Morena69 Reputație: 81 Postat Iulie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 5, 2024 Bună dragilor sunt Simona , mă reîntorc la voi în oraș mâine , Cei care doresc să mă cunoască și să beneficieze de serviciile mele mă pot contacta începând din seara asta pe WhatsApp pentru programăril 📞✍️+ 💌 Servicii:🌸Sex oral protejat / neprotejat ( în funcție de igiena)🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT 🌸Diferite poziții , ( accept și 69)🌸Facesitting🌸Masaj de relaxare ( doar la ora)🌸Foot fetish 🌸Sărutări corporale 🌸Anilingus (pasiv)🌸Finalizare corporală ( inclusă în preț )🌸Hand job🌸 Dominare activă 100 +🌸 Uro activ 50+ 🕰️ PROGRAM 09:00 22:00 🕰️ .TARIFE ❇️ 🌸30 min ( 1 finalizare ) -200 lei 🌸1 h (2 finalizări ) - 350 lei . 💌Tarife INAFARA PROGRAMULUI 🌸30 min (1 finalizare ) -250 lei 🌸1 h (2 finalizări ) -450 lei 🚗Deplasări doar la hotel : 650 lei / 1 h ❗️❗️Nu accept sub nici o forma persoane cu bile ,accesorii ,sub influența alcoolului sau persoane fără bun simț și respect . ❗️❗️NU NEGOCIEZ PREȚURILE ! ⛔️NU PRACTIC ,FK , ANAL, FINALIZARE FACIALA SAU ORALĂ ! 💌La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape,lenjerie și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza! Toate Programarile se confirmă cu 60 mininainte ✅ Altfel se vor anula automat !Daca igienă voastră corporală nu corespunde întâlnirea va lua sfârșit 😘 @Simona01 1 4
Morena69 Reputație: 81 Postat Iulie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 5, 2024 @Simona01 1
anthonio Reputație: 2572 Postat Iulie 5, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 5, 2024 https://nimfomane.com/forum/profile/380772-simona01/ 1
Morena69 Reputație: 81 Postat Iulie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 5, 2024 Bună seara , din păcate propietarul mi-a anulat și altceva nu am găsit pentru mâine! Revin cu detalii când voi ajunge ( sper ca , Luni ) 😘😘
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Iulie 5, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 5, 2024 Să intelegem că ai mai fost in Arad, dar doar pe publi? Dacă e așa, te rugâm să pui aici și linkul cu anunțul de pe publi.
Morena69 Reputație: 81 Postat Iulie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 5, 2024 Acum 7 minute, unsuflet a spus: Să intelegem că ai mai fost in Arad, dar doar pe publi? Dacă e așa, te rugâm să pui aici și linkul cu anunțul de pe publi. Nu nu am fost pe publi , am atașat contul cel vechi mai sus ... @Simona01 1
Morena69 Reputație: 81 Postat Iulie 6, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 6, 2024 Acum 19 ore, unsuflet a spus: Să intelegem că ai mai fost in Arad, dar doar pe publi? Dacă e așa, te rugâm să pui aici și linkul cu anunțul de pe publi. Nu nu am fost pe publi , am atașat contul cel vechi mai sus ... @Simona01
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum