to do in her sorry ass life than trolling people. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Acum 4 ore, nellu2012 a spus: Daca-mi amintesc bine zicea si ceva de genul ca trebuie sa-i transfer pe Revolut 100 de lei contravaloarea deplasarii. Văd că e o metodă din ce în ce mai practicată asta cu plata in avans 100 de lei. La începutul lunii am găsit un alt anunț cu o tipă cu deplasări, si o întreb de curiozitate, și trebuia să îmi "rezerv" loc cu 100 de lei pe Revolut (unde nu îți mai dă banii înapoi banca). Facea total și tot ce vrei 😂 Cum avea pozele unei albaneze de pe Insta evident nu i-am trimis nimic. Două zile mai încolo anunțul a dispărut, numărul nu mai e pe Whats, mă gândesc că și-a făcut norma de fraieri. Nu plătiți nimic în avans, indiferent cine vă cere, teparele astea trebuie să dispară. Link spre comentariu
Tips18 Reputație: 13 Postat Iunie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 24 Femeia e “ nebuna “ pe bune, imi trimite mesaj din senin : “ ? “ ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat… zice ca a fost retinuta la un client etc.. a zis ca daca e ok poate sa vina, sa ii dau adresa ca si -a schimbat telefonul, i-am zis sa ma sune cu video sa vada cu cine vorbeste totusi si sa nu isi faca filme ca sunt aiurea, a zis ok te sun inainte sa plec. A zis ca in 30 de minute pleaca spre mine, ii scriu/ o sun dupa 40-50 de minute, m-a blocat 😂😂 Nu stiu ce fumeaza sau cu ce isi da, dar sper sa nu mai aiba nici un apel de la nimeni 😅😅😅 Link spre comentariu
untipmodesf Reputație: 16 Postat Iunie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 25 Nu cred ca sunt femei. Sunt bărbați în spate. E o nouă metodă de a mai face un leu. Iau 100 aia de lei pe revolut și gata. Trece la următorul 😄 Link spre comentariu
Antares123 Reputație: 0 Postat August 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 6 Nu a reusit nimeni cu Vivi? Vad doar incercari... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum