CalatorulRO Reputație: -3 Postat Iulie 7, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 7, 2024 Salutare. Ceva recomandari/nr. contact pentru servicii rapide în jurul Craiovei?
CalatorulRO Reputație: -3 Postat Iulie 10, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 10, 2024 Nimeni nimic?
5t3f1 Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2024 Postat Iulie 11, 2024 Daca aflii ceva, sunt si eu interesat
CalatorulRO Reputație: -3 Postat Iulie 12, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 12, 2024 Acum 23 ore, 5t3f1 a spus: Daca aflii ceva, sunt si eu interesat Vad ca nu prea zice nimeni nimic ..
5t3f1 Reputație: 101 Postat Iulie 12, 2024 Postat Iulie 12, 2024 Mda. Eu am vazut una care parea interesanta acum vreo 2 saptamanai pe centura pe langa niela/nitela(nu stiu exact cum se numeste) intr una din parcari. Era pe dreapta cum mergeam spre oras. Nu am oprit ca eram cu prietena in masina.
5t3f1 Reputație: 101 Postat August 3, 2024 Postat August 3, 2024 Astazi neavand acces in casa(nu m a prins iubita la curve si m a dat afara in caz ca va ganditi la asta, doar ca nu aveam cheie si ea nu raspundea la telefon), am zis sa fac o plimbare pe centura. Erau ceva fete, cele mai ok erau maxim decent ca sa zic asa, si coborau pana la tiganci grase si urate. Nimic sa te faca sa opresti sa futi. Dar am oprit de curiozitate, sa intreb de preturi. 100-130 de lei numarul combinat. Pai ce naiba facem tata aici, 150 e finalizarea la giulia care e una din fetele de top. Cum naiba cer centuristele atat?? Acum nu stiu, poate am eu fata de prost si or fi incercat sa ceara mai mult, dar da o naiba de treaba, as fute la astea numai daca au 70-80 finalizarea. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum