casinxxx Reputație: 102 Postat Mai 2 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2 Acum 37 minute, xxxshark a spus: Nu am prins loc la ea când a fost ultima data la Baia Mare însă în toate recenziile este lăudata .Speram să revină @Feliz Nici eu nu am prins loc data trecuta,dar am prins inainte si e de nota 10.
Ghu99 Reputație: 11 Postat Mai 2 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Mai 2 @Leyla23 cea mai bună ever 1
normall Reputație: 113 Postat Mai 2 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Mai 2 Acum 2 ore, Ghu99 a spus: @Leyla23 cea mai bună ever Ai fost la ea? Sau vorbim din poze ? 1
xxxshark Reputație: 1744 Postat Ieri la 15:04 Oras:Orasul Fantomelor Disponibila Oras:Orasul Fantomelor Disponibila Postat Ieri la 15:04 Ce ziceți de @Sabri12 poate o convingem sa facă o vizita la Baia Mare sau Cluj. Fata arata demențial in poze. 1 1
normall Reputație: 113 Postat Ieri la 16:55 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Ieri la 16:55 Acum 1 oră, xxxshark a spus: Ce ziceți de @Sabri12 poate o convingem sa facă o vizita la Baia Mare sau Cluj. Fata arata demențial in poze. Ar fi ceva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum