plesan Reputație: 41 Postat Aprilie 30 Telefon: 0762 601 066 Oras:Bucuresti Telefon: 0762 601 066 Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30 Am fost in vizita la Lory, acum 2ua săptămânii Am contactat o pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire, este o adevărată doamna di n primele cuvinte scrise pe whatsapp! Locatia e o garsoniera curata. Am fost atras de poze pentru ca arata bestial la corp, dar lory e frumoasa si la fata! Poze 100% reale! Eleganta și foarte sexy! Masajul de relaxare a fost excelent, am vorbit si am reusit sa ne cunoastem mai bine. A urmat cel erotic. Stie sa te atinga de iti tremura tot corpul. Mi a zis sa ma intorc si am putut sa o admir si mi a luat mana si m a indemnat sa o ating Felul cum se simte cand e lipita de tine si iti zambeste, e o adevarata provocare sa rezisti Finalul a fost de vis Notele sunt de 10+++ Este super permisiva daca esti respectuos!!! De revenit? Cu siguranta DA!! O amintire tare placuta, mulțumesc Lory❤️! 1
adidas Reputație: 685 Postat Mai 5 Oras:TÂRGOVIȘTE Oras:TÂRGOVIȘTE Postat Mai 5 A fost din nou o experiență... intensă, ca să spun așa. Lorry știe cum să te facă să te simți bine, de la atingerile cu ulei până la relaxarea profundă. Femeia e frumoasă, asta e clar, dar mai important e că știe ce face. Finalul a fost... exploziv. Dacă vrei un masaj erotic care să te scoată din minți și să te relaxeze complet, Lorry e alegerea potrivită. Nu e pentru cei timizi, dar dacă ești deschis la experiențe, o să-ți placă la nebunie. Restul de locație, cash și note raman nu le mai scriu ca le găsiți mai sus 😄😄 1
catalin mihai Reputație: 11 Postat Mai 8 Postat Mai 8 Mai terminați cu vrăjeala asta din recenziile siropoase . Cine știe cunoaște despre ce este vorba ......pe lângă masaj . Si din prima , nu ca daca esti client fidel . Asa ca m-ai tăiați din ele .... 1
Haiavatha Reputație: 3 Postat Mai 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8 8 hours ago, catalin mihai said: Mai terminați cu vrăjeala asta din recenziile siropoase . Cine știe cunoaște despre ce este vorba ......pe lângă masaj . Si din prima , nu ca daca esti client fidel . Asa ca m-ai tăiați din ele .... De ce nu lasi o recenzie, daca ai experimentat?
alxn991 Reputație: 22 Postat Mai 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9 Acum 17 ore, catalin mihai a spus: Mai terminați cu vrăjeala asta din recenziile siropoase . Cine știe cunoaște despre ce este vorba ......pe lângă masaj . Si din prima , nu ca daca esti client fidel . Asa ca m-ai tăiați din ele .... Si la colega adriana, la fel?
catalin mihai Reputație: 11 Postat Mai 9 Postat Mai 9 Acum 4 ore, alxn991 a spus: Si la colega adriana, la fel? Nu cunosc . Nu am vizitat- o . Cu programul ei doar dimineața nu am cum . Ar fi bine sa fie la fel
catalin mihai Reputație: 11 Postat Mai 9 Postat Mai 9 Acum 14 ore, Haiavatha a spus: De ce nu lasi o recenzie, daca ai experimentat? Pentru ca nu se poate spune clar aici . Cine vrea sa înțeleagă înțelege..... Din prima vizita ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Postat Mai 9 1 oră în urmă, catalin mihai a spus: Pentru ca nu se poate spune clar aici . Cine vrea sa înțeleagă înțelege..... Din prima vizita ... Dacă nu se poate spune aici, atunci nu spui, dar nu spui nimic ... nici măcar nu faci aluzie la "beneficiile neoficiale" ce le-ai obținut, vezi doamne, de la prima vizită. Sau dacă chiar le faci ... nu le faci la acest mod atât de transparent. Punct! Atitudinea ta și comportamentul public nu are nimic a face cu ceea ce generic se numește gentleman.
Haiavatha Reputație: 3 Postat Mai 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9 3 hours ago, catalin mihai said: Pentru ca nu se poate spune clar aici . Cine vrea sa înțeleagă înțelege..... Din prima vizita ... Pai daca nu se poate, atunci de ce aduci vorba? Si daca tot ai adus vorba...nu inteleg de ce nu se poate spune? Ai jurat pe cravata de pionier? Ai facut legamant cu sange? Eu, de exemplu, am auzit zvonuri ca ar face si normal neprotejat. Nu mi s-a intamplat mie, dar am auzit de la altii. Stiu ca e o acuzatie nasoala, de-aia am si precizat "zvonuri", dar daca i s-a intamplat cuiva, cred ca ar trebui sa spuna, nu? 1
Haiavatha Reputație: 3 Postat Mai 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9 4 minutes ago, Haiavatha said: Pai daca nu se poate, atunci de ce aduci vorba? Si daca tot ai adus vorba...nu inteleg de ce nu se poate spune? Ai jurat pe cravata de pionier? Ai facut legamant cu sange? Eu, de exemplu, am auzit zvonuri ca ar face si normal neprotejat. Nu mi s-a intamplat mie, dar am auzit de la altii. Stiu ca e o acuzatie nasoala, de-aia am si precizat "zvonuri", dar daca i s-a intamplat cuiva, cred ca ar trebui sa spuna, nu? Sorry, am mancat kkt. M-am uitat acum mai bine la titulara topicului si nu era vorba de ea cu sexul neprotejat
Pizmasul Reputație: 0 Postat Mai 9 Postat Mai 9 La 08.05.2025 la 18:45, catalin mihai a spus: Mai terminați cu vrăjeala asta din recenziile siropoase . Cine știe cunoaște despre ce este vorba ......pe lângă masaj . Si din prima , nu ca daca esti client fidel . Asa ca m-ai tăiați din ele .... Am auzit si eu ca preferatii adica astia care fac recenziile astea siropoase beneficiaza si de ceva extra special dar eu le doresc sanatate si la multi ani.Stiu ca fiecare din aia cu recenziile alea se crede special si ca nici unul din ei nu ar recunoaste nimic ca nu au demnitate curaj dar mai ales ca i ar taia duduia de la tratamente speciale
gladiato Reputație: 843 Postat Mai 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10 Trebuie, confirmate aceste zvonuri, nu trebuie sa acuzam fără dovezi...spor 1
sabinmeeee Reputație: 464 Postat Mai 10 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Mai 10 Eu am fost o singura data la Lorry, pe la începuturile ei, am lăsat și recenzie. N-am primit mai mult decât un masaj... Un masaj foarte bun, așa cum am scris și în recenzie. Într-adevăr că nu am mai revenit, că nu sunt fan masaje. Sunt client vechi al locației, mai mult pentru epilare, dacă zvonurile ar fi fost adevărate mă gândesc că aș fi primit și eu aceste "beneficii". Cunosc locația de cel puțin 10 ani, am tot testat fetele care s-au perindat pe acolo, dar niciodată n-am primit mai mult decât un masaj.... Ar fi chiar tare sa se fi schimbat "beneficiile" 🤭 Poate așa as revenii și eu la Lorry. Urmăresc topicul, sunt curios daca confirma cineva zvonul 😋 1
Membru Premium Bogdan15689 Reputație: 217 Postat Mai 13 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Membru Premium Postat Mai 13 Cine a ajuns la Lory știe exact ce oferă EA, este vorba de energia ei sexuala pe care noi bărbații o simțim din plin, este vorba de erotismul pe care îl emana, de senzualitate și mai ales de PRIVIREA aia ! Modul în care te privește când este deasupra , când se unduieste și te atinge cu mâinile, cu sânii, este vorba de atmosfera de acolo, de feminitatea ei, modul în care te primește, este vorba de energia și inteligența ei emoțională in care se conectează la nevoile tale. Să întâlnești o femeie că ea este RAR! Nici în viața de zi cu zi, Intr-o lume în care femeile poarta doar adidași și haine largi, un kg de gene false și acid in buze, apare o Lory eleganta care știe să îmbrace o rochiță de dantela sau niste sandale cu toc finuț , care are un corp natural și o piele catifelata Multi dintre noi suntem căsătoriți avem parte de sexuț acasă, nu pentru o partida de sex anost apelam la masaj erotic EA e dulce, carismatica, prietenoasa, este feminina și delicata Este unica prin felul ei de a fi, de asta are succes și de asta de 8,9 luni lumea scrie recenzii siropoase. Pentru ca EA prin simpla ei prezenta te face sa te simți minunat , te validează ca bărbat, după ce pleci de la ea îți rămâne peste tot, în gânduri, in piele, in ❤️ 3 1 2
dorky07 Reputație: 1049 Postat Mai 21 Postat Mai 21 Desi Am mai fost în vizită la lori o să vă repet și o să vă mai scriu odată experiența mea pentru că merită Din prima aș putea să-ți spun câteva lucruri ca să clarificăm situația din start Lory nu este pentru oricine, ca să simți ce oferă ea trebuie sa fii un bărbat în energia pur masculina și matur emoțional, sa rezonezi cu ea, să știi să respecți femeia, sa te simți privilegiat că te poți bucura de corpul ei. Eu în general nu scriu poezii și îmi plac și lucrurile poate puțin mai ciudate dar nici o chestie deosebită și merită scris În primul rând nu este vorba despre sex pentru că nu se pune problema de așa ceva la lory ESTE vorba de o conexiune mult mai puternică este vorba de masaje erotic care iti da niște senzații intensive ESTE vorba despre senzația pe care o ai atunci când tripurile goale alese unduiesc se ating se simte o conexiune se simt o căldură se simte ceva fabulos cel puțin eu asta am simțit ESTE adevărat că probabil nu l-a este la fel cu toată lumea și că trebuie să crezi acea conexiune și să intri în acel gol Cred că majoritatea caut citit recenziile mele au văzut că Eu nu dau astfel de sume de bani nici măcar pentru o oră de sex dar aici este ceva deosebit și cei 400 RON pentru o oră cu lory merită cu prisosință 1
LoryMasaj Reputație: 592 Postat Iulie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2 Buna tuturor! Am redeschis topicul și mai adaug câteva poze pentru cei care nu mă urmăresc pe whats app la noutati. Revin în curând și cu poze de la mare 😍 Programul meu rămâne același de dim de la 10 la 15, max ora 16 Va aștept cu programări pe whats app, prețul unei ședințe este 400 lei, locația se știe Titan complex Răsărit de Soare 4
LoryMasaj Reputație: 592 Postat Iulie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2 Dragilor eu îmi împart locația cu alte colege și îmi sunt alocate orele de dimineață de la 10 până pe la max ora 15, 16. oricum eu sunt matinala și mă simt foarte energica pe orele astea, deci nu insistați pentru ore de seară. Nu locuiesc acolo vin doar când programările mele sunt confirmate în dimineața programării. Va rog sa respectați ora programării, eventual să ajungeți în zona cu 5,10 min înainte mai ales cei noi care nu cunosc Complexul Răsărit de Soare , se mai pierde timp cu parcarea cu găsirea blocului etc Plata se face la începutul ședinței de masaj 400 lei cash ! Nu Revolut NU transfer bancar ! Dușul la început este obligatoriu indiferent daca abia ai făcut înainte să pleci de acasă . Înainte să te programezi la mine vom conversa pe whats app pentru a crea o conexiune și să vedem dacă rezonam. Eu sunt selectiva și nu accept orice persoana , deci asigură-te că ai abordarea corecta când mă contactezi Prioritate la mine au fidelii mei și cei care stau 2 ore Menționez că nu răspund niciodată la apeluri deci nu sunați, răspund doar la mesaje pe whats app 5
hotdplust Reputație: 1 Postat Iulie 2 Postat Iulie 2 After reading the reviews on this page, it seemed clear that if I wanted find the best massage, Lory was the obvious choice. I communicated with her on Whatsapp and although we had some troubles getting our schedules to match, she was responsive and honest with her messages. Eventually we were able to arrange a day for our first meeting. I say "first" because I will definitely return. I am not going to write a review with numerical rankings as I feel that does injustice to the whole complete experience. All I can say is this a beautiful woman who understands her feminine energy and appreciates men of class and elegance. I appreciated her responsiveness, attention to detail and genuine interest in making sure my visit was comfortable and worth my time. I primarily speak English and it was very easy to speak and communicate with her - communication is a major factor towards the experience. She is very beautiful woman all around - inside and outside. As the photos reveal, there are many aspects of her BODY that will appeal to every man, but it was her eyes that I could not stop paying attention to. I think she looks better in person than in the photos. Photos can not reveal the energy of her smile, her eyes and her feminine presence. I was hoping to find a masseuse that I could consistently visit for a good relaxing massage and to spend a quality hour with. I am very thankful to have found Lory. I am looking forward to my next visit. 🌹 -------- romanian version via Google Translate -------- „După ce am citit recenziile de pe această pagină, mi s-a părut clar că, dacă voiam să găsesc cel mai bun masaj, Lory era alegerea evidentă. Am comunicat cu ea pe Whatsapp și, deși am avut unele probleme în a ne potrivi programul, a fost receptivă și sinceră cu mesajele ei. În cele din urmă, am reușit să stabilim o zi pentru prima noastră întâlnire. Spun „prima” pentru că cu siguranță voi reveni. Nu voi scrie o recenzie cu clasamente numerice, deoarece consider că acest lucru nedreptățește întreaga experiență. Tot ce pot spune este că este o femeie frumoasă, care îi înțelege energia feminină și apreciază bărbații cu clasă și eleganță. Am apreciat receptivitatea ei, atenția la detalii și interesul ei autentic de a se asigura că vizita mea a fost confortabilă și a meritat timpul meu. Vorbesc în principal engleza și a fost foarte ușor să vorbesc și să comunic cu ea - comunicarea este un factor major al experienței. Este o femeie foarte frumoasă din toate punctele de vedere - atât în interior, cât și în exterior. După cum arată fotografiile, există multe aspecte ale CORPULUI ei care vor atrage orice bărbat, dar ochii ei au fost cei la care nu am putut să nu fiu atent.” Cred că arată mai bine în persoană decât în fotografii. Fotografiile nu pot dezvălui energia zâmbetului ei, a ochilor ei și a prezenței ei feminine. Speram să găsesc o maseuză pe care să o pot vizita în mod constant pentru un masaj relaxant bun și cu care să petrec o oră de calitate. Sunt foarte recunoscătoare că am găsit-o pe Lory. Aștept cu nerăbdare următoarea mea vizită. 🌹 1
hotzu2014 Reputație: 290 Postat Iulie 2 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 2 Vizitat din nou Lory, la fel de frumoasa poate chiar mai frumoasa 🥰. E o femie top cu niste servicii top. Ce pot sa adaug fata de recenzia precedenta e ca sa schimbat decorul locatiei e altceva si ca Lory e mai bine, paote si pentru faptul ca nu e prima oara. O recomand cu dar si as vizitat-o mai des daca nu ar avea programul asta matinal. Locatie 9 Lory 10 Masaj relaxare 9 Masaj erotic 1p Platit 400 lei 1
sabinmeeee Reputație: 464 Postat Iulie 2 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Iulie 2 Salutare confrați de senzații tari, Am tot pândit sa se întoarcă Lory din concediu și să prind loc. M-au încins pozele postate din concediu lansarea ei de WhatsApp .Pentru cei care nu le-au văzut, vă spun doar atât, nisip,mare și un trup extrem de sexy la plajă (evident nud). Așa că am prins ieri loc în jurul prânzului. Menționez că este a 3 a mea vizita la ea. De data asta a fost puțin diferit, poate că am prins o după concediu, era super relaxată și o dorință erotica in ochi. De cum am intrat pe ușa, Lory m-a întâmpinat cu un sărut senzual(eu lipit cu spatele de ușă), de parcă eram iubitul venit din delegație și de care îi era dor. Evident că mă aștepta ca în pozele postate la stare, adică naked:) A coborât mana in pantaloni unde a început să îmi maseze ușor pula,care era deja erectă. Menționez că de fiecare data când merg la ea, sunt deja dusat și pare că ea știe asta. Eu stand la 2 blocuri distanță,nici nu mi se uscase parul :)) Văzând că sunt gata de acțiune, mi-a dat jos tricoul și a început să mă mângâie suav, încă eram in picioare, am crezut că o să beneficiez de un masaj erotic atipic ,adică în picioare :)) A reluat sărutul pasional, timp in care m-am descălțat de șoșoni și am cuprinso in brațe. Îi simțeam trupul sexy lipit de al meu... Numai când îmi amintesc am deja erecție... S-a întors cu fundul spre mine si a început să se miște lasciv fracanduse de pula mea erectă din pantaloni. Cred că o deranjau pantalonii, că nu a durat mult și s-a întors să mi-i de-a jos. Am ajutat-o eu cu deschiderea cataramei de la curea, dar mai departe s-a descurcat ea. Eu nepurtand boxeri sau chiloti, după ce mi-a dat pantalonii jos a rămas în genunchi și mă privea în ochi in timp ce îmi mângâia pula și coaiele ușor cu unghiile. Doamne, cât erotism și ce priveliște, la un moment dat m-a apucat zdravăn de pula și a început să o frece in timp ce mă privea în ochi in timp ce se juca cu limba pe buzele ei apetisante. Am oprit o deoarece simțeam că explodez, i-am spus că mi-ar plăcea să ne mutăm in pat deoarece avea poftă de păsărica ei delicioasa, așa că i-am dat mâna sa o ajut sa se ridice și am condus o spre pat. Ce credeți că am ajuns în pat?! Nope, am oprit o in picioare la marginea patului și i-am oferit o partida de limbuțe,eu in genunchi ea in picioare. M-a cam muncit , dar a meritat, îi simțeam degetele prin părul meu și la un moment dat mă ținea strâns până a ajuns la orgasm. Nu știu cum sunt alții, dar eu când reușesc să aduc la orgasm o gagica și îi simt acel tremurat, am o satisfacție nebuna, la Lory de data asta,fiind în picioare,după tremurat a fost nevoie sa se așeze pe pat nu mai putea sa stea in picioare. Am lăsat-o să-și tragă puțin sufletul și m-am întins lângă ea. Ce credeți, că i-a ajuns?!? No no no. A început să se frece cu fundul de pula mea, îi simțeam pizda umeda cum îmi atingea din când în când ouăle. Simula un reverse cow și îi ieșea foarte bine. Dar parcă nu avea stare, cred că o activasem, că după 1-2 minute de reverse, și-a mutat fundul mai sus spre capul meu și am ajuns într-un 69. Își mișca Lory pizda de fața mea într-un mare fel. Eu sunt fan facesitting, am mai făcut asta cu ea, probabil că și ei îi place să simtă nasul meu mare intre labii. Nu vedeam ce face cu pula, o freca într-un fel... Luase ceva ulei de masaj și o freca cumva cu ambele mâini, că simula perfect un sex oral. Evident că n-am mai rezistat și am finalizat glorios și exploziv in 69, cred că am ejaculat puțin și pe ea, că după ce s-a ridicat să ia șervețele pentru a mă șterge, am văzut că s-a șters și ea în zona umarului drept. Totul a durat undeva la 20 de minute. Mie îmi place de Lory că mereu începem cu erotic și apoi relaxare. Practic eliberam tensiunea erotica și apoi ne relaxam împreună. M-am pus pe burta in timp ce discutam despre mare și diverse subiecte in timp ce ea îmi făcea un fel de masaj de relaxare combinat cu mângâieri. Am lăsat-o așa vreo 10 minute, apoi i-am propus să mă lase să îi fac și eu masaj. M-am bucurat de fiecare părticică a trupului ei. I-am oferit sărutări aproape peste tot. Evident că ne-am tot sărutat și mângâiat până la terminarea timpului. Am glumit eu la plecare că plec la.fel.de erect cum am venit :)) vă dați seama că mai aveam chef de o lăbuță,dar nu mai aveam timp. Poate data viitoare reușesc să finalizez de două ori,dacă ne organizam mai bine. Concluzia finala este că... Cine nu a avut parte de o femeie ca Lory, a trăit degeaba : Te sărut Lory și ne vedem data viitoare 😘 2 1
Blitzan Reputație: 16 Postat Iulie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3 Bine ai revenit frumoaso, de când îmi doresc să ajung la tine . Ai cele mai frumoase si incitante recenzii pe care le-am citit. Îmi doresc sã te cunosc cat mai curând . Am vazut ca esti foarte selectivă si mã bucur enorm de mult. Asta da dovada de rafinament si eleganta . Te voi contacta când stiu sigur ca ajung . Să ai o seară faină pozele sunt foarte sexi si reusesti , emani multă eleganta 1
LoryMasaj Reputație: 592 Postat Iulie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3 Putina anatomie nu strica :))) Adevărul e că limbutele se simt mișto pe clito :)~~ 3 2
Postări Recomandate