Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8 🚨Buna dragilor, ma numesc Ema, am 20 de ani, 58 kg si 1,60m iar de astazi va voi face o vizita in minunata Oradea 🚨 De astăzi voi fi disponibilă la voi în oraș ,aștept programările voastre pe wapp sau mesaj text! Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.🔥Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-23:00. 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte , programările neconfirmate la timp vor fi anulate)❌Nu răspund la numere private Astazi programul va fii incepând cu ora 16:00 -24:00 KiSs💋💋💋 🌸 Serviciile mele sunt următoarele: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -69😁 -Sex normal in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale -FOOT JOB🤭 -FOOT FETISH😋 ‼️Accept deplasări și la hotel și pensiuni‼️ Prețurile mele sunt: -150 lei finalizarea🤑(30 min) -300 lei ora🤑(60 min) Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰 🏠LOCATIA :NUFARUL 🏘️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Iulie 8 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Iulie 8 Acum 39 minute, Ema01 a spus: 🚨Buna dragilor, ma numesc Ema, am 20 de ani, 58 kg si 1,60m iar de astazi va voi face o vizita in minunata Oradea 🚨 De astăzi voi fi disponibilă la voi în oraș ,aștept programările voastre pe wapp sau mesaj text! Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.🔥Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-23:00. 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte , programările neconfirmate la timp vor fi anulate)❌Nu răspund la numere private Astazi programul va fii incepând cu ora 16:00 -24:00 KiSs💋💋💋 🌸 Serviciile mele sunt următoarele: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -69😁 -Sex normal in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale -FOOT JOB🤭 -FOOT FETISH😋 ‼️Accept deplasări și la hotel și pensiuni‼️ Prețurile mele sunt: -150 lei finalizarea🤑(30 min) -300 lei ora🤑(60 min) Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰 🏠LOCATIA :NUFARUL 🏘️ Bun venit la Oradea! 😘🐼 1 Link spre comentariu
Cutlass Reputație: 72 Postat Iulie 8 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 8 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 897 Postat Iulie 8 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 8 Acum 2 ore, Ema01 a spus: 🚨Buna dragilor, ma numesc Ema, am 20 de ani, 58 kg si 1,60m iar de astazi va voi face o vizita in minunata Oradea 🚨 De astăzi voi fi disponibilă la voi în oraș ,aștept programările voastre pe wapp sau mesaj text! Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.🔥Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-23:00. 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte , programările neconfirmate la timp vor fi anulate)❌Nu răspund la numere private Astazi programul va fii incepând cu ora 16:00 -24:00 KiSs💋💋💋 🌸 Serviciile mele sunt următoarele: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -69😁 -Sex normal in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale -FOOT JOB🤭 -FOOT FETISH😋 ‼️Accept deplasări și la hotel și pensiuni‼️ Prețurile mele sunt: -150 lei finalizarea🤑(30 min) -300 lei ora🤑(60 min) Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰 🏠LOCATIA :NUFARUL 🏘️ Bine ai venit!😘 1 Link spre comentariu
Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 8 Link spre comentariu
Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 8 Acum 2 ore, ursuletulpanda a spus: Bun venit la Oradea! 😘🐼 Mersi❤️ 1 Link spre comentariu
Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 8 Acum 1 oră, sosoboso a spus: Bine ai venit!😘 Mersi❤️ 1 Link spre comentariu
Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 8 Acum 1 oră, sosoboso a spus: Bine ai venit!😘 Mersi❤️ 1 Link spre comentariu
Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 8 Link spre comentariu
Membru Premium adrianradi Reputație: 175 Postat Iulie 9 Membru Premium Partajează Postat Iulie 9 Bun venit la Oradea! Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Iulie 9 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Iulie 9 Acum 21 ore, Ema01 a spus: Bună! Mai ești în Oradea? Te întreb, pentru că în titlu scrii indisponibilă? Link spre comentariu
Ema01 Reputație: 126 Postat Iulie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 9 Chiar acum, ursuletulpanda a spus: Bună! Mai ești în Oradea? Te întreb, pentru că în titlu scrii indisponibilă? Din pacate nu, voi revenii peste ceva timp❤️🙈 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Iulie 9 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Iulie 9 Chiar acum, Ema01 a spus: Din pacate nu, voi revenii peste ceva timp❤️🙈 Mulțumim. Să ne vedem sănătoși! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum