Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Bună! M-am gândit să vă fac o vizită scurtă, asa că incepand de miercuri 26.06 voi fi la voi in oras pentru 3 zile,in zona Luceafarul. Las mai jos serviciile și prețurile: 🌸150 fin 🌸300 ora (1-2 fin) 🌸on (in fct de igiena) 🌸np 🌸ap (+50) 🌸cim (+50) 🌸dominare soft (+50) Recenzii puteți găsi pe Satu Mare și Pitești. Va pup si astept sa ne cunoaștem!🤗🫶🏼 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iunie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 24 Acum 32 minute, Irinaaaaa19 a spus: Bună! M-am gândit să vă fac o vizită scurtă, asa că incepand de miercuri 26.06 voi fi la voi in oras pentru 3 zile,in zona Luceafarul. Las mai jos serviciile și prețurile: 🌸150 fin 🌸300 ora (1-2 fin) 🌸on (in fct de igiena) 🌸np 🌸ap (+50) 🌸cim (+50) 🌸dominare soft (+50) Recenzii puteți găsi pe Satu Mare și Pitești. Va pup si astept sa ne cunoaștem!🤗🫶🏼 Te asteptam cu drag! Link spre comentariu
omwtfuhard Reputație: 105 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Imi place ceea ce vad aici🥵 Link spre comentariu
1andrei Reputație: 51 Postat Iunie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 25 Te asteptam cu drag. Arati foarte bine 😘 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Iunie 25 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 25 Bună frumusețe.... vineri pe unde te voi găsi vi cumva în Satu Mare???? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 Buna! Sunt dispo🫶🏼 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iunie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 26 Acum 4 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna! Sunt dispo🫶🏼 Sexxxxyyyyy😘 Link spre comentariu
amundi Reputație: 124 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 29 minutes ago, sosoboso said: Sexxxxyyyyy😘 In ce zona ai locația? 1 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iunie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 26 Acum 9 minute, amundi a spus: In ce zona ai locația? Eu,sau @Irinaaaaa19 ?🤣 3 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iunie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 26 Acum 10 minute, amundi a spus: In ce zona ai locația? Luceafarul. Link spre comentariu
xxxl82 Reputație: 4 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 4 hours ago, sosoboso said: Sexxxxyyyyy😘 Nu raspunde nici la mesaje nici la telefon. Astazi toata ziua am incercat sa dau de ea dar nimic... Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iunie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 26 Acum 19 minute, xxxl82 a spus: Nu raspunde nici la mesaje nici la telefon. Astazi toata ziua am incercat sa dau de ea dar nimic... Si eu am incercat mult,pana cand mi a raspuns.Dar a raspuns nu de mult.Deci sunt sperante! Cred ca are multi clienti,speram sa i placa pe la noi,si sa vina mai des. Link spre comentariu
amundi Reputație: 124 Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 16 hours ago, sosoboso said: Eu,sau @Irinaaaaa19 ?🤣 😂😂 Buna observatie Link spre comentariu
1andrei Reputație: 51 Postat Iunie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 27 La felul cum arată, daca si serviciile sunt la fel este de neratat. @Irinaaaaa19sa vii mai des pe la Oradea 😘 Link spre comentariu
Bremboo Reputație: 1 Postat Iunie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 27 Nici ieri nici azi nu este raspuns Link spre comentariu
mamboo Reputație: 139 Postat Iunie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 27 Sunt deja la a2a vizita. O recomand, mergeti cu incredere, este ce trebuie. Oral 10 Normal10 Anal 10 Singurul minus este ca nu face Fk 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Acum 3 ore, mamboo a spus: Sunt deja la a2a vizita. O recomand, mergeti cu incredere, este ce trebuie. Oral 10 Normal10 Anal 10 Singurul minus este ca nu face Fk Mulțumesc mult!🫶🏼 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Iunie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 27 Buna seara! Proaspat iesit de la domnisoara @Irinaaaaa19 satisfacut complet!E o fata tanara frumoasa,inalta cu corp superp,comunicativa si foarte draguta.Stiu ca e greu sa prinzi o programare la ea,dar merita tot efortul,fata e de nota 10.Servicii superbe,ON foarte placut cu deepuri si cu mare atentie la vecini!NP. am rezistat numai la 2 pozitii dar a fost super.Sper sa i placa la noi si sa ne viziteze si alta data.Eu iti multumesc frumos,Irina draga si astept sa ne revedem cat de curand e posibil.Te pup!😘 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Acum 54 minute, sosoboso a spus: Buna seara! Proaspat iesit de la domnisoara @Irinaaaaa19 satisfacut complet!E o fata tanara frumoasa,inalta cu corp superp,comunicativa si foarte draguta.Stiu ca e greu sa prinzi o programare la ea,dar merita tot efortul,fata e de nota 10.Servicii superbe,ON foarte placut cu deepuri si cu mare atentie la vecini!NP. am rezistat numai la 2 pozitii dar a fost super.Sper sa i placa la noi si sa ne viziteze si alta data.Eu iti multumesc frumos,Irina draga si astept sa ne revedem cat de curand e posibil.Te pup!😘 Mulțumesc frumos pentru descriere 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Buna,vizita mea in Oradea s a incheiat. Va multumesc pentru primirea calduroasa si pentru vizite! Va pup si sa ne vedem cu bine! 🤗 Link spre comentariu
topston Reputație: 42 Postat Iulie 1 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 1 Mnoah.. te-am pierdut. 😔 Pe cand urmatoarea vizita la oradea ? Link spre comentariu
BagaBagabont Reputație: 0 Postat August 22 Oras:Prin RO,umblu Oras:Prin RO,umblu Partajează Postat August 22 se mai poate da cumva de ea?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum