Sari la conținut

Calea sagului 0799574205

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 33 minute, rock10 a spus:

MAIN ȘTIE CINEVA CEVA  , a mai vizitat-o cineva , Tot NN face totul 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/blonda/e26hhif0177i7ig4dh501h40299e824g.html.      Nu știu dacă mai face, din păcate probabil da.  Eu nu am mai fost la ea. Îi o tipă bună  dar nu ma risc. Mia ajuns odată sa fac infarct când mia zis de NN.   Încearcă s-o suni și întreabă, cine știe poate a revenit  la normal și nu mai face. 

Postat
Acum 45 minute, rock10 a spus:

MAIN ȘTIE CINEVA CEVA  , a mai vizitat-o cineva , Tot NN face totul 

Da,inca face,am vorbit cu ea si mi-a spus ca da se poate nornalul neprotejat dar ca este extra.Nu am intrebato cit.

Postat
1 oră în urmă, Alita a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/blonda/e26hhif0177i7ig4dh501h40299e824g.html.      Nu știu dacă mai face, din păcate probabil da.  Eu nu am mai fost la ea. Îi o tipă bună  dar nu ma risc. Mia ajuns odată sa fac infarct când mia zis de NN.   Încearcă s-o suni și întreabă, cine știe poate a revenit  la normal și nu mai face. 

FACE DIN păcate , asta e, apare una faina așa naturala mai cu forme  și aia strica aiurea păcat ce sa zic 🥹

Postat
Acum 15 minute, rock10 a spus:

FACE DIN păcate , asta e, apare una faina așa naturala mai cu forme  și aia strica aiurea păcat ce sa zic 🥹

Cum arată tipa? Pozele din anunț sunt reale?

Postat
Acum 9 minute, andreig013 a spus:

Cum arată tipa? Pozele din anunț sunt reale?

Cum imi aduc aminte da, cam asa arată, blonda, frumușică, cu forme.   Dacă o vezi, nu rupi ușa , e ok fata, și serviciile erau bune, fără grabă,. dar problema cu NN. 

Postat
Acum 6 minute, Alita a spus:

Cum imi aduc aminte da, cam asa arată, blonda, frumușică, cu forme.   Dacă o vezi, nu rupi ușa , e ok fata, și serviciile erau bune, fără grabă,. dar problema cu NN. 

Aia zic, păcat de ea. Merita să fie în palmares.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...