EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 2 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Partajează Postat Iulie 2 🔞Buna....Ella cunoscuta in mamaia Reny domnisoara cu bun simț calmă cu zâmbetul pe buze dornică de a-ți oferi clipe fierbinți și de neuitat! Sunt pregatită să te ghidez într-un labirint al plăcerii pe care nu l-ai mai explorat până acum. Dacă vrei să cunoști o prezență feminină care își folosește trupul și mintea pentru a te aduce pe culmile satisfacției totale atunci eu sunt compania potrivită pentru tine. Sunt aici pentru domii generoși și cu bun simț pentru a-ți satisface plăcerile într-un ambient plăcut și într-o locație caldă unde te vei simți în extaz lângă o domnișoară senzuală și curată. Dacă cauțri ceva real și îți dorești puțină relaxare și detașare de viața de zi cu zi atunci alături de mine o companie sociabilă și plăcută vei avea parte de exact ceea ce îti dorești! Igiena curățenia discreția și confidențialitatea sunt prioritățile mele Dacă ți-am captivat atenția și dacă te încadrezi în cele de mai sus nu ezita să mă contactezi! Ești doar la un telefon distanță Prețuri :250 Finalizarea 500 ora Servicii: oral,normal,diferite poziții,mângâieri pe corp,sărutări pe corp,masaj/erotic, 69 ✅ Ochii:căprui Par:negru lung Buze:cărnoase (acid) Sâni:siliconați mărimea 300 cupa C Dantura perfecta(fațete dentare) Corp:Atletic Inaltime:1,65 55 kg Manichiura pedichiura îngrijită Varstra:28 anii Pircing : limba , intim De azi voi fi disponibila de la ora: 15:00 / 01:00 Te aștept la mine la locație : 📍Str lotus nr 3 .Twin residence Mamaia 🌊 Pentru programări: 📞☎️ 0746313751 Apel telefon sau Whatsapp. Vă aștept cu drag … Abea aștept să ne cunoaștem 1 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 902 Postat Iulie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 2 Nu stiu daca ajuta dar asa e procedura standard😅 1 1 Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 181 Postat Iulie 2 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Iulie 2 E clar,alta care visează să bubuie pe aici 1 2 1 Link spre comentariu
logix Reputație: 485 Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 9 minute, 4myfansKin a spus: E clar,alta care visează să bubuie pe aici Este bine colegul că există concurență și ar trebui să fi bucuros, dacă-ți convine mergi dacă nu treci mai departe, piața este plină pe timpul veri, fata a venit la plajă și între timp mai trage și niște ciocane pe la noi ca să scoată cheltuiala, nu știu la ce bubuială faci referire, poate la cea a Rusiei către Ucraina 🤷♂️ 1 1 Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 181 Postat Iulie 2 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Iulie 2 😃 mă bucur pt ele ,oricum nu bat drumul in general până în mamaiA Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 4 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 4 Bună dimineața … azi încep activitatea de la ora… 16:00/03:00 …. Va aștept cu drag 😘❗️ 1 Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 6 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 6 Vă astept cu programări…! Pupici cu sclipici‼️‼️‼️ 1 2 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 902 Postat Iulie 7 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 7 La 06.07.2024 la 11:41, EllaXXX a spus: Vă astept cu programări…! Pupici cu sclipici‼️‼️‼️ Cat mai stai pe la noi? 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3070 Postat Iulie 7 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 7 Ella nu-si arata varsta in sensul ca pare peste 30 ( aici sunt putin rautacios avand in vedere ca-i un subiect sensibil pentru femei), este ingrijita de aspectul ei, fațete dentare, silicoane, etc. Accent specific ardelenesc, destul de amabila. La oral este destul de priceputa, tandra cu instrumentul, slow si umed. Singura problema este ca il face prea scurt. Adica tehnica e buna doar ca atunci cand te simti mai bine se opreste si te intreaba cum vrei si aici vorbesc de max 1 minut de oral😁. Sanii sunt siliconati si foarte tari de parca ai pune mana pe pietre. Clar nu se simt bine la pipait. La normal isi face treaba dar nu pot spune ca a fost ceva memorabil. Niste gemete fake cat sa termini mai repede si cam atat. Mie unul nu mi-a ramas la suflet si am uitat experienta de cum am iesit pe usa. Mi-am amintit cate ceva doar sa scriu aici. Chip 8 Corp 8.5 Sex oral 8 Sex normal 7.5 Gfe 7 Nu e de revenit dupa mine! Cadou 250/500 Cam mare pentru ce ofera! 6 3 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1702 Postat Iulie 7 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iulie 7 Adică puțin pe fastfuck ...o aveam in listă săptămâna asta că iau salariul 😂...dar acum ceva îmi spune sa stau liniștit... 2 Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 19 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 19 🔞DISPONIBILĂ🔞 15:00 / 03:00 pupici cu sclipici …😘😘😘😘❤️ Link spre comentariu
alexxx_84 Reputație: 123 Postat Iulie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19 On 7/7/2024 at 7:21 PM, carpe_diem said: Ella nu-si arata varsta in sensul ca pare peste 30 ( aici sunt putin rautacios avand in vedere ca-i un subiect sensibil pentru femei), este ingrijita de aspectul ei, fațete dentare, silicoane, etc. Accent specific ardelenesc, destul de amabila. La oral este destul de priceputa, tandra cu instrumentul, slow si umed. Singura problema este ca il face prea scurt. Adica tehnica e buna doar ca atunci cand te simti mai bine se opreste si te intreaba cum vrei si aici vorbesc de max 1 minut de oral😁. Sanii sunt siliconati si foarte tari de parca ai pune mana pe pietre. Clar nu se simt bine la pipait. La normal isi face treaba dar nu pot spune ca a fost ceva memorabil. Niste gemete fake cat sa termini mai repede si cam atat. Mie unul nu mi-a ramas la suflet si am uitat experienta de cum am iesit pe usa. Mi-am amintit cate ceva doar sa scriu aici. Chip 8 Corp 8.5 Sex oral 8 Sex normal 7.5 Gfe 7 Nu e de revenit dupa mine! Cadou 250/500 Cam mare pentru ce ofera! Mulțumesc de avertizare, și eu aveam in plan, m-ai scutit de la o pierdere de 500. 2 Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 20 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 20 La 07.07.2024 la 19:21, carpe_diem a spus: Ella nu-si arata varsta in sensul ca pare peste 30 ( aici sunt putin rautacios avand in vedere ca-i un subiect sensibil pentru femei), este ingrijita de aspectul ei, fațete dentare, silicoane, etc. Accent specific ardelenesc, destul de amabila. La oral este destul de priceputa, tandra cu instrumentul, slow si umed. Singura problema este ca il face prea scurt. Adica tehnica e buna doar ca atunci cand te simti mai bine se opreste si te intreaba cum vrei si aici vorbesc de max 1 minut de oral😁. Sanii sunt siliconati si foarte tari de parca ai pune mana pe pietre. Clar nu se simt bine la pipait. La normal isi face treaba dar nu pot spune ca a fost ceva memorabil. Niste gemete fake cat sa termini mai repede si cam atat. Mie unul nu mi-a ramas la suflet si am uitat experienta de cum am iesit pe usa. Mi-am amintit cate ceva doar sa scriu aici. Chip 8 Corp 8.5 Sex oral 8 Sex normal 7.5 Gfe 7 Nu e de revenit dupa mine! Cadou 250/500 Cam mare pentru ce ofera! Hei bună ! Stai liniștit nu mai sensibilizat deloc ! Fiecare are dreptul la opinii și dat cu părerea ! Îți mulțumesc pt atenție și recenzie … Pupici cu sclipici 😘😘😘 1 Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Iulie 20 Partajează Postat Iulie 20 12 hours ago, EllaXXX said: Hei bună ! Stai liniștit nu mai sensibilizat deloc ! Fiecare are dreptul la opinii și dat cu părerea ! Îți mulțumesc pt atenție și recenzie … Pupici cu sclipici 😘😘😘 Adică o s-o ții înainte cu nesimțirea (insensibilitatea) tha?!?! Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 20 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 20 Acum 21 minute, danycernat a spus: Adică o s-o ții înainte cu nesimțirea (insensibilitatea) tha?!?! Bună! Nu înțeleg ? Dc sunt nesimțită? Link spre comentariu
unleashing Reputație: 103 Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 Acum 19 ore, EllaXXX a spus: Bună! Nu înțeleg ? Dc sunt nesimțită? Probabil n-ai miros la clienti Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 23 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 23 La 21.07.2024 la 19:56, unleashing a spus: Probabil n-ai miros la clienti 😂😂😂 nu mai zic nimic ❗️ Părerea mea e ca . Până să-ți dai cu părerea despre cineva încearcă … 😘 Pupici 😘😘 Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat Iulie 27 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 27 Bună dimineața ! Azi disponibilă … 15:00 / 03:00 Va aștept cu programări la telefon sau wp . Pupici cu sclipici🥳😘 Link spre comentariu
EllaXXX Reputație: 189 Postat August 1 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat August 1 Bună … îmi pare rău ca nu vă pot lua pe toți care îmi scrieți și mă sunați sau nu apuc să vă răspund la mesaje …. Daca va doriți o companie frumoasă elegantă reveniți cu un mesaj sau un apel …va pup și vă îmbrățișez cu drag 🤗😘 Disponibilă : 15:00 / 03:00 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum