Sari la conținut

Lorry MILF 0734134681

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
On 1/13/2025 at 9:25 PM, Mocureloaded said:

Acuma ce-i drept ... e cam bunoacă milfa asta ... pe bune.

P.S.: ceva phoshop se poate distinge la poze, dar ... asta e trendu'.

Dar oricum bunoacă milfeta!

Te aștept pe la mine când îți faci curaj😋

Cât despre poze ...sa zicem că mi place să pozez sexy, sa am poze Profi, și tot ce ofer eu vreau sa fie profi 

• Inimioara 2
  • Oras:Pitesti
Postat
1 oră în urmă, LoryMasaj a spus:

Te aștept pe la mine când îți faci curaj😋

Cât despre poze ...sa zicem că mi place să pozez sexy, sa am poze Profi, și tot ce ofer eu vreau sa fie profi 

E problema lui dacă nu își face curaj 😁

Eu mi am făcut și NU REGRET nimic ‼️

te pup 🙏😘

• Inimioara 1
Postat
On 1/4/2025 at 7:12 PM, gladiato said:

Lory in weekend cum ai programul pup

Mereu același program 10-15,  max 16 

• Inimioara 1
Postat

The most beautiful age for a woman îs when She stops counting years and starts  turning her dreams in reality IMG_0163edblur.jpg.ff535c392829249054101fa00a36a144.jpg

• Like 1
  • Inimioara 8
Postat

am fost azi la milf -ul acest si bine am facut, locatia cunoscuta este ce trebuie, putin intuneric, pe la Auchan titan. 

Lory este o milfana neastamparata, m a asteptat imbracata sexy, am trecut direct la masaj erotic cu tot felul de frecusuri si m a framantat si cu mainile si cu picioarele pe ciocan, fk destul, am savurat si piersicuta cu limba pana am s a fericit si ea :)). Am finalizat cumva pe ea pe coape si putin pe picior. A fost o intalnire foarte reusita si sper sa mai prind loc la ea, notele sunt mari si o recomand cu caldura, dar sper sa nu se faca coada prea mare. Te pup Lory ;)

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună ziua,

Las și eu aici experiența pe care am trăit o . Am fost la Lory.......scuze îngerul LORY , am făcut programare ajuns urcat, intrat peste ce am dat....o doamnă, domnișoară,femeie înger super frumoasă piele fină, mirosul ei îti rămâne impregnat, nu te mai saturi de ea. Masaj, mișcări, trup, inteligență, feminitate, frumusețe, toate la un loc crează îngerul LORY ( EU ÎI SPUN IUBIRE INTERZISĂ) e ceva fantastic ramai cu ea și după ce ai plecat, nu prea mă pricep la cuvinte dar când ai parte de așa experiență nici măcar nu îti mai trebuie cuvinte , relaxare totală. Recomand din toată inima, o adevărată femeie , doamnă, domnișoară. Sper să ne revedem curând IUBIRE INTERZISĂ 

• Inimioara 1
Postat

salut.

am fost si eu la Lory. Am fost defapt de doua ori, prima oara am stat o ora si a doua oara am luat 2 ore, pentru ca am vrut sa stau mai mult. Si bine am facut. I-am dus si 2 cadouri, asta pt ca a fost draguta si a acceptat sa vin 2 ore (eu initial ma programasem pt o ora si am revenit pt ca sa merg la ea 2 ore). Lory e ce trebuie. Asta e parerea mea. Nu pot sa dau note ca ar fi subiectiv. Ca locatie: Rasarit de Soare, Titan, unde este de altfel Irina (Randunica). Programari prin whatsapp (Lory este matinala). Pentru cele doua ore am dat 600 lei (300*2). Fata este cea din poze, dupa cum probabil v-ati dat seama. Un lucru de apreciat ca apare necenzurata in poze. Cam atat.

O seara placuta!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Vizitat @LoryMasaj a 3 oara de când o cunosc. Răspunde la mesaje foarte repede și este foarte punctuală. Locația este curată cu tot ce vrei la baie dar și camera este potrivită pentru ceea ce face ea. 
De fiecare dată când o văd cat de sexy mă așteaptă și cum mă  surprinde cu feminitatea, senzualitatea chiar și erotismul pe care ți l oferă te face să nu mai pleci de acolo, mânuțele ei în ceea ce face sunt unice și te relaxează foarte tare.
De când o cunosc eu am stat în compania ei câte 2 ședințe și nu am regretat, chiar nu prea îmi ajung 2 lângă ea..este o persoană cu igiena perfectă, masajul il oferă nud și serviciile sunt doar cele ce țin de masaj .

pentru mine este de Revenit și o recomand tuturor. Este milf ul perfect și are formele naturale și chiar foarte atrăgătoare. 

PS: cred că îmi fac abonament la ea 😁

• Minus 1

Postat

Va salut dragi membrii ai comunitatii nimfomane . Avand in vedere ca am mai profitat si eu de niste ponturi de pe aici si am mai fost la masaj  destul de rar pe parcursul anilor , as vrea sa-mi aduc si eu contributia si sa va povestesc poate una dintre cele mai faine experiente pe care le-am avut.  

Interactiunea cu Lory mi-a depasit asteptarile .  Mi-a placut faptul ca inainte sa  stabilim o intalnire m-a rugat sa povesesc cate ceva despre mine, sa-i spun ce mi-ar placea si ce asteptari am, specificandu-mi ca este selectiva si  ca nu accepta pe oricine, ceea ce mi-a dat de inteles ca este o femeie ce se respecta . 

Am reusit sa ne sincronizam pentru o intalnire o saptamana mai tarziu si vreau sa va spun ca a meritat asteptarea . 

Am fost intampinat cu o imbratisare calda, am primit un prosop curat apoi am intrat la dus . Apa fierbinte , garsoniera ok , pat spatios, lumina difuza . Nu pot spune ca am putut fi atent la foarte multe detalii legate de spatiul unde s-a petrecut actiunea pentru ca Lory a reusit sa ma scoata din ale mele . Orice probleme sau ganduri ai avea, ele dispar in prezenta ei . Este o femeie lipicioasa , dulce, prezenta , naturala . Am avut impresia ca ne cunoastem de ani de zile  . Cu ea nu e doar despre masaj , e despre cum te face sa te simti prin modul ei de a fi si simpla prezenta  . 

Masajul in sine este genial ...te freaca peste tot cu ulei cald si e atenta la reactile tale ...te si intreaba ce si cum iti place si vine si ea cu propuneri .  Pe langa asta totul este presarat cu saruturi pe corp, imbratisari si momente pline de pasiune . 

Ca si aspect...ea easte fix pe genul meu ...micuta , frumusica,bruneta,creata , fund bombat, sani medii si frumosi ...piele catifelata si...pasarica delicioasa .   Nu o sa dau note pentru ca nu sunt genul insa pentru mine aceasta experienta mi-a depasit asteptarile si este pe locul 1 . 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...