CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 12 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Partajează Postat Iulie 12 Bună🤗🤗🤗,numele meu este Carla,am 30 de ani,56 de kg,1.65 m, sunt noua în orașul vostru❤️❤️❤️. Sunt o fata cu bun simt si foarte răbdătoare,imi plac domni educați si generosi,te aștept la mine,pentru a ne cunoaște și a trai clipe de neuitat.🔞🔞🔞 Serviciile mele sunt: 200-finalizarea oral și normal oral neprotejat în funcție de igiena O finalizarea între 0-25 de min. 400-ora cu 2 finalizari. ✅️Accept: 🟢 mângâieri corporale 🟢pozitia 69 🟢finalizare corporala 🟢diferite poziții în limita bunului simț . ⛔️ Nu accept: 🔴cu accesorii de orice fel, 🔴în stare de ebrietate și consum de substanțe oricare ar fi ele, 🔴sărutări. 🔴MINORI! Pentru a ne cunoaște și a stabili o întâlnire nu ezitați sa ma contactați la numarul:0757261095 Cei ce nu vor respecta programarea,și confirma cu o ora înainte va fi anulata automat! NU RĂSPUND LA SMS,DOAR WHATSAPP!!! Abia aștept sa ne cunoaștem!🤗🤗🤗 1 Link spre comentariu
guess11 Reputație: 86 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Ești bine venită , te așteptam cu brațele deschise 😘😘😘 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1097 Postat Iulie 13 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat Iulie 13 1 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 13 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 13 Acum 28 minute, zozozo a spus: Mulțumesc frumos! Încă nu sunt familiarizata cu forumul😁 1 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 13 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 13 Acum 9 ore, guess11 a spus: Ești bine venită , te așteptam cu brațele deschise 😘😘😘 Mulțumesc! Abia aștept sa ne cunoaștem!😘 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 13 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 13 Bună dragilor,am ajuns un pic mai devreme la voi! Va aștept cu drag!🤗🤗🤗 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 14 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 14 Buna dragilor,disponibila pentru voi. Va astept cu drag!🤗🤗🤗🤗 2 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 15 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 15 Disponibila pana la 21.00! Link spre comentariu
javradick Reputație: 473 Postat Iulie 15 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Iulie 15 Vizitat această făptură, în afară de corp nimic interesant servicii 0 după mine nu se merită. 2 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 15 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 15 Acum 40 minute, javradick a spus: Vizitat această făptură, în afară de corp nimic interesant servicii 0 după mine nu se merită. Mulțumesc frumos! 1 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Iulie 15 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Iulie 15 Buna. Duminică am incercat câteva ore sa iau legatura cu ea(mesaje si apel w-app).Nici un răspuns.Un"nu am nimic disponibil"nu era greu de scris între doua vizite.Mersi. Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 15 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 15 Acum 51 minute, Gaabe a spus: Buna. Duminică am incercat câteva ore sa iau legatura cu ea(mesaje si apel w-app).Nici un răspuns.Un"nu am nimic disponibil"nu era greu de scris între doua vizite.Mersi. Bună! Poți reveni cu un mesaj te rog,imi pare rău,dar ieri am fost ocupata toată ziua. O zi frumoasa! Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Iulie 15 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Iulie 15 Acum 27 minute, CarlaGold a spus: Bună! Poți reveni cu un mesaj te rog,imi pare rău,dar ieri am fost ocupata toată ziua. O zi frumoasa! Spor!👋 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 16 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 16 Disponibila pana la 22.00! 2 Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 18 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 18 Bună dragilor,sunt disponibila,va aștept cu drag!😊 Link spre comentariu
Bolundau Reputație: 32 Postat Iulie 18 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Iulie 18 1 hour ago, CarlaGold said: Bună dragilor,sunt disponibila,va aștept cu drag!😊 la e o scris colegu JAVRADICK nu mai are rost Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 18 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 18 Acum 15 minute, Bolundau a spus: la e o scris colegu JAVRADICK nu mai are rost Nu pot fi pe placul tuturor! Link spre comentariu
bbbbbb Reputație: 16 Postat Iulie 18 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 18 Pt 400 ora ar trebui sa faci sa fii, oricum de cand ati trecut de 250-300 ora m-am lasat de curve, jecmaneala pe fata. Link spre comentariu
CarlaGold Reputație: 93 Postat Iulie 19 Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Telefon: 0757261095 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 19 Disponibila pana la 22.00! Link spre comentariu
Membru Premium vodka Reputație: 64 Postat Iulie 19 Oras:Romania Oras:Romania Membru Premium Partajează Postat Iulie 19 Am vizitat și eu astăzi pe Carla , am început ziua cu Lory și am terminat cu ea, deși se pare ca diferența e cam mare . Am luat doar o finalizare la ea , eu nu iau aproape nici-o data o finalizare . Intru în apartament, ne salutam , ii dau bani , și i-am zis ca trebuia sa de-a scara exacta , eu nu am fost pe acolo . Ea neștiind scara am nimerit-o din prima cumva eu. Ma cer la dush , ies și ma aștepta deja în dormitor . Începe cu un OP cam slăbuț, slăbuț, slăbuț. 5 . Ii cer în 69 dar ceva mi-a dat cu virgula și nu am mai vrut sa fac , după primele secunde . Țin sa menționez va nu era ceva miros . Am vazut ca nu merge 69 am zis sa vina LOT, se confirma dar nu durează nici 1 minut și a zis ca a obosit ..... Schimbam în Misonar și dogy, nu mai știu ordinea dar la una din ele mai spre sfârșit mi-a zis ca trebuie sa termin . Știam și eu . Dar e urat sa ți se zică . Termin , merg la dush ma îmbrac, ne luam rămas bun , am pupat-o pe obraz când am plecat nush de ce și acuma ma întreb. Cred ca lory e de vina ... Timp-ul vre-o 21-22 de minute cu ambele dush-uri , nici jumătate de ora . Dacă mai cautam și scara nush cum era. La corp arata binișor dar la servici mai are de lucru . Poate o sa o revizitez peste vre-o jumătate de an sau unu-l intreg sa vad dacă o sa fie mai bine cu serviciile . 2 1 Link spre comentariu
javradick Reputație: 473 Postat Iulie 19 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Iulie 19 Acum 25 minute, vodka a spus: Am vizitat și eu astăzi pe Carla , am început ziua cu Lory și am terminat cu ea, deși se pare ca diferența e cam mare . Am luat doar o finalizare la ea , eu nu iau aproape nici-o data o finalizare . Intru în apartament, ne salutam , ii dau bani , și i-am zis ca trebuia sa de-a scara exacta , eu nu am fost pe acolo . Ea neștiind scara am nimerit-o din prima cumva eu. Ma cer la dush , ies și ma aștepta deja în dormitor . Începe cu un OP cam slăbuț, slăbuț, slăbuț. 5 . Ii cer în 69 dar ceva mi-a dat cu virgula și nu am mai vrut sa fac , după primele secunde . Țin sa menționez va nu era ceva miros . Am vazut ca nu merge 69 am zis sa vina LOT, se confirma dar nu durează nici 1 minut și a zis ca a obosit ..... Schimbam în Misonar și dogy, nu mai știu ordinea dar la una din ele mai spre sfârșit mi-a zis ca trebuie sa termin . Știam și eu . Dar e urat sa ți se zică . Termin , merg la dush ma îmbrac, ne luam rămas bun , am pupat-o pe obraz când am plecat nush de ce și acuma ma întreb. Cred ca lory e de vina ... Timp-ul vre-o 21-22 de minute cu ambele dush-uri , nici jumătate de ora . Dacă mai cautam și scara nush cum era. La corp arata binișor dar la servici mai are de lucru . Poate o sa o revizitez peste vre-o jumătate de an sau unu-l intreg sa vad dacă o sa fie mai bine cu serviciile . Cred că te-ai terminat gândindute la Lory😆😆😆 2 Link spre comentariu
Membru Premium vodka Reputație: 64 Postat Iulie 19 Oras:Romania Oras:Romania Membru Premium Partajează Postat Iulie 19 Acum 51 minute, javradick a spus: Cred că te-ai terminat gândindute la Lory😆😆😆 Am vrut sa o vizitez , ti-am văzut din timp recenzia , nu regret . 1 Link spre comentariu
mmmircea Reputație: 101 Postat Iulie 20 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Partajează Postat Iulie 20 Am fost si eu la Dameza dar sincer e de nota 5 din toate punctele de vedere. GFE lipsa total, ON slab, normal hai ca e de un 6. Dupa parerea mea este de maxim 250 lei/ora cu ON dar fiecare cere cat vrea, noi suntem prosti ca dam. Nu va irositi banii pe o experienta mult mai slaba decat pe publi24. 4 Link spre comentariu
javradick Reputație: 473 Postat Iulie 20 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Iulie 20 1 oră în urmă, mmmircea a spus: Am fost si eu la Dameza dar sincer e de nota 5 din toate punctele de vedere. GFE lipsa total, ON slab, normal hai ca e de un 6. Dupa parerea mea este de maxim 250 lei/ora cu ON dar fiecare cere cat vrea, noi suntem prosti ca dam. Nu va irositi banii pe o experienta mult mai slaba decat pe publi24. Da știi ce ii interesant că astea stau câte o săptămână, și altele de calitate din toate punctele de vedere nu își găsesc locație doar pt câteva zile. 3 Link spre comentariu
casinxxx Reputație: 88 Postat Iulie 20 Oras:Romani Oras:Romani Partajează Postat Iulie 20 Acum 48 minute, javradick a spus: Da știi ce ii interesant că astea stau câte o săptămână, și altele de calitate din toate punctele de vedere nu își găsesc locație doar pt câteva zile. Asa e! Cele bune nu incap niciodata de astealalte. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum