Sari la conținut

Lorry MILF 0734134681

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dupa aproximativ sase luni de la prima mea experienta cu Lorry, am hotarat sa revin. Rutina de zi cu zi, casa, birou, copii - te stoarce uneori si simti nevoia sa te desprinzi pentru o ora sau doua ( sau mai multe, dupa posibilitati). Pentru mine, tinand cont de prima intalnire, acele clipe de respiro,  ( destul de rare) acum, inseamna o sedinta la Lorry.

Inainte de intalnire am parcurs din nou topicul ei de pe forum, ca sa imi fac o idee si sa fiu sigur ca totul se va petrece la fel de bine. Nu sunt omul care scrie asa frumos precum @Tigros, dar vreau sa fiu cat se poate de sincer si detaliat: experienta a fost impecabila. Lorry nu este pentru oricine; ea ofera o combinatie rara de profesionalism, sensibilitate si personalitate, iar asta se simte in fiecare minut petrecut alaturi de ea.

Atmosfera a fost calda si primitoare inca din prima clipa. Nu am venit cu flori sau cadouri, ci doar cu dorinta de a ma relaxa si de a uita de  griji pentru o vreme. Am gasit exact ceea ce cautam: o atitudine degajata, un zambet sincer, comunicare placuta si multa grija. Masajul a fost foarte uleios, fluid si tandru, realizat fara graba, cu miscari bine masurate care m-au ajutat sa ma deconectez complet. In timpul sedintei am povestit, am glumit, soapte discrete care au completat atmosfera de intimitate si confort.

Fiecare detaliu pare gandit: ritmul, presiunea, diversificarea miscarilor si acel echilibru intre profesional si personal care transforma o simpla ora intr-o experienta revigoranta. Pentru persoanele care apreciaza rafinamentul si atentia la detalii, Lorry este o alegere excelenta. Pretul de 500 lei pe ora mi s-a parut justificat, avand in vedere efectul asupra mea. Sau mai bine zis ca mi-am atins obiectivul.

Repet, nu este pentru toata lumea, dar celor care cauta ceva mai mult decat un masaj obisnuit — cineva care sa ofere relaxare autentica, prezenta si respect — o  recomand pe Lorry cu toata increderea. Eu voi reveni cu siguranta .

Postat

Buna ,

Am avut parte de o experienta deosebita.Lory este foarte atenta la detalii,discreta si profesionista .Atmosfera a fost relaxanta ,plina de energie pozitiva iar modul in care stie sa creeze confort si conexiune face toata diferenta .Se vede ca pune pasiune in ceea ce face si ca ii pasa ca experienta sa fie una memorabila.
Recomand cu incredere. 

Masajul erotic a fost ceva de vis stie sa puna accept pe detalii .

Arata ca in poze iar pt cei care vor sa o savureze unde ne place noua cel mai mult ,cand are orgasm este senzational. 

Locatie Nota 10 

Urmeaza sa mai revin cu nerabdare .

• Haha 1
Postat

Am lasat un pic sa se aseze starile ultimei intalniri cu Lori. Ca de obicei intr-o zi de weekend, doar asa reusim sa ne sincronizam.

Totul impecabil, Lori aceeasi doamna frumoasa, calda, senzuala.

Masajul e la superlativ, te simte, te provoaca, iti da fiori in tot corpul. Te ridica usor, dar nu te lasa sa termini, ca apoi sa o ia de la capat, calma, nu grabeste, te conduce atent la apogeu. La final sta cu tine si o simti ca pe o iubita, savurand toata experienta.

Are o energie deosebita, un zimbet cuceritor, iar ochii, ma fascineaza de cind am intilnit-o prima oara.

Multumesc Lori, ne revedem curand!

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Am doua sentimente antagonice care ma încearcă cand ma gândesc la femeia asta. Pe de o parte îmi place maxim energia ei nebună, un soi de amestecatura de caldură cu țăcăneală, si, pe de alta parte, îmi e frica de ea de ma cac pe mine! Amân cât pot de mult momentul în care sa ne și întâlnim face to face, pentru ca ma tem ca o să-mi ridice atât de mult standardele la labă, ca nu o sa mai fiu mulțumit de mine! 

Știți culmea frustrarii sexuale? Să-ți faci laba și sa realizezi ca nu ești genul tău? 

Una ca ea te poate duce acolo! Holy fucking Gizăs Craist!!! 🤭 

• Haha 5

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna tuturor , las și eu o recenzie pentru Lorry, chiar merită, este adorabilă 🥰

Dupa mult timp de incercari nereusite datorită programului ei scurt am ajuns si eu  în final la Lorry în weekend. Și WOW!  a meritat așteptarea! 
Înainte de programare am tot vorbit la telefon despre multe, ai ce vorbi cu ea dacă rezonezi pe aceeași frecvență cu ea,  descoperi o femeie inteligentă, educată și interesantă 

Am luat o sampanie si flori 🌷🌷🌷ceea ce cred ca m-a introdus foarte bine in lumea ei , totul a fost incendiar , m-a imbratisat , sarutat , m-am simtit minunat de la inceput ea este foarte dulce și pisicoasă , m-a așteptat  imbracata intr-un body negru , pe tocuri,  sani superbi . Este demențială, are un vibe minunat, vesela și cu greu m-am desprins de ea să intru la duș.

Întors de la duș am mai stat putin de vorba si am baut  sampanie și  nu imi puteam dezlipi privirea de la ea  mai ales de la sânii aia superbi naturali,  i am atins pielea aia wow ! catifelată ,  apoi ridicați în picioare am început să o dezbrac în timp ce o sărutam pe gat și mi treceam mâinile prin parul ei ondulat , avea niște reacții foarte haioase, este zona erogenă pe la gat și urechi. 

Ajunsi pe pat a  folosit ulei fierbinte pentru putin masaj de relaxare  dar eram super excitat asa ca am inceput cu partea erotica , ce sa spun a fost superb  îmi dădea niște senzații wow cum mă atingea peste tot cu sânii, cu fundul , cu mâinile ei, i-am simțit energia aia erotica , privirea aia m-a inebunit  efectiv !
A urmat  un orgasm  exploziv pe sanii ei dupa care mi-au tremurat genunchii 10 min!

Iubitoare mi-a facut dupa aceea un masaj de relaxare pe spate , complet si m-am simtit super relaxat 

In concluzie , este superba din toate punctele de vedere , imi pare rau ca nu am mai putut ramane mai mult pt ca avea alta  programare după...  dar vor urma si alte dati .

Te sarut Lorry si de abia astept sa te revăd. ❤️

• Haha 1

Postat

Salutare si bine vam gasit 🫡 fiind fan masaj am încercat sa dau de lory ,insa am fost plăcut surprins sa vad ca raspunde de destul de repede si amuzant ,chestie care mie mia plăcut. Nu am reușit insa sa o întâlnesc personal dar modul in care am conversat si lejeritate cu,care răspunde ma încântat sa mai aștept(nu neam potrivit la program )pentru simplu fapt ca are carismatica feminitatea si vibe exceptând toate cele fizice ,pe care le vedem cu toți, am sa revin cu detalii mai profunde dupa ce am sa ma bucur de compania ei 🫡,salutare 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.