Sari la conținut

0793510432 tepara

Postări Recomandate

• Oras:cta
  • Oras:cta

NU AM POMENIT ASEMENEA CARACTER INFECT TIGANESC,CERE 150 II DAU 200 PT FARA GRABA SI APOI INCEP TOATE NU-URILE DIN LUME!DE EVITAT TOTAL,FUGITI!

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 2 minute, dalv77 a spus:

NU AM POMENIT ASEMENEA CARACTER INFECT TIGANESC,CERE 150 II DAU 200 PT FARA GRABA SI APOI INCEP TOATE NU-URILE DIN LUME!DE EVITAT TOTAL,FUGITI!

Succes la gasit tepare...la ce mai intri aici dc faci experiente de pe publi24???  Sunt fete aici testate, recenzate🫠😅😅

Link spre comentariu
Reputație: -7
  • Oras:Bucuresti
15 hours ago, dalv77 said:

Dar totusi ne spui si cum arata diva..?🤔

Link spre comentariu
Reputație: 11

Nu am verificat înainte de a merge ca să văd ce se vorbește pe aici.

Am comunicat pe WhatsApp. Nu am fost foarte inspirat de faptul că face total dar se la premisa că oricare face  ce vrea iar tu știi sau nu și că atâta vreme cât mă protejez altceva nu am ce face mai bun, am mers. 

Am spus clar ce vreau: French kiss și restul protejat. A confirmat că se poate. Am mers. 

Pozele de pe anunț clar nu ale ei. Doar trăsături similare. Cam asta este practica peste tot.

Tânără, sâni mici dar plăcuți, fund bombat, păsărică plăcută.

Buze frumoase dar mie fata nu mi-a plăcut așa că am sfârșit doar cu o finalizare fără French kiss.

Are tendința să fie un pic nepoliticoasă, să te bruscheze. De asemenea este un pic agresivă, te repezeste. Deși sânii mici cu un spate impunător este totuși un trup plăcut. Probabil mi-ar fi plăcut să o iau anal dar nu face. 

Oral 7 maxim 

Normal 6 (nu a atins, nu a dat contre) 

Per total 6. Eu unul nu mă mai întorc. Clar nu aș recomanda-o unui amic. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, reres44 a spus:

Am comunicat pe WhatsApp. Nu am fost foarte inspirat de faptul că face total dar se la premisa că oricare face  ce vrea iar tu știi sau nu și că atâta vreme cât mă protejez altceva nu am ce face mai bun, am mers. 

Am spus clar ce vreau: French kiss și restul protejat. A confirmat că se poate. Am mers. 

Pozele de pe anunț clar nu ale ei. Doar trăsături similare. Cam asta este practica peste tot.

Buze frumoase dar mie fata nu mi-a plăcut așa că am sfârșit doar cu o finalizare fără French kiss.

Are tendința să fie un pic nepoliticoasă, să te bruscheze. De asemenea este un pic agresivă, te repezeste. Deși sânii mici cu un spate impunător este totuși un trup plăcut. Probabil mi-ar fi plăcut să o iau anal dar nu face. 

Oral 7 maxim 

Practic ai cont degeaba aici daca nu citesti recenziile si iti iei teapa asumata 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 11
13 hours ago, novice2018 said:

Practic ai cont degeaba aici daca nu citesti recenziile si iti iei teapa asumata 

Lasă că mă fac eu mare 😂

Da, sunt dezorganizat, pe unde merg (prin ce oraș mă nimeresc) în funcție de cum mă apucă și ce timp am mă grăbesc și merg aiurea.

De obicei caut numărul să văd ce se spune. Uneori uit să o fac mai ales când sunt presat de timp și mă grăbesc să găsesc parcare, să fac treaba și să continui drumul ca și cum nu m-am oprit. 

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: -7
18 hours ago, reres44 said:

Oral 7 maxim 

Sigur nu face si anal? In anunț scrie full service..

Link spre comentariu
Acum 17 ore, nikkoo a spus:

Sigur nu face si anal? In anunț scrie full service..

Colegu ai citit gresit anuntul. Full service nu inseamna ca face anal, full service inseamna ca pleci de la ea fara nici un ban. Vrei ruj pe buze - extra, vrei sa dea jos sutienul - extra, vrei sa atingi  un san - extra, vrei dus - extra....ai inteles ideea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...