Alita Reputație: 786 Postat 22 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat 22 ore în urmă Acum 33 minute, rock10 a spus: MAIN ȘTIE CINEVA CEVA , a mai vizitat-o cineva , Tot NN face totul https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/blonda/e26hhif0177i7ig4dh501h40299e824g.html. Nu știu dacă mai face, din păcate probabil da. Eu nu am mai fost la ea. Îi o tipă bună dar nu ma risc. Mia ajuns odată sa fac infarct când mia zis de NN. Încearcă s-o suni și întreabă, cine știe poate a revenit la normal și nu mai face.
ZackWilde Reputație: 1 Postat 22 ore în urmă Postat 22 ore în urmă Acum 45 minute, rock10 a spus: MAIN ȘTIE CINEVA CEVA , a mai vizitat-o cineva , Tot NN face totul Da,inca face,am vorbit cu ea si mi-a spus ca da se poate nornalul neprotejat dar ca este extra.Nu am intrebato cit.
rock10 Reputație: 663 Postat 20 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 20 ore în urmă 1 oră în urmă, Alita a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/blonda/e26hhif0177i7ig4dh501h40299e824g.html. Nu știu dacă mai face, din păcate probabil da. Eu nu am mai fost la ea. Îi o tipă bună dar nu ma risc. Mia ajuns odată sa fac infarct când mia zis de NN. Încearcă s-o suni și întreabă, cine știe poate a revenit la normal și nu mai face. FACE DIN păcate , asta e, apare una faina așa naturala mai cu forme și aia strica aiurea păcat ce sa zic 🥹
andreig013 Reputație: 61 Postat 20 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 20 ore în urmă Acum 15 minute, rock10 a spus: FACE DIN păcate , asta e, apare una faina așa naturala mai cu forme și aia strica aiurea păcat ce sa zic 🥹 Cum arată tipa? Pozele din anunț sunt reale?
Alita Reputație: 786 Postat 20 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat 20 ore în urmă Acum 9 minute, andreig013 a spus: Cum arată tipa? Pozele din anunț sunt reale? Cum imi aduc aminte da, cam asa arată, blonda, frumușică, cu forme. Dacă o vezi, nu rupi ușa , e ok fata, și serviciile erau bune, fără grabă,. dar problema cu NN.
andreig013 Reputație: 61 Postat 20 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 20 ore în urmă Acum 6 minute, Alita a spus: Cum imi aduc aminte da, cam asa arată, blonda, frumușică, cu forme. Dacă o vezi, nu rupi ușa , e ok fata, și serviciile erau bune, fără grabă,. dar problema cu NN. Aia zic, păcat de ea. Merita să fie în palmares.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum