Sari la conținut

Maria deplasari - 0734722267

Postări Recomandate

Reputație: 273
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

E veche pe piata. A mai avut alte doua numere de telefon pana acum: 0799074794 si 0748695263

Pozele sunt false dar nu foarte departe de realitate. E "printzesa de cartier" mai tuciurie, la limita superioara intre 30 si 40 de ani. Slaba, destul de inalta, sanii mici spre medii dar foarte moi si lasati, probabil are cateva nasteri la activ. Candva in tinerete probabil arata bine. Genul de curva care considera ca prezenta ei e suficient si ca deja si-a meritat banii odata ce a ajuns si s-a dezbracat. O suge cat vrea ea, nu cat vrei tu. Odata ajunsa, abia asteapta sa plece. Are o atitudine de fitzoasa dar se vede de la distanta ca e cu foamea in stomac.

Deoarece ii aveam numărul de telefon salvat, mi-a tot aparut ca friend suggestion pe facebook unde se vede ca are o ceafa-lata plin de tatuaje acasa si cativa plozi.

Lucreaza in special noaptea cand poate pleca de acasa. Eu am chemat-o odata cand era trecut de miezul noptii si nu erau multe alternative la ora aia. A venit, m-a lasat sa imi fac treaba cu ea foarte impersonal dupa care s-a imbracat in 10 secunde si a plecat indiferent ca platisem o ora.

Avand in vedere restul care activeaza pe piata, eu o consider de evitat. 

• Like 4
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...