Sari la conținut

Indisponibilă !!

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Bună dragilor sunt Simona , mă reîntorc la voi în oraș mâine , Cei care doresc să mă cunoască și să beneficieze de serviciile mele mă pot contacta începând din seara asta pe WhatsApp pentru programăril

📞✍️‪+

💌 Servicii:🌸Sex oral protejat / neprotejat ( în funcție de igiena)🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT 🌸Diferite poziții , ( accept și 69)🌸Facesitting🌸Masaj de relaxare ( doar la ora)🌸Foot fetish 🌸Sărutări corporale 🌸Anilingus (pasiv)🌸Finalizare corporală ( inclusă în preț )🌸Hand job🌸 Dominare activă 100 +🌸 Uro activ 50+

🕰️   PROGRAM 09:00 22:00 🕰️

.TARIFE ❇️

🌸30 min ( 1 finalizare ) -200 lei 

🌸1 h (2 finalizări ) - 350 lei .

💌Tarife INAFARA PROGRAMULUI

🌸30 min (1 finalizare ) -250 lei

🌸1 h (2 finalizări ) -450  lei

🚗Deplasări doar la hotel : 650  lei / 1 h 
️Nu accept sub nici o forma persoane cu bile ,accesorii ,sub influența alcoolului sau  persoane fără bun simț și respect . 
️NU NEGOCIEZ PREȚURILE ! 
️NU PRACTIC ,FK , ANAL, FINALIZARE FACIALA SAU ORALĂ ! 💌La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape,lenjerie  și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza!  

Toate Programarile se confirmă cu 60 mininainte  Altfel se vor anula automat !Daca igienă voastră corporală nu corespunde întâlnirea va lua sfârșit 😘   @Simona01

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Morena69 a schimbat titlul în Indisponibilă !!
Postat

Bună seara , din păcate propietarul mi-a anulat și altceva nu am găsit pentru mâine! Revin cu detalii când voi ajunge ( sper ca , Luni ) 😘😘

• Membru Premium
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat

Să intelegem că ai mai fost in Arad, dar doar pe publi? Dacă e așa, te rugâm să pui aici și linkul cu anunțul de pe publi.

Postat
Acum 7 minute, unsuflet a spus:

Să intelegem că ai mai fost in Arad, dar doar pe publi? Dacă e așa, te rugâm să pui aici și linkul cu anunțul de pe publi.

Nu nu am fost pe publi , am atașat contul cel vechi mai sus ... @Simona01 

• Mersi 1
Postat
Acum 19 ore, unsuflet a spus:

Nu nu am fost pe publi , am atașat contul cel vechi mai sus ... @Simona01 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...