Sari la conținut

Reală100% Servicii de vis - Tel 0725312929


Postări Recomandate

Reală100% Servicii de vis

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala100-servicii-de-vis/ge860704297879ig1h68fi80h9ih1235.html

Locatie - Dimitrie Cantermir nr. 1, et. 1 (acolo statea in trecu Ale Milf - care era o doamna in toata regula în comparație cu specimenul de față)

O țepară. Pozele nu are treabă cu pozele. Are ~75kg (minim), pe lângă faptul că e urâtă, mai e și nesimțită. Dar mi-am zis că na, de o descărcare fie.

Actiunea: intru, dat banii - mă cer la duș, că na -cald afară și să fie treaba ok. Surpriză. Nu mai avea prosoape că a muncit până la 5 dimineață ... și că sunt la spălat. Am zis că poate nu și-a dimensionat bine prosoapele cu nr. de clienți, dar nu, cică are vreo 20 de prosoape și că-s la spălat (toate??? ... eu cred ca are maxim 2). Trecut la oral, după 2 minute ii sună telefonul. "Da, da, sună-mă in 10 min când ajungi în zonă". WTF??? Ii zic cum 10 min? dar eu nu am nici 5 min de cand am intrat. "A nu, că nu ai înțeles tu bine .... că nu știi tu cât pot să aștepte unii". Se întoarce la oral și după vorbea încontinuu, "că lasă-mă pe mine, că stiu eu ce am de făcut ... etc ... etc... Pune prezervativul mai face puțin oral " vezi, 'i-am zis eu că e mai bine cu prezervativ că mă pricep mai bine" etc. etc.

Trecut la normal, după câteva minute, o scot ..... pusese jumătate de kg de lubrifiant, .... .... Nu vă povestesc finalul, pentru că nu este un final.

Nu merită - nici măcar pentru o descărcare. Bani aruncați aiurea. Cea mai proastă investiție. Nu stiam eu de ce alții nu i-au făcut recenzie. Mă gândeam eu de ce nu am găsit nicim pe forum .... dar, la voce - părea plăcută, educată ....... dar de unde .... Țeapă.

De revenit ... în nici un caz. O recomand dușmanilor (ca nu vor să facă duș 😁 în felul acesta nu vor avea nevoie de prosoape. win-win).

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Reală100% Servicii de vis - Tel 0725312929

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...