sorina4u Reputație: 80 Postat Martie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 21, 2014 O singura viteza..."fug" destul de tare, aprox 60km/h...depinde de masina pe care o nimeresti...sunt unele mai puturoase si unele mai iuti...
s0rin1978 Reputație: 892 Postat Martie 21, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2014 pai voi va duceti la karting sau la "loz in plic" 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Martie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2014 pai voi va duceti la karting sau la "loz in plic" Sa nu uitam in ce tara traim, orice poate sa fie "loz in plic"
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 21, 2014 pai voi va duceti la karting sau la "loz in plic" Intotdeauna pe karturi inchiriate e un factor de "loz in plic". Motoarele de kart, cu carburatoare, sunt niste dracii destul de delicate si sunt multi factori care le pot afecta performanta. Plus alte maruntisuri la geometria rotilor, scaun etc. Pentru cei care n-au virusul, 60 km/h nu suna impresionant ca si cifra; dar cu popou' situat la cativa cm de asfalt, credeti-ma, e o revelatie... The real deal ar fi, teoretic, shifter-ele (care au cutie/schimbator de viteze si ating performante chiar mai mari), dar nu stiu daca in Romania e vreo locatie care sa ofere asa ceva de inchiriat. Daca ma nimeresc prin Capitala cu suficient timp liber si suficient cash la dispozitie, incerc sa dau un semn...
s0rin1978 Reputație: 892 Postat Martie 21, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2014 Intotdeauna pe karturi inchiriate e un factor de "loz in plic". Motoarele de kart, cu carburatoare, sunt niste dracii destul de delicate si sunt multi factori care le pot afecta performanta. Plus alte maruntisuri la geometria rotilor, scaun etc. Pentru cei care n-au virusul, 60 km/h nu suna impresionant ca si cifra; dar cu popou' situat la cativa cm de asfalt, credeti-ma, e o revelatie... The real deal ar fi, teoretic, shifter-ele (care au cutie/schimbator de viteze si ating performante chiar mai mari), dar nu stiu daca in Romania e vreo locatie care sa ofere asa ceva de inchiriat. Daca ma nimeresc prin Capitala cu suficient timp liber si suficient cash la dispozitie, incerc sa dau un semn...era o gluma ... stai linistit ca stiu prea bine ce inseamna carburator .. si cat de "misto" e sa ti se deregleze ... nu mai devreme de azi imi reglai carburatorul la oltcit ... dupa ce il desfacui de vreo 3 ori in alta ordine de idei prefer totusi alta varianta a kartului .. doar ca e mai inalt si are motoare mai puternice .. si nu te plimbi pe asfalt ci pe macadam si drumuri neamenajate
Klaus10 Reputație: 11 Postat Martie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2014 Mi se pare mult 30min...fac febra musculara, mai bine incepem cu 20min, nu m-am mai dat de cateva luni, din septembrie. Si bineinteles ca mergem cu cele de 13CP Pffff...mergem cu mobra? Mobra nu e pregatita de sezon, inca!...doar ce s-a incalzit. Pai asa te lauzi tu ?.. din cate am citit pe aici poti si sex mai mult ). Eu nu am mai fost de 2 ani cred ...in fine ideea era cine pierde plateste, te bagi? Duminica nu prea pot de obicei, dar in alta zi ar fi ok...am vazut ca se poate si in nocturna, nu am experimentat, tu?
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 21, 2014 in alta ordine de idei prefer totusi alta varianta a kartului .. doar ca e mai inalt si are motoare mai puternice .. si nu te plimbi pe asfalt ci pe macadam si drumuri neamenajate ATV/quad? momentul adevarului: intotdeauna am fost curios, niciodata n-am incercat tre' sa repar asta... Sau, sa nu zici raliuri. Nu si tu, Brutus, te rog - ca numa' ieri am auzit la radio ca incepe Brasovul, si mi-am dat pumni in ..... well, sa zicem cap ca, in loc sa fiu pe la Rasnov / Paraul Rece, lucram de zor...
s0rin1978 Reputație: 892 Postat Martie 21, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2014 bughy suna mai bine ? raliul e frumos de vizionat .. altfel na ,, e un sport destul de scump ...
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 21, 2014 Aaa, I see what you did there Suna foarte bine teoretic - nici asta n-am incercat... In alta ordine de idei - plm, cum se gasesc unii pe altii motoristii astia... prin cele mai neasteptate colturi si forumuri...
s0rin1978 Reputație: 892 Postat Martie 21, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2014 ii aduna o ... mobra ...
sorina4u Reputație: 80 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2014 Mobra nu e pregatita de sezon, inca!...doar ce s-a incalzit. Pai asa te lauzi tu ?.. din cate am citit pe aici poti si sex mai mult ). Eu nu am mai fost de 2 ani cred ...in fine ideea era cine pierde plateste, te bagi? Duminica nu prea pot de obicei, dar in alta zi ar fi ok...am vazut ca se poate si in nocturna, nu am experimentat, tu?Bineinteles Da, se poate si nocturna ...nici eu nu am mai experimentat...inca Nici a mea nu e gata, ma gandeam ca ma lipesc de...a ta Aaa, I see what you did there Suna foarte bine teoretic - nici asta n-am incercat... In alta ordine de idei - plm, cum se gasesc unii pe altii motoristii astia... prin cele mai neasteptate colturi si forumuri... ...dependenti de adrenalina Oare ce as alege intre mobra si sex?? :350x
s0rin1978 Reputație: 892 Postat Martie 22, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 22, 2014 Oare ce as alege intre mobra si sex?? :350x un oltcit ..
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 22, 2014 Oare ce as alege intre mobra si sex?? :350x sex pe mobra 3
Clontosul Reputație: 535 Postat Martie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 22, 2014 sex pe mobra http://www.youtube.com/watch?v=52Ntt0bLstw 1
brigadierul Reputație: 260 Postat Martie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 22, 2014 Parca era Pista de Carting LA Otopeni?
sorina4u Reputație: 80 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2014 sex pe mobra Este greu...sa nu crezi ca nu mi-a trecut prin cap...doar ca ce as vrea eu este pe un super sport, nu pe un Harley, si nu am gasit inca acel pilot in care sa am atat de mult de incredere sa imi pun viata in mainile lui in timp ce el face sex cu mine, in mers, la 200km/h
brigadierul Reputație: 260 Postat Martie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JxPq-enlS8E 1
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 22, 2014 Este greu...sa nu crezi ca nu mi-a trecut prin cap...doar ca ce as vrea eu este pe un super sport, nu pe un Harley, si nu am gasit inca acel pilot in care sa am atat de mult de incredere sa imi pun viata in mainile lui in timp ce el face sex cu mine, in mers, la 200km/h si dupa aia sa ii zici....AI FOST MORTAL ! :slap2 3
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 22, 2014 Te bagi ??? 6
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2014 Genial!
s0rin1978 Reputație: 892 Postat Martie 22, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 22, 2014 si totusi lipseste off-road-ul ...
sorina4u Reputație: 80 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2014 Te bagi ??? Tare! Dar nu, nu la aia m-as baga, ci la asta, pe care a postat-o cineva mai devreme http://www.youtube.com/watch?v=dT4Y4eiGDVA&app=desktop
Klaus10 Reputație: 11 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2014 Da da da ...observ ca ti-a placut . greu de gasit cineva cu asemenea skilluri si nebunie bineinteles. ...s'nteleg ca esti pasionata de supersport si detii asa ceva? mai exact ce?...iesi la intalniri, o trupa ceva cu care te plimbi?
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=oiJAF0NCK_s
amfitze Reputație: 422 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2014 Vreau si eu la Amkart. Sunt un mini stig )))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum