Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hmmmm, a venit si primavara, in sfarsit :)

Duminica mi-as dori sa ma relaxez :D pe circuitul de la Amkart, asta bineinteles in cazul in care nu ploua. Daca ploua mergem la Sky Carting  :laugh2

Exista doritori? Ne intrecem? :D

Data trecuta, cand am fost, bineinteles ca am iesit pe locul 1.  :hooray ....dar am concurat singura =))

Glumesc, evident, adversarii mei erau knok out =))

post-98579-0-98363200-1395423613_thumb.jpg

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Nu vrei tu pe circuitul din IOR ?    :))))))

PS- vine si dulcica.

Postat

Circuitul din Ior? :boob  Din cate stiu eu, inca nu s-a deschis sezonul la hidrobiciclete =))

Postat

Ma, astia ziceau ca dau drumul si la barcute in Cismigiu :) Oricum nu ma bag la concurs la rame cu Amada :)))

Postat

m-am razgandit ... o fi ea Amada mare si tare, dar eu stiu sa sa trag la rame, am tras pana am picat lat, deci ma bag la un concurs ! Amada, what say you, my beloved ?

Postat

Pai si ce are a face circuitul de la Amkart cu balta, undita si rama? =))

Alooo, aici este cu si despre viteza  :laugh2

Postat

Sorinache, era despre ramele la care se trage , ... "a trage la rame" nu de pescuit si undite, nu pe partea aia ))))) auuuu, ce ai luat-o de rau, sa nu te deochi ... deci tragem la rame, adica tragem la vasle, nene, fara remuscari si fara resentimente, da ? Iar la pescuit viteza sigur nu e un factor esential, cat RABDAREA ! Guuuuuusfrabaaaa :))))) Anger management, zici ?

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

m-am razgandit ... o fi ea Amada mare si tare, dar eu stiu sa sa trag la rame, am tras pana am picat lat, deci ma bag la un concurs ! Amada, what say you, my beloved ?

Singurele rame de care mi-ar placea sa te tii sunt picioarele mele ridicate... provocarea va fi sa ajungi la glezne...  :laugh2

Legat de viteza, ca despre asta este vorba aici, cand va trebui sa "vaslesti" mai repede, o sa stii...  :laugh2

:hug1

• Oras:Bucales
  • Oras:Bucales
Postat

Eu sincer cand am citit titlul am inteles cu totul altceva :) Va las pe voi sa va dati seama ce;)

Postat

Deci titlul topicului :slap2 :laugh2  No offense Sorina :hug1

Phoaaa...cine este domnisoara din videoclip??? :drool  ce bunaciuneeee  :blushing2  

@inflexi: :D ...dupa clipul postat de Jack, si eu inteleg la fel ca si tine...=))

Postat

Phoaaa...cine este domnisoara din videoclip??? :drool  ce bunaciuneeee  :blushing2  

Sorina, culmea este ca dupa cate stiu domnisoara din videoclip este "in domeniu" sau era, parca nu in Bucuresti, in alt oras, nu mai tin minte detalii, poate stie altcineva mai exact. :thinking

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

ati ajuns sa trageti la rame si pe asfalt ... nu va mai ajunge balta ... nesatuilor ..:P

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Eu sincer cand am citit titlul am inteles cu totul altceva :) Va las pe voi sa va dati seama ce;)

da.

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Sorina, culmea este ca dupa cate stiu domnisoara din videoclip este "in domeniu" sau era, parca nu in Bucuresti, in alt oras, nu mai tin minte detalii, poate stie altcineva mai exact. :thinking

Habar n-am daca a activat. Dar nu m-ar mira...S-ar putea zice chiar ca ar fi pacat daca nu a activat  :laugh2  :laugh2  :laugh2.

DAR...probabil ca nu mai activeaza   :no2

http://www.cancan.ro/showbiz/sexy/fund-posterior-skizzo-skillz-233328.html

Postat

Eh, un asa "cadou" cred ca am merita eu si iubitul meu  :laugh2  ....sau numai eu.. :blushing2  sau mai bine i-as face un cadou de genul: sa-l imobilizez intr-un fel de pat (folosim catusele din dotare, alea cu blanita  :laugh2 ) sa fie fortat sa se uite cum ma iubesc cu domnisoara din videoclip, fara sa poata interveni, fara sa ne poata atinge ....o daaaa =))

Dar si cand deschidem catusele sa te tii draga Sorina...sa vezi ce omor iti iei  :slap2   :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ahhh, am citit titlul si credeam ca ti-a botezat Oly "pisda". Se pare ca nu, desi nu m-ar mira sa o faca, de fapt apelez la imaginatia lui. Valabil si pt Joseph.

Sorina, nu mai bine te cheamă.... pula ? Pisda ( il tot citez pe Oly, tre sa trec pe la casierie) ce faci cu ea cand mergi la kart? O legi de gard?

App, pe mine ma cheama euflo. Incantat. :)

Postat

30 min cu 13CP ...10 incalzire/10 min te las sa te obisnuiesti :)) /10 min cine pierde plateste tot

si pe urma facem si asa

http://m.youtube.com/watch?v=dT4Y4eiGDVA

Mi se pare mult 30min...fac febra musculara, mai bine incepem cu 20min, nu m-am mai dat de cateva luni, din septembrie. Si bineinteles ca mergem cu cele de 13CP :D

Pffff...mergem cu mobra? :D

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Astea-s shifter-e, sau cu ambreiaj centrifugal (o singura viteza)? ca n-am frecventat niciodata locatiile de care spuneti voi...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.