top Reputație: 28 Postat Iunie 30, 2024 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 30, 2024 Nu recomand , una spune la telefon alta este acțiunea, pozele sunt reale.Locația Taietoarei 16 Am ajuns la locație , 150 nr / 300 lei h, platesc pt 1nr și după ce primește bani încep prb , nu face oral neprotejat ( la telefon a spus că face , se crede medic ai prb medicale ), accept să facă ora protejat , la normal te grăbește . Păcat fata nu arată rău ,dar este pe fugă. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2024 Postat Iunie 30, 2024 1 hour ago, top said: Nu recomand , una spune la telefon alta este acțiunea, pozele sunt reale.Locația Taietoarei 16 Am ajuns la locație , 150 nr / 300 lei h, platesc pt 1nr și după ce primește bani încep prb , nu face oral neprotejat ( la telefon a spus că face , se crede medic ai prb medicale ), accept să facă ora protejat , la normal te grăbește . Păcat fata nu arată rău ,dar este pe fugă. Ce rau arata. Sincer nu stiu cum le alegeti sau ce gusturi aveti. Arata oribil imi pare rau sa zic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum