andreeaili12 Reputație: 162 Postat Vineri la 21:03 Telefon: 0793026404 Oras:București Sector 1 str Vasile Conta Uniri Disponibila Telefon: 0793026404 Oras:București Sector 1 str Vasile Conta Uniri Disponibila Autor Partajează Postat Vineri la 21:03 Hei ! 0️⃣7️⃣9️⃣3️⃣0️⃣2️⃣6️⃣4️⃣0️⃣4️⃣ 150-300 H 12:00-24:00 ( week all night ) Programări la telefon , Sms , Whatup ! SERVICII TOTALE de cea mai bună calitate Bună , sunt nouă aici și te aștept in locația mea pentru cele mai bune servici . 1.65 55kg brunetă cu forme , tatuaje si cel mai mare chef de joacă . Nu-mi place graba , garantez revenirea.. Deplasare ( minim 1H 500 lei ) ❤️🔥Sex Normal/Anal Protejat ( anal extra 100 lei ) ❤️🔥Sex Oral protejat/ne protejat in funcție de igienă ❤️🔥Finalizare orală , facială , ( extra 100 lei ) ❤️🔥Masaj de relaxare/erotic cu ulei ❤️🔥 69/Duș impreună/Sărutari corporale ❤️🔥FootPlay/FootFetish/FootJob/HandJob ❤️🔥Costume pentru RolePlay ❤️🔥Jucări/Accesori ❤️🔥Uro Activ 2 Link spre comentariu
robiebcr Reputație: 39 Postat Sâmbătă la 15:00 Oras:București Oras:București Partajează Postat Sâmbătă la 15:00 17 hours ago, andreeaili12 said: Hei ! 0️⃣7️⃣9️⃣3️⃣0️⃣2️⃣6️⃣4️⃣0️⃣4️⃣ 150-300 H 12:00-24:00 ( week all night ) Programări la telefon , Sms , Whatup ! SERVICII TOTALE de cea mai bună calitate Bună , sunt nouă aici și te aștept in locația mea pentru cele mai bune servici . 1.65 55kg brunetă cu forme , tatuaje si cel mai mare chef de joacă . Nu-mi place graba , garantez revenirea.. Deplasare ( minim 1H 500 lei ) ❤️🔥Sex Normal/Anal Protejat ( anal extra 100 lei ) ❤️🔥Sex Oral protejat/ne protejat in funcție de igienă ❤️🔥Finalizare orală , facială , ( extra 100 lei ) ❤️🔥Masaj de relaxare/erotic cu ulei ❤️🔥 69/Duș impreună/Sărutari corporale ❤️🔥FootPlay/FootFetish/FootJob/HandJob ❤️🔥Costume pentru RolePlay ❤️🔥Jucări/Accesori ❤️🔥Uro Activ Dacă ai răspunde la WhatsApp,atunci as veni si eu... 110 la sfârșit .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum