Sari la conținut

Calea sagului 0799574205

Postări Recomandate

Reputație: 304
  • Oras:Timișoara
Postat

Vizitat domnișoara ieri seara. Linkul nu știu să-l pun , o să rog  dacă ma poate ajuta  cineva să-l pună.  Fiind aproape de mine am zis să încerc un loz. Am mai încercat în careva zii dar nu să concretizat , cind am ajuns mia scris ca face baie. Am zis cai țeapă și am plecat.  Aseară am zis sa mai încerc.  Sunat, prog la ora 22,00.   Acum a fost ok.  Etaj 1  la ușa îmi deschide o blonda frumușică. Poze reale. Văzuindo am recunoscuto. Am mai fost la ea în dec. Mia zis atunci că pleacă acasă în Moldova.  Acum a revenit. Loc ok, Bloc mai vechi aproape de shopping City. Aspect chiar plăcut,nu e slim dar nici bbw. Sini frumoși  un pic lăsați. Dar eu prefer  cele naturale față de silicon.  Cu ale domnișoarei te poți juca. Ma întrebat dacă vreau la baie dar am mers cu dusul făcut. Este foarte sociabilă,  Are un gfe ridicat  dacă vrei. Și săruturi  fără cost.  Luai jumătate de oră 150 extra cím 50.     Numa oral am vrut care din punctul meu de vedere a fost foarte ok    la cim nu aleargă la baie cum ia ajuns în gură, menține mult     Totul foarte ok dar! La jumătatea acțiunii aflai ca face și neprotejat. Iam zis ca nu e ok.  Mia zis ca merge săptămânal la analize și își alege foarte bine clienții cu care face. Acum ce sa zic.  Părerea mea ca fata e foarte  ok   Acum cu mine comportamentul a fost  poate peste la ce am intilnit pina acum . Alte fete cu renume erau mult mai reci.   În mod normal ar merita vizitată  , chiar foarte ok e fata dar!. E problema ne orotejatului.  Probabil o s-o mai revizitez dar acum totul protejat.   . Sper ca ajuta recenzia mea. 

• Like 3
  • Mersi 2
Reputație: -32
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Normal neprotejat sau oral?

Postat
Acum 22 minute, cabal a spus:

Normal neprotejat sau oral?

Scriei un mesaj tipei și afli ce și cum 😂

Postat

I-am dat eu ieri mesaj pe Whats App pentru o programare si nu mi-a raspuns

• Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
Postat

Salutare tuturor.

Confirm cele spuse de Alita. Luat legătura cu domnișoara acuma dimineața pe whatsapp...

Salut
300,Lei 1 Ora
150.lei 1 finalizare
Normalu e protejat,Oralu e neprotejat.accept sarutari pe corp.pe buze,pozițiea 69,diferite poziții,Masaj de relaxare.(etc)sunt deschisa şi la alte fantazii. +50 CIM Extra

Total neprotejat e 500 Ora finalizarea 250 cu finalizarea doar corporala

Nu am vizitat-o. 

• Mersi 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Da este ok domnisoara ,programare watsup ,usor de ajuns ,parchezi in Molul din Sagului in zona dinspre pod si doar treci pe sub pod si ai ajuns chiar blocul de pe colt !!!

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 2 ore, Alita a spus:

Cauta mai în spate, are topic deschis calea sagului. Face NN. 

Neprotejat, de evitat

Postat

Face NN, are topic deschis mai jos 

Postat
Acum 1 minut, Alita a spus:

Face NN, are topic deschis mai jos 

Cum o cheamă Ali ?

Postat
Acum 5 minute, ldown a spus:

Cum o cheamă Ali ?

Are mai multe anunturi pe publi.  Eu nu mai rețin cum sa prezentat.  Tipa nu ar fii rea  dar face NN. Poți s-o încerci dacă vrei. 

Postat
Acum 27 minute, 19casanova a spus:

Stătea pe cotoșman  într-o vreme ,e exact cea din poze, pt doritori de pitice e 👌😅

Vezi ca încurci treburile. Ceai postat tu e flori  și nu pitica.     Aici e topic blondei care era la shopping City. 

Postat
Acum 4 ore, ldown a spus:

Nu mi sa deschis link-ul  atunci și asta e topicul blondei de la shopping City  eu tiam scris ca blonda face NN. Ceai postat tu e flori are topic deschis ,  nu demult am fost la ea.  Aici totul protejat. 

Postat
Acum 1 oră, Alita a spus:

Nu mi sa deschis link-ul  atunci și asta e topicul blondei de la shopping City  eu tiam scris ca blonda face NN. Ceai postat tu e flori are topic deschis ,  nu demult am fost la ea.  Aici totul protejat. 

Se merita flori , link ceva ?

Postat
Acum 21 minute, ldown a spus:

Se merita flori , link ceva ?

Acum 6 ore, ldown a spus:

Asta este flori, tu ai pus link-ul.  Se merita? Acum ce vrei sa spun? Eu am fost la ea, a fost ok, are totul protejat. În rest e ok fata.    Tu ai pus link-ul lui flori pe topicul blondei  de la shopping City. 

Postat
Acum 3 ore, Alita a spus:

Asta este flori, tu ai pus link-ul.  Se merita? Acum ce vrei sa spun? Eu am fost la ea, a fost ok, are totul protejat. În rest e ok fata.    Tu ai pus link-ul lui flori pe topicul blondei  de la shopping City. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...