Sari la conținut

Raluca🦋0758770910🦋minionă🦄

Postări Recomandate

Reputație: 219
  • Oras:Pussy land
1 hour ago, caineleDDB said:

Faceam misto, nici eu nu am reușit sa ma intalnesc cu dânsa. Ma rog, nici n-am insistat prea tare. Sa ma roage ea data viitoare. :)

Dacă iti puneai poza pe watzap cu șuncă feliată sigur aveai prioritate.

• Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: 219
On 7/18/2024 at 11:26 PM, caineleDDB said:

A scris clar inca de la bun început ca domnii cu poza la profil au prioritate! N-ai poza, astepti la rand. 🥸🥸

Cred ca e raluca care mi-a făcut laba  corespunde descrieri ochi albaștri mica  grasă cu tatele pepenoaice și cere poza pe watzap ca să te primească acum sta pe publi24 cu 150 cu 250 și face doar laba e varza cu jumări.

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:București

Bună ziuaaa! 🌞☀️
Disponibilă de la ora 19:00 până târziu! 
Voi fi în oraș 4 zile!😘

Programările se fac doar pe whatsapp!
 rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii!
În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌

Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶

Programările se confirmă cu o oră înainte, de ambele părți!🙏

Serviciile mele sunt următoarele: 

▪️preludiu (mângâieri, atingeri, sărutări corporale) 

▪️sex oral în funcție de igienă (rog dușul la mine să fie obligatoriu, primiți prosop curat, apă de gură, geluri de duș pentru bărbați, tot ce aveți nevoie pentru a vă igieniza)

▪️sex între sâni (credeți mă că aveți unde😂)

▪️69

▪️foot fetish

▪️foot job

▪️masaj de relaxare (la oră) 

▪️uro+50 

▪️finalizare corporală, s au in prezervativ! 

☘️Sunt dispusă si la anumite fantezii pe care doresc să le discutăm dinaintea întâlnirii! 
 Prețul serviciilor și a timpului meu sunt:

♠️200 de lei o finalizare (30 de minute) 

♠️350 de lei o oră (1/2 finalizări și masaj)

Nu ofer poze cu fața în privat!
Nu ofer FK, Anal, Cof, Cim! 
Nu accept normal neprotejat! 
Nu accept mărimi mari s-au cu accesorii! 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

In 7 pagini de topic..și recenzii doar 2 poze.

Interesant!!! Este greu să-ți formezi cât de cât o părere.... cred că domnișoara Raluca are nevoie de un  fotograf profesionist!

☹️☹️🙃🙁😕😑🎬

• Like 1
Link spre comentariu
38 minutes ago, MARIAN.Sbk said:

In 7 pagini de topic..și recenzii doar 2 poze.

Interesant!!! Este greu să-ți formezi cât de cât o părere.... cred că domnișoara Raluca are nevoie de un  fotograf profesionist!

☹️☹️🙃🙁😕😑🎬

Știe sa facă laba.

• Minus 1
Link spre comentariu

Bună dimineața!
Zi minunată și liniștită să aveți!🌞

Vă rog să-mi specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună! 🤗😘
Confirmările se fac înainte cu o oră de ambele părți!🫶

🏠-Cartier rezidențial vest (str. Târgoviștei nr.12)

📞-0758770910 (programări whatsapp)😘

Link spre comentariu

:clap2Citatul zilei: 

Când aveam 17 ani, visam să am o iubită cu țâțe mari. La 18 ani am găsit-o în sfârșit. Dar nu era deloc sentimentală, așa că am decis să caut o fată sentimentală și foarte sensibilă. La 22 de ani am găsit-o! Era atât de sensibilă încât plângea chiar și pentru cel mai mic lucru. Plângea toată ziua pentru tot felul de lucruri și, din când în când, amenința că se sinucide. Așa că am decis că am nevoie de o femeie temperamentală și dinamică. La 26 de ani am găsit-o! Fierbea de energie, începea zece lucruri deodată fără să termine niciunul, a doua zi începea încă zece.A fost foarte interesant la început, dar apoi am început să mă simt ca un idiot în preajma ei. Multă energie, dar fără direcție. Am decis să caut o femeie deșteaptă și practică. La 30 de ani am găsit-o și m-am căsătorit cu ea. Era foarte inteligentă și ferm înfiptă cu ambele picioare în pământ. Era atât de practică încât atunci când a divorțat de mine, mi-a luat tot ce aveam. Acum sunt bătrân și înțelept, și caut o femeie cu țâțe mari...:laugh2

• Like 2
  • Haha 3
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
Acum 50 minute, Raluca02 a spus:

Când aveam 17 ani, visam să am o iubită cu țâțe mari. La 18 ani am găsit-o în sfârșit. Dar nu era deloc sentimentală, așa că am decis să caut o fată sentimentală și foarte sensibilă. La 22 de ani am găsit-o! Era atât de sensibilă încât plângea chiar și pentru cel mai mic lucru. Plângea toată ziua pentru tot felul de lucruri și, din când în când, amenința că se sinucide. Așa că am decis că am nevoie de o femeie temperamentală și dinamică. La 26 de ani am găsit-o! Fierbea de energie, începea zece lucruri deodată fără să termine niciunul, a doua zi începea încă zece.A fost foarte interesant la început, dar apoi am început să mă simt ca un idiot în preajma ei. Multă energie, dar fără direcție. Am decis să caut o femeie deșteaptă și practică. La 30 de ani am găsit-o și m-am căsătorit cu ea. Era foarte inteligentă și ferm înfiptă cu ambele picioare în pământ. Era atât de practică încât atunci când a divorțat de mine, mi-a luat tot ce aveam. Acum sunt bătrân și înțelept, și caut o femeie cu țâțe mari...:laugh2

... care să nu se bronzeze pe  genunchi atunci când face topless. 😂😂😂

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Raluca02 a spus:

Sa înțeleg ca acum îs bătrân și înțelept 🥹🥹

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
La 14.10.2024 la 16:06, Raluca02 a spus:

Bună ziuaaa! 🌞☀️
Disponibilă de la ora 19:00 până târziu! 
Voi fi în oraș 4 zile!😘

Programările se fac doar pe whatsapp!
 rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii!
În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌

Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶

Programările se confirmă cu o oră înainte, de ambele părți!🙏

Serviciile mele sunt următoarele: 

▪️preludiu (mângâieri, atingeri, sărutări corporale) 

▪️sex oral în funcție de igienă (rog dușul la mine să fie obligatoriu, primiți prosop curat, apă de gură, geluri de duș pentru bărbați, tot ce aveți nevoie pentru a vă igieniza)

▪️sex între sâni (credeți mă că aveți unde😂)

▪️69

▪️foot fetish

▪️foot job

▪️masaj de relaxare (la oră) 

▪️uro+50 

▪️finalizare corporală, s au in prezervativ! 

☘️Sunt dispusă si la anumite fantezii pe care doresc să le discutăm dinaintea întâlnirii! 
 Prețul serviciilor și a timpului meu sunt:

♠️200 de lei o finalizare (30 de minute) 

♠️350 de lei o oră (1/2 finalizări și masaj)

Nu ofer poze cu fața în privat!
Nu ofer FK, Anal, Cof, Cim! 
Nu accept normal neprotejat! 
Nu accept mărimi mari s-au cu accesorii! 

Buna. Raspunde pe whats.

Link spre comentariu

Bună dimineața! 

🌞Zi minunată și liniștită să aveți!🌞
Sunt disponibilă în oraș doar azi până târziu și mâine până la 16:00! 

🏠-Cartier rezidențial vest (str. Târgoviștei nr.12)

📞-0758770910 (programări whatsapp)😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...