Sari la conținut

0791494603 - Bruneta milf

Postări Recomandate

• Oras:x
  • Oras:x
Postat
Acum 43 minute, lexa_89 a spus:

Evit subiectul local , doar timpul își va spune cuvântul acolo , mintea mea este însă tot la vecinii de la Gj și Dj .

Din 7 vizite la 5 "roșii " și încă 2 cu topice deschise  , una singură , o milfă lăudată pe la Gj nu a fost ce trebuie , restul de 6 au fost niste experiențe memorabile, de manual , din filmele xxx,  ce rar mi-a fost dat să văd la Severin .

După ultima excapadă la cele 2 roșii ( sublime le-am catalogat ) din Craiova euforic fiind , cu capul dincolo departe de nori 😅😅, reușii să rămân fără permis colea până în Strehaia .

Mai am de cunoscut câteva fete de același calibru sau de a revizita  de ex pe fata care vrând să îmi arate ea ce poate deasupra in lot reverse a cedat implacabil patul, fiind prima poziție 🫢🫢 🫢

Acuma sa mergi până acolo cu trenul sau cu microbuzul mi se pare dedicare maximă sau este greu de crezut un așa efort  ...însă nu imposibil ...😅😅

Scuze de offtopic , daca va fi cazul de alte completări voi muta pe DG .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.