Sari la conținut

0793749492 submediocra

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Poze reale, iti trimite un video in privat ca si cum confirmare, plin de entuziasm cand mi-a deschis usa si am vazut o live... nu arata rau dar nici ca in poze :)) flescaita in mare parte, nici macar nu isi da sutienul jos sa salveze oarecum situatia, e politicoasa nu pot nega doar ca actiunea lasa muuuult de dorit, iti zice din mesaje ca oral nu prea face , putin oral mai mult normal mi-a zis in mesaj :)) si asa e cand o ia in gura ii da la foc automat nu trece mult si deja se opreste :)) se lasa pe spate cu totul incepe vorbeste, iti taie tot, la normal ii tragi , e interesanta ca resimte cand o futi si mimeaza ea ceva acolo cu ochii inchisi complet MEREU :)) e un sentiment super super ciudat, poate altora le place.

ON - 6, nu zic ca face rau doar ca nu prea face :))

NP - 7, merge trasa dar e ceva ciudat :)) 

locatie 5, etaj superior fara lift, lipsa aer conditionat, fumeaza, nu e tocmai ce trebuie

Amenda: 300 ora , singurul extra pe care il ofera e FK +50

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1

Postat

Aveti grija ca daca se prinde cine sunteti gen in urma recenziei va suna , va scrie, cere socoteala, mie mi`a scris pe wapp, i`am dat block, dupa m`a sunat pe nr normal, i`am dat block rapid, bine ca nu era a mea in preajma dar ca idee :)) 

• Like 1
  • Haha 1
  • Trist 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...