traznitul08 Reputație: 3 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2024 Am tot cautat vreo 2 ore prin forum dar ma dau batut fara o arie speciala pentru asta.... Asa ca, imi puteti recomanda vreo fata care are si colega si face si sex in 3? Ma intereseaza genul slim, sani potriviti, cat mai tinerele de preferat (sub 30). Exclus botoxate! Vreau cat mai naturale (exceptie silicoanele). Vreau sa se implice, nu sa mimeze actul una cu alta...adica vreau sa se sarute, sa se mangaie, sa se linga una pe alta, in timp ce o fut pe una din ele, vreau sa se "bata" pe ciocan (double BJ) . PS: Bucuresti only.
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 3, 2024 Acum 3 minute, traznitul08 a spus: Am tot cautat vreo 2 ore prin forum dar ma dau batut fara o arie speciala pentru asta.... Asa ca, imi puteti recomanda vreo fata care are si colega si face si sex in 3? Ma intereseaza genul slim, sani potriviti, cat mai tinerele de preferat (sub 30). Exclus botoxate! Vreau cat mai naturale (exceptie silicoanele). Vreau sa se implice, nu sa mimeze actul una cu alta...adica vreau sa se sarute, sa se mangaie, sa se linga una pe alta, in timp ce o fut pe una din ele, vreau sa se "bata" pe ciocan (double BJ) . PS: Bucuresti only. Sunt o grămadă, doar trebuie sa pui osul la treaba și sa cauti 1
Membru Premium JeanVal Reputație: 1939 Postat Iulie 5, 2024 Membru Premium Postat Iulie 5, 2024 Uite niste variante: Mai sunt si alte fete, dar cum a zis colegu' mai sus, trebuie sa cauti.
traznitul08 Reputație: 3 Postat Iulie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2024 hai ms
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum