Membru Premium tzipiripi Reputație: 3192 Postat Iulie 9 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 9 Acum 7 ore, sheptica a spus: Mmmm.....eu mă bag Unde te bagi, bosulică, că eram eu în cadru'!!!! Nu mai poți să halești în liniste o clatituță ca sar te tine toate hienele!!!! Țțțțțțțțț! 1 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
LoryMasaj Reputație: 588 Postat Iulie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9 3 minutes ago, tzipiripi said: Unde te bagi, bosulică, că eram eu în cadru'!!!! Nu mai poți să halești în liniste o clatituță ca sar te tine toate hienele!!!! Țțțțțțțțț! E și el pofticios 🤤
claudiubadboy Reputație: 311 Postat Iulie 9 Postat Iulie 9 Acum 10 ore, LoryMasaj a spus: Ești perfecta ca femeie !!! 🔥❤️😍 1
LoryMasaj Reputație: 588 Postat Iulie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9 16 minutes ago, claudiubadboy said: Ești perfecta ca femeie !!! 🔥❤️😍 Mulțumesc frumos 😘 1
daulimbi Reputație: 139 Postat Iulie 10 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Iulie 10 nu ne-o arăți pe păsă?
Membru Premium derwall Reputație: 809 Postat Iulie 10 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 10 Acum 5 ore, LoryMasaj a spus: Parca esti sculptata...ce corp si ce aparitie, miammm! Bine ca mai exista si astfel de femei...oare realul intrece in așteptari, la toate capitolele...virtualul ?😋😘😉 2
LoryMasaj Reputație: 588 Postat Iulie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10 1 hour ago, derwall said: Parca esti sculptata...ce corp si ce aparitie, miammm! Bine ca mai exista si astfel de femei...oare realul intrece in așteptari, la toate capitolele...virtualul ?😋😘😉 Mulțumesc pentru apreciere, cred că au răspuns la întrebarea ta cei care m-au vizitat. Dar cel mai bine ar fi sa te convingi tu singur 🥰
LoryMasaj Reputație: 588 Postat Iulie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11 „Ce contează că nu se mai scoală, dar uite ce frumos atârnă.” Da, da. Azi despre andropauza..și el TABU. E o remarcă tăioasă, nu? Cu ironia unei femei care și-a văzut propriile transformări și care, deodată, privește în oglindă nu doar propriul trup, ci și al bărbatului de lângă ea. Pentru că da, se vorbește mult despre menopauză, despre bufeuri și colagen pierdut, dar prea puțin despre ceea ce li se întâmplă bărbaților. Andropauza — termenul incomod care îți spune, pe șoptite sau cu sarcasm: „A venit și rândul tău.” IUHUU! Ce este andropauza, de fapt? Andropauza este echivalentul masculin al menopauzei — o scădere progresivă a testosteronului care afectează energia, masa musculară, dispoziția, funcția se*xuală și chiar memoria. Nu apare brusc, ca menopauza, dar își face loc în viața bărbatului cu pași mici: 👋Disfuncție erectilă sau erecții mai slabe 👋Libido scăzut 💤Oboseală cronică, lipsă de motivație 🫰Iritabilitate sau depresie 👀Creștere în greutate, mai ales în jurul taliei 🦴Scăderea masei musculare și a densității osoase 💤Tulburări de somn Și totuși, într-o societate în care „bărbatul trebuie să fie tare”, cine are curajul să spună: „Nu mai sunt eu. Nu mă mai recunosc. Nici în oglindă, nici în pat.” HAI, CURAJ! Masculinitatea nu stă într-o erecție, dar nici nu dispare cu una slabă. Nu este vorba doar despre performanță se*xuală, ci despre identitate. Un bărbat care începe să se simtă „moale” — la propriu și la figurat — poate trăi o criză profundă de virilitate. Femeia își numără ridurile și kilogramele, bărbatul își numără eșecurile și clipele în care „n-a fost cum era înainte”.💔 Și totuși, nu totul e pierdut. Pentru că andropauza poate fi amânată, încetinită, chiar și parțial inversată, dacă ai grijă de tine din timp. Ce poți face ca să nu intri curând în andropauză (sau să o gestionezi mai ușor) 1. Hrănește-ți testosteronul. La propriu. Alimentația influențează profund nivelul de testosteron. Evită ce te distruge și consumă ce te reconstruiește: 🟢 Ce mănânci: Zinc (semințe de dovleac, carne slabă, ouă): fundamental pentru testosteron. Grăsimi sănătoase (avocado, ulei de măsline, somon): testiculele nu pot produce testosteron fără grăsimi bune. Proteine de calitate: carne roșie slabă, ouă bio, pește. Legume crucifere: detoxifică excesul de estrogen (da, și bărbații îl au). Vitamina 😧 sintetizată și din soare, dar și din pește gras sau suplimente. 🔴 Ce reduci sau elimini: Zahăr rafinat și băuturi dulci Alcool în exces (îți omoară testosteronul la propriu) Soia procesată și grăsimi trans Stresul cronic (eliberarea constantă de cortizol blochează testosteronul) Ridică greutăți. Ridică-ți viața. Exercițiile fizice regulate, în special antrenamentele de forță, cresc testosteronul natural. Nu trebuie să arăți ca un culturist, dar trebuie să pui corpul în mișcare. Un corp sedentar e un corp care intră mai repede în mod de hibernare hormonală. Dormi. Serios, dormi. Un somn prost = testosteron distrus. În special faza profundă a somnului e esențială pentru regenerarea hormonală. Fără ea, nici erecția de dimineață nu mai vine. Fă se*x. Sau cel puțin conectează-te intim. Activitatea se*xuală (și chiar fantezia erotică moderată) stimulează producția de testosteron. Dar nu e vorba doar despre act, ci despre intimitate, despre atingere. Suplimente: Zinc + magneziu + vitamina B6 : formula clasică pentru susținerea testosteronului. Ashwagandha: adaptogen excelent pentru scăderea cortizolului și creșterea libidoului. Tribulus Terrestris și Maca: plante afrodisiace cu efect tonic. Vitamina D3 și Omega-3: pentru o sănătate hormonală generală. Coenzima Q10: susține energia și fertilitatea. ...bărbatul care îmbătrânește frumos🤗 Îmbătrânirea nu înseamnă dispariție. Masculinitatea nu e doar testosteron și erecție, ci și responsabilitate, prezență, curaj și capacitatea de a rămâne în contact cu propriul adevăr. Adevărul e că mulți bărbați nu îmbătrânesc, doar se sting încet, sub povara rușinii, a neglijenței sau a unei masculinități prost înțelese. Dar există și o altă cale — bărbatul care își asumă schimbarea, care își hrănește corpul și sufletul, care își cultivă vitalitatea nu doar prin se*x ci și prin respectul pe care îl acorda corpului său. Zâmbim, dar în spatele glumei e o realitate: și bărbatul se schimbă. Nu e lene, nu e lipsă de iubire, ci, de multe ori, e biologie. Ce se întâmplă cu el? 🥱Obosește mai repede 😳Nu mai e mereu „disponibil” în dormitor 🤬Se enervează ușor sau se retrage în el 😞Nu mai are chef de nimic, nici măcar de fotbal 🖐Se îngrașă, respiră greu și pare... altul Nu, nu e depresie (sau nu doar). E posibil să fie andropauza, echivalentul masculin al menopauzei. Dar pentru că „bărbații nu se plâng”, el tace și se închide.... Daca ai astfel de probleme poate o ora de terapie cu Lory face minuni 🥰 1
Blitzan Reputație: 15 Postat Iulie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11 Lori , ai un program foarte încărcat cred , mă chinui de 2 săptămâni să îmi fac și eu programare și nu reușesc . Am înțeles ca au prioritate ce vechi , dar totuși mai și milă și de cei noi . Te-am sunat , ți-am dat mesaj și nici măcar nu mi-ai răspuns .Cum pot reuși să îmi fac o programare la tine ?
LoryMasaj Reputație: 588 Postat Iulie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11 On 7/11/2025 at 7:53 AM, Blitzan said: Lori , ai un program foarte încărcat cred , mă chinui de 2 săptămâni să îmi fac și eu programare și nu reușesc . Am înțeles ca au prioritate ce vechi , dar totuși mai și milă și de cei noi . Te-am sunat , ți-am dat mesaj și nici măcar nu mi-ai răspuns .Cum pot reuși să îmi fac o programare la tine ? Nu răspund niciodată la apeluri dragule. La mesaje nu răspund în timpul masajelor. NU răspund la mesaje de genul Buna Cf? Cu anunțul... Detalii? Disponibila? Pentru mine este importanta abordarea, asta spune multe despre cel care vrea o programare la mine, eu aleg persoanele cu care rezonez întâi pe whats app cu o conversație frumoasa, pentru a crea o conexiune.... 1
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3192 Postat Iulie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 12 La 11.07.2025 la 6:22, LoryMasaj a spus: „Ce contează că nu se mai scoală, dar uite ce frumos atârnă.” Da, da. Azi despre andropauza..și el TABU. E o remarcă tăioasă, nu? Cu ironia unei femei care și-a văzut propriile transformări și care, deodată, privește în oglindă nu doar propriul trup, ci și al bărbatului de lângă ea. Pentru că da, se vorbește mult despre menopauză, despre bufeuri și colagen pierdut, dar prea puțin despre ceea ce li se întâmplă bărbaților. Andropauza — termenul incomod care îți spune, pe șoptite sau cu sarcasm: „A venit și rândul tău.” IUHUU! Ce este andropauza, de fapt? Andropauza este echivalentul masculin al menopauzei — o scădere progresivă a testosteronului care afectează energia, masa musculară, dispoziția, funcția se*xuală și chiar memoria. Nu apare brusc, ca menopauza, dar își face loc în viața bărbatului cu pași mici: 👋Disfuncție erectilă sau erecții mai slabe 👋Libido scăzut 💤Oboseală cronică, lipsă de motivație 🫰Iritabilitate sau depresie 👀Creștere în greutate, mai ales în jurul taliei 🦴Scăderea masei musculare și a densității osoase 💤Tulburări de somn Și totuși, într-o societate în care „bărbatul trebuie să fie tare”, cine are curajul să spună: „Nu mai sunt eu. Nu mă mai recunosc. Nici în oglindă, nici în pat.” HAI, CURAJ! Masculinitatea nu stă într-o erecție, dar nici nu dispare cu una slabă. Nu este vorba doar despre performanță se*xuală, ci despre identitate. Un bărbat care începe să se simtă „moale” — la propriu și la figurat — poate trăi o criză profundă de virilitate. Femeia își numără ridurile și kilogramele, bărbatul își numără eșecurile și clipele în care „n-a fost cum era înainte”.💔 Și totuși, nu totul e pierdut. Pentru că andropauza poate fi amânată, încetinită, chiar și parțial inversată, dacă ai grijă de tine din timp. Ce poți face ca să nu intri curând în andropauză (sau să o gestionezi mai ușor) 1. Hrănește-ți testosteronul. La propriu. Alimentația influențează profund nivelul de testosteron. Evită ce te distruge și consumă ce te reconstruiește: 🟢 Ce mănânci: Zinc (semințe de dovleac, carne slabă, ouă): fundamental pentru testosteron. Grăsimi sănătoase (avocado, ulei de măsline, somon): testiculele nu pot produce testosteron fără grăsimi bune. Proteine de calitate: carne roșie slabă, ouă bio, pește. Legume crucifere: detoxifică excesul de estrogen (da, și bărbații îl au). Vitamina 😧 sintetizată și din soare, dar și din pește gras sau suplimente. 🔴 Ce reduci sau elimini: Zahăr rafinat și băuturi dulci Alcool în exces (îți omoară testosteronul la propriu) Soia procesată și grăsimi trans Stresul cronic (eliberarea constantă de cortizol blochează testosteronul) Ridică greutăți. Ridică-ți viața. Exercițiile fizice regulate, în special antrenamentele de forță, cresc testosteronul natural. Nu trebuie să arăți ca un culturist, dar trebuie să pui corpul în mișcare. Un corp sedentar e un corp care intră mai repede în mod de hibernare hormonală. Dormi. Serios, dormi. Un somn prost = testosteron distrus. În special faza profundă a somnului e esențială pentru regenerarea hormonală. Fără ea, nici erecția de dimineață nu mai vine. Fă se*x. Sau cel puțin conectează-te intim. Activitatea se*xuală (și chiar fantezia erotică moderată) stimulează producția de testosteron. Dar nu e vorba doar despre act, ci despre intimitate, despre atingere. Suplimente: Zinc + magneziu + vitamina B6 : formula clasică pentru susținerea testosteronului. Ashwagandha: adaptogen excelent pentru scăderea cortizolului și creșterea libidoului. Tribulus Terrestris și Maca: plante afrodisiace cu efect tonic. Vitamina D3 și Omega-3: pentru o sănătate hormonală generală. Coenzima Q10: susține energia și fertilitatea. ...bărbatul care îmbătrânește frumos🤗 Îmbătrânirea nu înseamnă dispariție. Masculinitatea nu e doar testosteron și erecție, ci și responsabilitate, prezență, curaj și capacitatea de a rămâne în contact cu propriul adevăr. Adevărul e că mulți bărbați nu îmbătrânesc, doar se sting încet, sub povara rușinii, a neglijenței sau a unei masculinități prost înțelese. Dar există și o altă cale — bărbatul care își asumă schimbarea, care își hrănește corpul și sufletul, care își cultivă vitalitatea nu doar prin se*x ci și prin respectul pe care îl acorda corpului său. Zâmbim, dar în spatele glumei e o realitate: și bărbatul se schimbă. Nu e lene, nu e lipsă de iubire, ci, de multe ori, e biologie. Ce se întâmplă cu el? 🥱Obosește mai repede 😳Nu mai e mereu „disponibil” în dormitor 🤬Se enervează ușor sau se retrage în el 😞Nu mai are chef de nimic, nici măcar de fotbal 🖐Se îngrașă, respiră greu și pare... altul Nu, nu e depresie (sau nu doar). E posibil să fie andropauza, echivalentul masculin al menopauzei. Dar pentru că „bărbații nu se plâng”, el tace și se închide.... Daca ai astfel de probleme poate o ora de terapie cu Lory face minuni 🥰 De ce vorbești de funie în casa spânzuraților? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium Subteranaa Reputație: 12318 Postat Iulie 12 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iulie 12 La 11.07.2025 la 9:06, LoryMasaj a spus: Nu răspund niciodată la apeluri dragule. Și mai ales daca dai mesaje in timpul masajelor. Daca mi ai dat mesaj și nu ai avut abordarea corecta care începe cu o prezentare sumară nume, vârstă etc... .NU răspund la mesaje de genul Buna! Sau Cu anunțul..., Detalii? Dar nu vrei draga si un portofoliu cu ce a mai făcut omul pe unde a mai lucrat in ce vacante a fost si cazierul bineinteles ca nu-l uitam? Intreb așa pentru viitorii clienți ca sa stie cu ce acte sa se pregătească inainte sa-ti scrie 🤦♂️🤦♂️ 1
VasileIon123 Reputație: 5 Postat Iulie 12 Oras:București Oras:București Postat Iulie 12 Acum 42 minute, Subteranaa a spus: Dar nu vrei draga si un portofoliu cu ce a mai făcut omul pe unde a mai lucrat in ce vacante a fost si cazierul bineinteles ca nu-l uitam? Intreb așa pentru viitorii clienți ca sa stie cu ce acte sa se pregătească inainte sa-ti scrie 🤦♂️🤦♂️ Ea cică joacă rolul damezei greu de abordat, la care nu ajunge oricine, selectivă, de lux. Așa e când ești prea lăudată și băgată prea mult în seamă. Oricum din câte am înțeles nu face doar masaj, dar e treaba ei. 2
cafea_mare Reputație: 194 Postat Iulie 12 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iulie 12 Trebuie sa spui userul (poate și parola contului) sa fie asociat cu Nr de telefon. Sa fie sigure că nu faci recenzie negativă. Poate chiar sa scrie ele în locul tău recenzia. 2
cafea_mare Reputație: 194 Postat Iulie 12 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iulie 12 PS: prețul poate este de 300ron. Lasă și tu poza "dă pă" aplicația bancara și mai lasă 200 Ron in plus. Doar nu vrei labă la 300 Ron?! Vrei sa lingi?! Încă 200ron!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3192 Postat Iulie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 12 1 oră în urmă, Subteranaa a spus: Dar nu vrei draga si un portofoliu cu ce a mai făcut omul pe unde a mai lucrat in ce vacante a fost si cazierul bineinteles ca nu-l uitam? Intreb așa pentru viitorii clienți ca sa stie cu ce acte sa se pregătească inainte sa-ti scrie 🤦♂️🤦♂️ Acum 25 minute, VasileIon123 a spus: Ea cică joacă rolul damezei greu de abordat, la care nu ajunge oricine, selectivă, de lux. Așa e când ești prea lăudată și băgată prea mult în seamă. Oricum din câte am înțeles nu face doar masaj, dar e treaba ei. Acum 20 minute, cafea_mare a spus: Trebuie sa spui userul (poate și parola contului) sa fie asociat cu Nr de telefon. Sa fie sigure că nu faci recenzie negativă. Poate chiar sa scrie ele în locul tău recenzia. Acum 4 minute, cafea_mare a spus: PS: prețul poate este de 300ron. Lasă și tu poza "dă pă" aplicația bancara și mai lasă 200 Ron in plus. Doar nu vrei labă la 300 Ron?! Vrei sa lingi?! Încă 200ron! Vi se puse pe săraca fată! Hateri sunteți! Nu-ți permiți o lăbută la banii ăștia, nu te duci! E forumul plin de fete, credeți că le puteți vizita pe toate? 1 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
cafea_mare Reputație: 194 Postat Iulie 12 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iulie 12 ASA ESTE!!!! Altele se fut ca-n cărți la 300ron si astea nici nu-ți arata pizda in banii astia
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3192 Postat Iulie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 12 Acum 15 minute, cafea_mare a spus: ASA ESTE!!!! Altele se fut ca-n cărți la 300ron si astea nici nu-ți arata pizda in banii astia Pai și atunci ce asa mare dorința sa ajungeți la ea? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
cafea_mare Reputație: 194 Postat Iulie 12 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iulie 12 Nu dorința! Doar constatare la ce condiții pun ele
Blitzan Reputație: 15 Postat Iulie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12 Acum 13 minute, tzipiripi a spus: Pai și atunci ce asa mare dorința sa ajungeți la ea? Am zis și eu pt recenziile bune pe care le are . Cum se laudă cu un corp sculptat și masajul bin e efectuat 😅. Cred ca este de luat în calcul
marco_kiss Reputație: 8 Postat Iulie 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 12 Vin și eu cu o recenzie bine meritată. M am programat astăzi la minunata @LoryMasaj și nu am regretat nici o secundă timpul petrecut alături de ea 😍. Nu are grad de comparație este foarte frumoasă cu zâmbetul pe buze mereu și cu forme perfecte 😁. Serviciile chiar sunt de lux și de 🔝 Sincer să fiu nu i am găsit nici măcar un defect este PERFECTĂ. Abia aștept să petrec din nou timp cu tine ❤️te pup 💋 1
LoryMasaj Reputație: 588 Postat Iulie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12 4 hours ago, Subteranaa said: Dar nu vrei draga si un portofoliu cu ce a mai făcut omul pe unde a mai lucrat in ce vacante a fost si cazierul bineinteles ca nu-l uitam? Intreb așa pentru viitorii clienți ca sa stie cu ce acte sa se pregătească inainte sa-ti scrie 🤦♂️🤦♂️ Un bărbat adevărat cu educație și bune maniere știe cum să se prezinte și să abordeze o femeie 😉
Membru Premium Subteranaa Reputație: 12318 Postat Iulie 12 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iulie 12 Acum 1 minut, LoryMasaj a spus: Un bărbat adevărat cu educație și bune maniere știe cum să se prezinte și să abordeze o femeie 😉 Corect, si completez eu că un bărbat adevărat tine la discreția lui si e mai importantă pentru el decât sa dea o buca. O abordare corecta nu trebuie sa cuprinda vârsta si numele ca nu merge la doctor si nici nu dorește sa te invite in oras. Important e sa-ti spuna ce anume servicii dorește de la tine la ce ora dorește programare șamd… lucruri care in cazul asta sunt relevante.
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3192 Postat Iulie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 12 Acum 2 ore, cafea_mare a spus: Nu dorința! Doar constatare la ce condiții pun ele Este dreptul ei să pună condiții și tarife, este dreptul tău sa nu fii de acord cu ele și sa nu te duci! Este atât de simplu! 1 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum